Erman Kunter

Re: Fransa'nın yeni kralı Erman KUNTER

Mithat Duran' Alıntı:
Arda ÖZTÜRK benim galatasaraylılığımı sen tartışamazsın bile sözlerine dikkat et kim ne konuşmuş kim ne söylemiş .kim ne biliyormuş bir söylede bilelim.sen ne biliyorsun anlat ta öğrenelim bilmeden atıp tutma biz burda ne demişiz 1 haziran ne olucak bumu galatasaraya ihanet asıl ihanet edenler takım kötü giderken bile hocaya şakşakçılık yapanlardır kimse kral çıplak demedi diye .şuçlu bizmi olduk .o yüzden yazdıklarına dikkat et eleştiri eyvallah ama suçlama işte o zaman iş farklı olur .bizim bu kulüpte verilemiyecek bir hesabımız yok .sen var diyorsan o zaman gelir hesap sorarsın .soramazsan bir daha karşıma çıkıp konuşma

tamam abi haklısın...

Re: Fransa'nın yeni kralı Erman Kunter

süper eğlendiriyorsunuz beni ve maalesef fenerli arkadaşlarımı
bu nedir yahu ne yapıyorsunuz farkındamısınız boş tartışmanın da bi sınırı vardır
sınır tanımayan adamlar oldununuz yahu
muahhahahahhaha

Emre Yuksel' Alıntı:
Mithat Bey sizin Galatasaraylılıktan anladığınız bu mudur ? Bu takımın coachu Murat Özyer dir.. Yarın öbür gün Erman Kunter olursa, ona da destek oluruz.. Halil Üner e bile ses çıkarmamışken..

Ama şimdi bunları konuşmanın zamanı mı ? Eğer 1 haziranda konuşacaksanız , şimde ortalığı bulandırmayın.. Grupçuluk, hizipçilik, bölünme, parçalanma bu kulüpte, bu forumda olmadı, olmayacak da.. Biz Murat Özyer veya Erman Kunter taraftarı değiliz.. Kimseyle göbek bağımız yok.. Biz Galatasaraylıyız.. Yöneticiler, hocalar, sporcular değişir taraftar değişmez.. Biz hep galatasaraylıyız.. Sizin gibi "onu istemem, bunu isterim" deyip yeni gelin gibi nazlanmıyoruz... Kamyon arkası yazıları da yazmıyoruz buraya..Biz karşılıksız seviyoruz.. Yazdığınız mesajları moral bozucu buluyorum.. Bizi fenerbahçelileştiremeyeceksiniz..

Forum yöneticisi olan arkadaşların da böyle postlara izin vermemesini, forum kalitesini muhafaza etme adına rica ediyorum..

aman emere bence fren yap yazıların nereye gittiğinin farkında değilsin yeni gelin falan bence sen kalk yüzüne bir su vur ben kimle nasıl konuştum de yok duramayacaksın sakın kardeşim benle öyle hizip gurup aman ha sonra geri dönülmez bir yola gireriz bu ne sana nede büyüğün olarak bana yakışmaz .benim nasıl bir galatasraylı olduğumu herkez çok iyi bilir .bilmiyorsan bir zahmet ÖĞREN

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Emre Yuksel":2za63nk9]Mithat Bey sizin Galatasaraylılıktan anladığınız bu mudur ? Bu takımın coachu Murat Özyer dir.. Yarın öbür gün Erman Kunter olursa, ona da destek oluruz.. Halil Üner e bile ses çıkarmamışken..

Ama şimdi bunları konuşmanın zamanı mı ? Eğer 1 haziranda konuşacaksanız , şimde ortalığı bulandırmayın.. Grupçuluk, hizipçilik, bölünme, parçalanma bu kulüpte, bu forumda olmadı, olmayacak da.. Biz Murat Özyer veya Erman Kunter taraftarı değiliz.. Kimseyle göbek bağımız yok.. Biz Galatasaraylıyız.. Yöneticiler, hocalar, sporcular değişir taraftar değişmez.. Biz hep galatasaraylıyız.. Sizin gibi "onu istemem, bunu isterim" deyip yeni gelin gibi nazlanmıyoruz... Kamyon arkası yazıları da yazmıyoruz buraya..Biz karşılıksız seviyoruz.. Yazdığınız mesajları moral bozucu buluyorum.. Bizi fenerbahçelileştiremeyeceksiniz..

Forum yöneticisi olan arkadaşların da böyle postlara izin vermemesini, forum kalitesini muhafaza etme adına rica ediyorum..

aman emere bence fren yap yazıların nereye gittiğinin farkında değilsin yeni gelin falan bence sen kalk yüzüne bir su vur ben kimle nasıl konuştum de yok duramayacaksın sakın kardeşim benle öyle hizip gurup aman ha sonra geri dönülmez bir yola gireriz bu ne sana nede büyüğün olarak bana yakışmaz .benim nasıl bir galatasraylı olduğumu herkez çok iyi bilir .bilmiyorsan bir zahmet ÖĞREN[/quote:2za63nk9]

"yeni gelin " i size demediğimi anlamış olmalısınız.. orada bir deyim anlam söz konusu.. sizden öğrenecek hiç bir şeyim yok.. ben sizin gibi şahısların değil armanın peşindeyim.. ama öğrenmek demişken isterseniz ben size dilbilgisi dersi verebilirim.. mesela herkez değil herkes, gurup değil grup, nede değil ne de gibi...

