Erman Kunter

Erman Kunter, “Oyun açısından söylenecek çok şey var. Öne geçtiğimiz pozisyon, kırılma noktasıydı. Eskişehir Basket iyi bir takım. Maçın zor olacağını biliyorduk. Ancak yüksek maç temposunda arka arkaya gelen karşılaşmalar için kadro olarak yetersiziz. Çare bulmaya çalışıyoruz. Daha güçlü bir kadro yapmak istiyoruz. Bu durumda olmak Galatasaray’a yakışmıyor. Burada maçı kazanmak gerekiyor”

Murat Özyer iyi fikirmiş. Nasılsa Avrupadan elendik sayılır , sezonda çöp oldu gibi , aynı sezon içinde, her krizde sırf Galatasaray Liseli diye gündeme gelen bu ikiliden kurtulmuş oluruz. Son yılların en kazançlı sezonlarından biri olur.

Son düzenleme:
Yerine Murat Özyer i ikna etmeye çalışıyorlarmış. Ne günlere kaldık ya. Nerdesin Ataman....
Biri sıtma ise diğeri ölüm:) çok komik yönetiliyor bu şube..hele ki Murat Özyer'i ikna etmeye çalışıyorlarmış kısmı baya güldürdü beni, Murat Özyer için ikna mı lazımmış:)
Eğer yerli olacaksa Oktay Mahmuti boştayken Murat Özyer ne alaka ama bunlar bu vizyon ile Oktay Mahmuti ile görüşür gibi yapıp Murat Özyer'i getirirler.. Benzer hikayeyi Filipovski, Kunter olayında gördüğümüzü düşünüyorum.

Bir bunu yapmadıkları kalmıştı bu adamı da getirsinler iyice dibi görelim diyorum..Zaten bu şubenin düzelmesi için yönetimin değişmesi lazım..Yönetimde değişmeyeceğine göre bu şartlarda Gregg Popovich gelse yine bir şey olmaz bizden..Sabır diliyorum herkese..

Bir bunu yapmadıkları kalmıştı bu adamı da getirsinler iyice dibi görelim diyorum..Zaten bu şubenin düzelmesi için yönetimin değişmesi lazım..Yönetimde değişmeyeceğine göre bu şartlarda Gregg Popovich gelse yine bir şey olmaz bizden..Sabır diliyorum herkese..
Asıl olay bu tabi ki.. yönetici meselesi.. Düzgün bir yönetici, düzgün bir yönetim olmadığı sürece işler hep sakat ilerleyecek. Dursun Özbek de öyle bir adam ki koltuğa yapışıp bırakmayanlardan ve eminim kendini başarılı görüyordur.. Bana göre ise hala tanıklık ettiğim dönemin en başarısız, temsil kabiliyeti en sakat olan Galatasaray başkanı.. evet Adnan Polat da dahil.

Ben şunu anlamıyorum kadro yetersiz diyor koç da kadroyu kendi kurmadı mı niye yetersiz kadro kurdun o zaman...Ister Galatasay liseli ol ister Galatasaray üniversiteli ol Galatasaray takımının herhangi bir dalında antröner olabilecek genlere sahip değilsin hocam..Galatasaray hırs takımıdır ve o hırsta sende yok erman hocam...Yol yakınken bırak bu işi...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Resmi açıklama gelmeden tam sevinemiyorum fakat Eskişehir maçı sonrası ulaşabildiğim kadar kulüp üyesine ulaşmaya çalışıp durumumuzu kısaca anlatmaya ve hamle yapıp Başkan'a durumu iletmelerini rica ettim. Hem Kunter hem Ömer Yalçınkaya'nın gidecek olması şahane. Topsakal'ı isteselerde gönderemiyorlar çünkü yönetim düşer bu durumda diye biliyorum. İnşallah bu haber doğrudur ve çabalar sonuç verir. Bu hamle Topsakal'a yapılmış bir hamledir ve gerçekleşirse zafer olur. Bu şube sahipsiz değil bunu göstermiş olacağız. İyi bir koç getirilebilirse bu durumdan çıkabiliriz.

