Erman Kunter

Fenerbahçe malı götürsün ülkeri resmen satın alır gibi davransın,bir çok oyuncusunu alsın, euroleauge hakkını alsın, medyada 1. sırayı alsın...ama bizimkiler uyusun...olacak iş değil bu...

Fener nasıl bir anlaşma yaptı kardeşim bir türlü aklım hayalim almıyor yani sırf yukarıda saydığım nedenlerden euroleauge bakarsak ülkerin kendi hakkını fenere vermesi durumu çok düşündürücü olsa gerek.Çünkü ülker gibi spora sadece çıkar yani para için hizmet yapan bir kurum durduk yere eğer euroleauge katılma parasından tutunda yayın geliri gibi bir çok şeyi fenere veriyorsa oturup düşünmek lazım nedeni nedir, anlaşmanın içeriği nedir diye...ama maşallah ne bir açıklama var ne birşey...Tamam aziz yıldırım devletin adamı belli bu ama ülkeri yani şu an ki iktidara bu kadar yakın olan kurumu bu kadar mı rahat idare edebiliyor vallahi bana sanki bütün bu işleri tek bir telefonda yaptı gibi geliyor...

Ama bizim yönetimimiz kendi teknik kadromuzun bağımsız çalışması konusunda bile tutarsız olacak iş değil...2 milyon dolar basketbol bütcesi nedir birader dalga mı geçiyosun sen ALİ DOĞAN??? aslan payı hani cimbomundu??? bir tarafa en azından 15-20 milyon euroluk yardim yap bir tarafa 2 milyon dolar sonra dalga geçer gibi aslan payı cimbomun de...bravo canaydın bravo yönetim uyuyun bakalım...

Fransa'nın yeni kralı Erman Kunter

Erman hoca Fransa' nın yeni kralı olma yolunda emin adımlarla ilerlerken içindeki Galatasaray sevgisi hiç azalmadan devam ediyor .

Arda EZER' in notu :Aynı zamanda Türkçe' yi de katlettiğiniz bu mesajınızın mantığını ve insanlara verdiği ana fikiri mantık çerçevesinde açıklayabilecekseniz söz mesajınızı silmeyeceğim ya da kilitlemeyeceğim.

Re: fransanın yeni kralı ERMAN KUNTER

Mithat abi biraz daha açıklayıcı bilgiler yazsan daha iyi olurdu sanki :)

zamanı gelince keremcim anla işte şafak 1 haziran değişime alışın ama eminim bunuda kapatırlar ama olsun 1 haziran büyük günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu forumda herkes şifreli konuşuyor anlamıyorum ne olacak 1 haziran da erman kunter mi gelecek duyumun mu var yoksa ne güzel olur mu diyorsun ? bende uyuyorum bu modaya selçuk maçında 2.periyoda dikkat bakın neler olacak gözlerinize inanamayacaksınız :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Mithat abi biraz daha açıklayıcı bilgiler yazsan daha iyi olurdu sanki :)

Benim anladığım Haziran'a kadar takım Murat Hoca ile yola devam edecek, sonrasında Erman Kunter ve yeni takım ( diye düşünüyorum).Tabi böyle birşey varsa bile resmi olarak Haziran'da açıklanır.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...

Biri bana Erman Kunter'in ne tür başarıları var anlatabilir mi? Ben mi cahil kaldım acaba. Ortada Erman Kunter gelirse çok daha iyilerini yaparız alır götürürüz gibi bir hava var da.

Arda Ezer kardeşime ben olanı yazadım ama sen anlamadıysan bilemem beni tanıyanlardan telefonumu öğrenip banada sorabilirsin olmadı özel mesaj da atabilirsin olmadı kilityede bilirsin ben türkçeyi katletmem ama daha önce yapmadım mı tabiki yaptım 93,96 BOSNA 92,93 SOMALİ o yüzden ne yaparsan yap umrumda değil .ben 1 hazirandan sonra konuşucam .ama konuştuklarımı malesef kilitleyemeceksin.bu arada beni yalnız tanrı yargılar .Şimdi kendine iyi bak

sevgili ali emre kerem kardeşimize lütfen erman hocayla ilgili bilgi verirmisin.sistemiyle ilgili şimdiden çok teşekkür ederim.

Mithat Duran' Alıntı:
Arda Ezer kardeşime ben olanı yazadım ama sen anlamadıysan bilemem beni tanıyanlardan telefonumu öğrenip banada sorabilirsin olmadı özel mesaj da atabilirsin olmadı kilityede bilirsin ben türkçeyi katletmem ama daha önce yapmadım mı tabiki yaptım 93,96 BOSNA 92,93 SOMALİ o yüzden ne yaparsan yap umrumda değil .ben 1 hazirandan sonra konuşucam .ama konuştuklarımı malesef kilitleyemeceksin.bu arada beni yalnız tanrı yargılar .Şimdi kendine iyi bak

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Mithat Duran' Alıntı:

Mithat Duran; inan ki biz herşeyin farkındayız.

Şubeye geri dönüş için Erman Kunter' in şubede olması gerekiyor sanırım. Malum işsizlik hiçbirimizin istemediği bir durum. İşte bu yüzden ben de açıklama yapmanızı rica ettim. Aksi takdirde zaten sorgusuz sualsiz mesajın silinmesi gerekirdi.

Kerem Seçer' in sorusunu ise Mithat Duran' ın topu attığı Ali Emre' den önce ben cevaplamak isterim. Erman Kunter' in Galatasaray' daki başarısı şerefli üçüncülüktür.
Ligde ilk altı sıradaki hiçbir takımı yenemeden kazanılan şerefli üçüncülük.
Sevgiler ...

Mithat Duran' Alıntı:
zamanı gelince keremcim anla işte şafak 1 haziran değişime alışın ama eminim bunuda kapatırlar ama olsun 1 haziran büyük günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

anladık herşeyi biliyorsunuz.
-ancak burda bu takımı yakından takip eden 10-15 kişide sizin bildiklerinizden çok fazla şey biliyor emin olun.

-1 haziran diye konuşuyorsunuz.biraz galatasaraylıysanız bari 1 hazirana kadar bu takıma ve bu takımın başındaki isimlere saygınız olsun

-umarım bundan sonra klübün içindeki insanlar böyle herkese haber verip onlara böyle pirim yaptırmaz.ben biliyorum havalarında dolaştırmaz.

Yine yanıldın ardacım bizim şube gibi bir derdimiz yok .hele para işte beni tanıyanlarla beraber güleriz.erman hoca o üçüncülüğü 700 bin dolarla aldı .şimdi fransada başarıları ortada sen galiba takip etmiyorsun ama fransa milli takımı içindüşünülen 60 yıl sonraki ilk yabancı hoca şimdi beni tanımadan bir fikir sahibi olman ilginç ama her zaman beklerim bir yemek yeriz bir kahve içeriz ben sana galatasarayla ilgili tüm gerçekleri anlatırım.son 9 sene de kulübe yaptığım işler ortadır tabiki ben ve ailem şimdi sevgili kardeşim ben koltuk sevdalısı olsaydım çoktan o koltuğa oturmuş gelen ağam giden paşan derdim.

Re: Fransa'nın yeni kralı Erman KUNTER

700 bin dolarla yaptığı doğru.
ama o zaman 5 milyon doların üstünde bütçesi olan bir takım varmıydı?

Murat Hoca ve Aslanlarının Yanındayız !!

Mithat Bey sizin Galatasaraylılıktan anladığınız bu mudur ? Bu takımın coachu Murat Özyer dir.. Yarın öbür gün Erman Kunter olursa, ona da destek oluruz.. Halil Üner e bile ses çıkarmamışken..

Ama şimdi bunları konuşmanın zamanı mı ? Eğer 1 haziranda konuşacaksanız , şimde ortalığı bulandırmayın.. Grupçuluk, hizipçilik, bölünme, parçalanma bu kulüpte, bu forumda olmadı, olmayacak da.. Biz Murat Özyer veya Erman Kunter taraftarı değiliz.. Kimseyle göbek bağımız yok.. Biz Galatasaraylıyız.. Yöneticiler, hocalar, sporcular değişir taraftar değişmez.. Biz hep galatasaraylıyız.. Sizin gibi "onu istemem, bunu isterim" deyip yeni gelin gibi nazlanmıyoruz... Kamyon arkası yazıları da yazmıyoruz buraya..Biz karşılıksız seviyoruz.. Yazdığınız mesajları moral bozucu buluyorum.. Bizi fenerbahçelileştiremeyeceksiniz..

Forum yöneticisi olan arkadaşların da böyle postlara izin vermemesini, forum kalitesini muhafaza etme adına rica ediyorum..

Re: Fransa'nın yeni kralı Erman Kunter

Arkadaşlar play off'lara konsantre olalım diyorum!!!
En iyi desteği nasıl veririz bunu konuşalım!
Başımızda bir hocamız varken koç tartışmak yararlı olmaz!!

Arda ÖZTÜRK benim galatasaraylılığımı sen tartışamazsın bile sözlerine dikkat et kim ne konuşmuş kim ne söylemiş .kim ne biliyormuş bir söylede bilelim.sen ne biliyorsun anlat ta öğrenelim bilmeden atıp tutma biz burda ne demişiz 1 haziran ne olucak bumu galatasaraya ihanet asıl ihanet edenler takım kötü giderken bile hocaya şakşakçılık yapanlardır kimse kral çıplak demedi diye .şuçlu bizmi olduk .o yüzden yazdıklarına dikkat et eleştiri eyvallah ama suçlama işte o zaman iş farklı olur .bizim bu kulüpte verilemiyecek bir hesabımız yok .sen var diyorsan o zaman gelir hesap sorarsın .soramazsan bir daha karşıma çıkıp konuşma