Erman Kunter

İnsanı zorla Erman Kunter destekçisi yaparlar yahu. Bazıları yeni Russ Smith'ler, yeni Fitipaldo'lar olmayacak diye mi üzülüyor? Yoksa her hafta başka bir oyuncu kadro dışı kalmayacak diye mi? Her gün saçma sapan demeçlerden de mahrum kalacağız ne yazık ki. Evet deplasmanlarda başlama düdüğüyle maçı vermeyi de özleyeceksiniz, kusura bakmayın.

Bakalım bir daha ömründe Galatasaray basketbol takımının kupa kaldırdığını görecek misin, çok merak ediyorum

Saat 13.00'da Gs tvde açıklamalarda bulunacakmış. Herhalde ilk hedefimiz play off falan diyecek. 12 milyon euro bütçe falan dalga geçiyor Can Topsakal Galatasaray basketbolu 1 yılda 10 yıl geriye gidecek.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Altınordu FK'nın misyonunda yazıyor ki: "Bu toprakların çocuklarına spor yaptırmak"...Sonuç olarak bakıyorsunuz milli takıma 2 tane gencecik futbolcu gönderdiler.

Galatasaray'ın misyonunda "Türk olmayan takımları yenmek" vardır.Genlerinde başarı vardır.Her sene şampiyon olamaz ama her sene şampiyonluğa oynamak zorundadır.Vizyonsuz, misyonsuz, hedefsiz, arsız bir spor kulübüne çevirdiler koskoca kulübü. Başarılar gelir geçerci beleş bilet tayfası ve az olsun bizim olsuncu lisecilerin elinde perişan oldu kulüp.

Türkiye vatandaşlarının %90'ı "Bu milli takım benim milli takımım olamaz" diyip sırt çevirdi.Bakın öz takımına, milli takımına sırt çevirdi.Galatasaray'da da durum aynı.Değerlerinden o kadar uzaklaştı ki insanların bağlılığı ve ilgisi düştü neredeyse sıfırlandı."Bir umut" diyip bırakmayanların sayısı bir kaç bini geçmez ki bu gidişle onlar da arkalarını dönecek.

Galatasaray başkanında olması gereken en önemli özellik yetenekli olmak, es kaza yeteneksiz olmana rağmen geldin oturdun o koltuğa ve yeteneksizliğin yüzünden başarıya ulaştıramadın.

Sonuç olarak eğer bir kavga verilecekse kavganın ismi Erman Kunter-Ergin Ataman kavgası olmamalı.Kavganın verilmesi gereken yerler meydanlar, statlar, salonlar boş.Tabi bunun da sebepleri var.Ülkede öyle bir iklim var ki insanların bununla uğraşacak ne enerjisi ne zamanı ne de gücü var.Konu konuyu açıyor.Bundan sonrası da siyasetin ve sosyolojinin konusu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray, Ergin Ataman ile Galatasaray olmadı. Bu yönetimden kurtulunca nice kupalar görürüz inşallah. Sen bu sezonki formundan sonra Ataman kalsa başarılı olacağını mı zannediyordun asıl ben onu merak ediyorum.

Mevcut durumumuzdan çok daha iddialı bir şekilde sezona gireceğimizden emindim.

Bu arada ben çok yönetim gördüm de Türkiye ve Avrupa Şampiuonluğunu aynı coachla tattım

Hayırlı olsun.Sportif başarı kısmı ile ilgili benim de çekincelerim olsa da genel olarak beni mutlu eden bir seçim oldu.Bu arada GSTV'deki demecinde beni bile şaşırtacak kadar heyecanlı olduğunu sezdim .Ayrıca içerik olarak da gayet iddalı konustu BJK yılında ne bu kadar heyecanlı ne bu kadar iddalıydı diye hatırlıyorum.

Kunter veya orhun

Erginle gorusulcekti devam karari cikmazsa ilk tercih kunterdi. Ne diyosak o

Dursunla ergin goruscek dursun kal diycek ergin butceyi arttir kaliyim diycek dursun arttiramam diycek ergin kalmak istiyorum sartlarimi belirttim karar yonetimin diyicek. Dursunda erginin kalmasini istiyorum ama butcemiz belli karari koc verecek diycek. Ergin tvit aticak derken camianin cocuklarindan biri goreve basliycak takim playof kovaliyicak. Iyi senaryoysa ergin basin yoluyla ortaligi ayaga kaldircak reis telekomla birlesin dedi niye birlesmiyosunuz diycek zorla birseyler yaptircak ama ozamana kadarda piyasada oyuncu kalmiycak bi sene daha heba olucak fakat sonraki seneler icin iyi seyler olur

Yahu nezamandir diyoz iste Erman abi gelcek diye. Yok eyup oyle yazmis yok bu oyle demis niye aklinizi bulandiriyonuz daha once hangi dedigim yalnis cikmis. Eyup falan kulubun kullandigi adamlar ona veriyolar istedikleri haberi oda dogru sanip yaziyo garibim bilmiyoki onu kullanip kamuoyunu oyaliyolar. Erman kunter hayirli olsun

Ergin Ataman gitmeliydi evet ama yerine gelen isim Erman Kunter mi olması lazımdı..Hangi işi düzgün yaptılar da bu işi yapsınlar gram şaşırmadım!! Bu yönetim gidene kadar hiçbir branşta bizlere ne huzur var ne de başarı..Artık bu saatten sonra fazla yazıp çizmenin de anlamı yok..Herkese sabır diliyorum..

Filipovski buyuk ihtimalle basina servis edilen ancak hic gorusulmeyen birisiydi. Buyout olayi da tamamen hikaye. Hayirlisi olsun uzerine soylenecek cok bir sey yok. Daha farkli tercihler yapilabilirdi ama gormek lazim.

Mevcut durumumuzdan çok daha iddialı bir şekilde sezona gireceğimizden emindim.

Bu arada ben çok yönetim gördüm de Türkiye ve Avrupa Şampiuonluğunu aynı coachla tattım

Son sezonlardaki berbat oyuncu tercihlerini göz önüne alırsak, Ataman ile sezona iddialı bir şekilde gireceğimizi kesinlikle düşünmezdim.

Bunu en sağlıklı biçimde tartışmak istiyorsak; bizden sonra gideceği takıma(eğer gidebilirse) ve göstereceği performansa bakarak konuşmak daha mantıklı olur.