Son düzenleme:
Resmi açıklama gelmeden tam sevinemiyorum fakat Eskişehir maçı sonrası ulaşabildiğim kadar kulüp üyesine ulaşmaya çalışıp durumumuzu kısaca anlatmaya ve hamle yapıp Başkan'a durumu iletmelerini rica ettim. Hem Kunter hem Ömer Yalçınkaya'nın gidecek olması şahane. Topsakal'ı isteselerde gönderemiyorlar çünkü yönetim düşer bu durumda diye biliyorum. İnşallah bu haber doğrudur ve çabalar sonuç verir. Bu hamle Topsakal'a yapılmış bir hamledir ve gerçekleşirse zafer olur. Bu şube sahipsiz değil bunu göstermiş olacağız. İyi bir koç getirilebilirse bu durumdan çıkabiliriz.

Evet, Can Topsakal profesyonel yönetici değil zaten. Bu konuda yanlış bilgiler var forumda, zaman zaman. Başkanla birlikte yöneticilerde seçimle gelmiş, gönüllü yöneticiler. Yönetim düşmez bu arada , istifası halinde yedek üye geçer ama manasız bir durum kardeşim genede istifası. Sonuçta, şubeden sorumlu yönetici, yönetimin zihniyetini temsil ediyor. Başkası gelse oda aynı şeyleri söyleyecek. Ancak, yönetim kararıyla görev değişiklikleri olur geçmişte olduğu gibi. Mesela basketbol şubesinden sorumlu yönetici başkası olur , Can Topsakal'da başka göreve geçer falan. Ama dediğim gibi bizim dertlerimizi çözecek olay, Can Topsakal'n gitmesi değil basketboldan anlayan ve değer veren bir yönetimin gelmesi olur. Şimdilik , Erman Kunter ve Ömer Yalçınkaya'nın gitmesi, yerlerine tatmin edici isimler gelmesi şartıyla bizim için yeterli güzellikte haber olur. Geri kalan kısmı seçimlerde düşüneceğiz artık.

Yerine Murat Özyer gelecekse kalsın daha iyi çok ciddiyim. Murat Özyer'i iknaya çalışmak ne demektir? Gidişi ile beraber Galatasaray'a dava açan bir adamdan bahsediyoruz! Hala liseli olsun diye düşünüyorlar!!!

Can Topsakal gidemeyeceğine göre kendisinden yetkileri alınıp bir an önce Erman Kunter ve Ömer Yalçınkaya ile yollar ayrılmalıdır. Oktay Mahmuti en iyi seçim gibi görünüyor ama risk alıp böyle bir takıma gelmeyi kabul eder mi büyük bir soru işareti.

Erman Kunter ve konuşmaktan başka birşey yapmayan Ömer Yalçınkaya'nın biletleri kesilmiş. Çok doğru karar.

Kendileri hiçbir sorumluluk almayıp, sadece profesyonelleri görevden alan sözde yöneticiler. Bize çağdaş basketbolu bilen bir şube sorumlusu yönetici lazım. Mevcut durumda Can Topsakal kaldığı sürece, düzelebileceğimize inanmıyorum.

Havadaki Murat Özyer kokusunu bir tek ben mi alıyorum? Şimdi ne entrikalara başlamıştır o gelebilmek için. Allah korusun!

Hakan Üstünberk çok yerinde bir hamle olur ancak Mahmuti için pek umutlu bakamıyorum fakat şu anki rezil durumdan da bir an önce kurtulmamız lazım. Önemli olan bir Basketbol aklı ile bir yeniden yapılanma ve 2-3 senelik bir süreçte Galatasaray'ı şikeciler ile aynı seviyeye çıkartabilecek bir oluşumun ortaya çıkması...

Uzun zamandır içimden geçiyordu olur inşallah. Hakan Üstünberk gelsin, gerekli bütün hamleleri yapar zaten. Ancak ne olursa olsun Erman Kunter ve Can Topsakal derhal gitmeli.

Ne Hakan Üstünberk'in ne de Oktay Mahmuti'nin gelebileceğine inanmıyorum. Onlarla görüştük, anlaşamadık deyip Murat Özyer'i getirirler.

Tepkiler çoğaldı yöneticilere karşı bu haftaki maçta malum taraftar grubu Erman İstifa demeye başlar.

Moderatör tarafında düzenlendi: