Obra ayrılmış, Fenerbahçe’ye yeni Koç olarak kendisini öneriyorum.
İyi oyuncular buluyor kısmi heyecanlar yaratıyor belki ama büyük resme bakınca pek de öyle güzel işler yaptığını düşünmüyorum kardeşim. Galatasaray’la şampiyon olmak ya da yeniden EuroLeague arenasına dönmesini sağlamak gibi hedeflerim var gibisinden bir söyleşisi vardı sanırım. Cl’de oynayarak mı başaracak bunları ? Ben bunların söylemden ibaret olduğunu ve bu söylemlere kendisinin dahi inanmadığını düşünüyorumDaha yapacak güzel işlerimiz var abi Hocam bizimle devam
İyi oyuncular buluyor kısmi heyecanlar yaratıyor belki ama büyük resme bakınca pek de öyle güzel işler yaptığını düşünmüyorum kardeşim. Galatasaray’la şampiyon olmak ya da yeniden EuroLeague arenasına dönmesini sağlamak gibi hedeflerim var gibisinden bir söyleşisi vardı sanırım. Cl’de oynayarak mı başaracak bunları ? Ben bunların söylemden ibaret olduğunu ve bu söylemlere kendisinin dahi inanmadığını düşünüyorum
Tabi ki Koç imzalamadı ama hedeflerin varsa o hedefleri ortaya koyuyorsan başaramazsan eğer başarısızsın demektir. Buna yönetim izin vermiyorsa- ki yönetim koçtan daha başarısızdır benim gözümde- bırakır gidersin. Zamanında belli sebeplerden dolayı çok eleştirdim Ergin Ataman’ı ama kendisi en azından talepkar bir insandı ve şubede ağırlığı vardı. Keza Oktay Mahmuti olsaydı da yönetim üzerinde yaptırımı olurdu ve bu beceriksiz yönetim at koşturmazdı. O yüzden de adamı istifaya zorladılar zaten.Öyle bir yazmışsın ki okuyan bizi CL'ye götüren anlaşmayı koç imzalamış zanneder. Halbuki daha kendi sözleşmesini bile imzalama şansı bulamadı
Hayaller ve hedefleri herkesin olur. Ama bu asla tek başına hayal ederek başarabileceği bir olay değil. Arkana seninle aynı hayal ve hedefi taşıyan bir yönetim olmalı.
Biz son yıllarda o hedefte hiç olmadık. O yüzden bunun için koçu suçlayamam.
Tabi ki Koç imzalamadı ama hedeflerin varsa o hedefleri ortaya koyuyorsan başaramazsan eğer başarısızsın demektir. Buna yönetim izin vermiyorsa- ki yönetim koçtan daha başarısızdır benim gözümde- bırakır gidersin. Zamanında belli sebeplerden dolayı çok eleştirdim Ergin Ataman’ı ama kendisi en azından talepkar bir insandı ve şubede ağırlığı vardı. Keza Oktay Mahmuti olsaydı da yönetim üzerinde yaptırımı olurdu ve bu beceriksiz yönetim at koşturmazdı. O yüzden de adamı istifaya zorladılar zaten.
koç çok başarısız diyemem ama başarılı da değil. Başarıyı ölçen kriterlerden biri de beklentidir Koçtan beklentin düşükse başarılı görebilirsin ama ben her daim beklentilerin düşük olmadığı bir koç ve şube hayal ediyorum. Tabi ki yönetim benim vizyonumun yanından bile geçmiyor ama ne yapayım durumu kabul mu edeyim ? Ben kendi adıma eleştirmeye ve şube için de talepkar olmaya devam edeceğim