Taraftar arasında bu tarz tartışmaların olması hiç hoş değil.Hepimiz bu takımın şampiyon olmasını görmek istiyoruz.Sezon daha bitmedi.Açıkcası benim en önem verdiğim konu takımın başarısı.Başka da hiçbirşey umurumda değil.Ne gelecek yıl transferleri, ya da geçmişteki başarısızlıklar.Tabiki ileriye bakmak gerek ama sezon bitmeden yapacak birşey yok.Sadece takımı desteklemekten başka!

haklısın emre senin hiçbir şeye ihtiyacın yok ama hata bende sana cevap verdim .bir ata sözü :DAVUL SESİ ZURNA SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR SESİ USTALAR MECLİSİNDE ÇIRAKLAR KESER SESİ.Anlatabildim mi kardeşim dil bilgisi için teşekkür ederim.

Mithat Duran' Alıntı:
Arda ÖZTÜRK benim galatasaraylılığımı sen tartışamazsın bile sözlerine dikkat et kim ne konuşmuş kim ne söylemiş .kim ne biliyormuş bir söylede bilelim.sen ne biliyorsun anlat ta öğrenelim bilmeden atıp tutma biz burda ne demişiz 1 haziran ne olucak bumu galatasaraya ihanet asıl ihanet edenler takım kötü giderken bile hocaya şakşakçılık yapanlardır kimse kral çıplak demedi diye .şuçlu bizmi olduk .o yüzden yazdıklarına dikkat et eleştiri eyvallah ama suçlama işte o zaman iş farklı olur .bizim bu kulüpte verilemiyecek bir hesabımız yok .sen var diyorsan o zaman gelir hesap sorarsın .soramazsan bir daha karşıma çıkıp konuşma
Mithat Bey; bilmem farkında mısınız ama sezon henüz bitmedi ve sezonu hangi konumda bitireceğimiz belli değil. İşletmeci gözüyle bakarsak dönem içi kar mı zarar mı edildi belli olmadan işletmeyi kapatmak gerektiğini savunuyorsunuz.

Sezon sonuna kadar hoca değişikliği gündemde olmadığına göre takıma köstek değil destek olalım anlayışı ne zamandan beri "hocaya şakşakçılık" olarak tanımlanıyor. Biz de biliyoruz teknik kadronun hataları olduğunu ama hatasız koç varsa söyleyin onu isteyelim yönetimden. Ne de olsa Galatasaray´ın adının geçtiği yerde para sorunu olmaz.

Şu anda takımın başında Murat Özyer vardır ve sezon onunla tamamlanacaktır. Eğer şube yönetimi gelecek sezona dair yeni bir hocayla çalışma kararı alırsa -sizin tabirinizle- onun da şakşakçısı oluruz. Bu siz ve sizin gibi düşünenlerde "kral öldü, yaşasın yeni kral" olarak nitelendirilir, bize göre Galatasaray´ın menfaati.

ARKADAŞLAR!!!
Lütfen herkes sakin olsun, kavga etmek tartışmak bu forumda yapılmaması istenen davranışlar arasında.
Biz gsbasket.org sorumluları olarak her türlü fikire saygılıyız, lütfen herkes bu saygıyı birbirinede göstersin.

Resmi açıklama geldi.

Galatasaray Odeabank'ın yeni başantrenörü Erman Kunter oldu...

1980'li yıllarda Türk basketboluna oyuncu olarak damga vuran Erman Kunter, 1956 yılında İstanbul'da doğdu.

İTÜ, Beşiktaş, Eczacıbaşı, Yenişehir, Fenerbahçe, Çukurova'da forma giydi; 1988 yılında ise 153 sayı atarak Türk basketbol tarihinde bir maçta en çok sayı atan basketbolcu unvanını kazandı.

Oyunculuk döneminde toplam 213 kez milli formayı giyen Erman Kunter, rakip potalara 3 bin 699 sayı bırakırken Akdeniz Oyunları'nda 1983'te bronz, 1987'de altın madalya kazanan takımda yer aldı.

Erman Kunter; 1994 senesinde ise antrenörlük yaşantısına başladı. Sırasıyla Darüşşafaka, Beşiktaş, Türkiye Milli Takımı, Galatasaray, Cholet Basket, Asvel Villeurbanne, yeniden Cholet Basket, yine Beşiktaş ve Le Mans takımlarını çalıştırdı.

2008'de Semaine des As şampiyonluğu, 2010 Fransa Ligi ve Fransa Süper Kupa şampiyonluğu, 2011'de Fransa'nın en iyi koçu, 2012 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu başarılarını elde etti.

2002-03 sezonunda Galatasaray'ı çalıştıran ve sarı-kırmızılı takımla play-off yarı finali gören Erman Kunter, 14 yıl aradan sonra yeniden sarı-kırmızı renklerle buluştu.

Erman Kunter'e hoş geldin diyor, Galatasaray Odeabank Başantrenörlüğü görevinde başarılar diliyoruz.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Parçalıya hizmet eden herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Basketbolun Lucescu'su diyeceğiz, bit pazarına nur yağmasını bekleyeceğiz. İnadına GALATASARAY.

Öncelikle hayırlı olsun,yerlilerden Ekrem Memnun'u Erman Kunter'e tercih ederdim,liseli kontenjanından Murat Özyer'de olabilirdi,bu durum benim açımdan züğürt tesellisi oldu.

Son düzenleme:
Yıllardır beklenen bir andı ve sonunda gerçekleşti. Tüm şartlar olgunlaşmıştı, diğer tüm isimler formaliteden ibaretti. Hayırlı olsun...

Erman Kunter iyi oldu veya kötü oldu diyemem ama tek bildiğim bu basketbol cahili Başkan varken feriştahı gelse başarı çok zor...

Ezeli rakibin EL şampiyonu olmuş, her sezon F4 oynuyor ve sen 4 milyon bütçe belirleyip koç olarak Erman Kunter'i getiriyorsun. Ve sonra utanmadan tv'lere çıkıp "istifa etmemi gerektirecek bir şey yok" diyorsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ergin Ataman ile yolların ayrılması bir milyon kez doğru karar, basiretli bir yönetim olsaydı sezon sonunu görmesi de mümkün değildi ama bugüne kadar yaşattığı başarılar için de elbette teşekkürler. Bence biraz ara versin, mental olarak kendini yenilemeye çalışsın, günü geldiğinde yollar elbette tekrar kesişebilir.

Erman Kunter konusuna gelince de Filipovski olayını baltalayarak, yangından mal kaçırır gibi oldu bittiye getirilerek anlaşılması içime sinmedi. Ergin gittiği için küçülme olacak diyenlere de katılmıyorum, bu basiretsiz yönetimin küçülmeye gideceği belliydi ve Ergin Ataman da kalmaya razıydı, ki kendisi de bunu dile getirmiş, Ergin Ataman kalsaydı da bütçe 4 belki 5 milyon olacaktı daha fazla değil. Çünkü bu basiretsiz yönetim küçülmeyi uzun süredir kafaya koymuştu, bu başarısız sezon da ekmeklerine yağ sürdü. Bu başarısız sezonun mimarı da sayın Ataman.. yani Erman Kunter tercihi bence de çok doğru değil içime de sinmedi ama Ataman da badem gözlü olmamalı:)

Hep dediğim gibi önceliğim yabancı antrenördü.. Bartzokas, Bagatskis, Filipovski üçlüsünden birine kendi adıma okeydim, bu üçlüden biri olmazsa da Mahmuti'nin getirilmesi taraftarıydım ve bu üç antrenör boştayken, Filipovskiyle anlaşılabilecek ortam varken baltalanarak, adeta oldu bittiye getirerek Erman Kunter ile anlaşılmasını da iyi niyetli bulmuyorum ama bu yönetimden de iyi niyetli bir tavır pek beklemiyorum açıkçası. Bu koçlara teklif yapıldı mı..? ya da Filipovski olayı neden baltalandı..? Hadi bu isimler olmadı Oktay Mahmuti gibi taraftarın birçoğunun kabul edebileceği bir antrenöre teklif yapıldı mı..? yapıldıysa Mahmuti mi reddetti..? bunlar önemli sorular. Ergin Ataman Galatasaray ilişkisi bitmişti bu çok net. Ergin Ataman gibi bir ismi gönderiyorsan da en azından onun kadar iddialı ya da taraftarın daha rahat kabul edebileceği bir isimle anlaşılması taraftarıydım. Erman Kunter başarılı olabilir elbette ama bence saydığım üç yabancı antrenörden olabilirliği en yüksek olan Filipovski ya da Oktay Mahmuti çok daha doğru bir tercih olurdu.

İnsanı zorla Erman Kunter destekçisi yaparlar yahu. Bazıları yeni Russ Smith'ler, yeni Fitipaldo'lar olmayacak diye mi üzülüyor? Yoksa her hafta başka bir oyuncu kadro dışı kalmayacak diye mi? Her gün saçma sapan demeçlerden de mahrum kalacağız ne yazık ki. Evet deplasmanlarda başlama düdüğüyle maçı vermeyi de özleyeceksiniz, kusura bakmayın.

İnsanı zorla Erman Kunter destekçisi yaparlar yahu. Bazıları yeni Russ Smith'ler, yeni Fitipaldo'lar olmayacak diye mi üzülüyor? Yoksa her hafta başka bir oyuncu kadro dışı kalmayacak diye mi? Her gün saçma sapan demeçlerden de mahrum kalacağız ne yazık ki. Evet deplasmanlarda başlama düdüğüyle maçı vermeyi de özleyeceksiniz, kusura bakmayın.

küme düşmemeye oynadığında bu cümleyi hatırla Ergin gitmeliydi ama Erman gelmemeliydi