Ertuğrul Erdoğan

Bazı kaynaklara göre Obradovic'in yerine FB Beko'nun istediğini söylüyor. Pek inanasım gelmedi ama...
Giderse net başarılı olamaz. Banvit-Besiktas-Galatasaray seviyesinde maksimum çalışabilir.Euroleague'de 11. 13. sıralarda kalır. Artık ülker camiası için çöküş dönemi başladı. Hem futbol,hem basket...Seneye hem seyirci,hem baskı...Ali Koç'un sonuna 1 seneden az kaldı gibi. Futbolda maganda Ozan,emre,volkan ve mert hakan yandas gibi artistlerle, baketbolda obradan yoksun ( kim gelirse gelsin ) oyuncuların kafalarına göre oynayacağı ve Real,Barca gibi deplasmanlarda ezici hüsranların muhtemel olduğu süreçlere az kaldı. Efes ise, Ergin ATAMAN farkı ile ligi uzunca bir süre domine eder.
 
Fenerbahçe ilgisi doğru. Hocayla sözlü bir anlaşma var ama henüz imza atılmış değil. Avrupa’da genel kanı Saras’ın Zalgiris’den ayrılacağı yönünde ancak gideceği yer belirsiz. Umarım hocayla kontrat uzatılır..
 
Bu taraf boş kalmasın. FB’nin Özsoy sebebiyle ciddi bir ilgisi var ve bizim şubenin sponsoru bütçesi kısaca yol haritası belli değil. Umarım Saras’la imzalarlar. Zaten oyuncu kalmadı doğru düzgün bir de koç aramayalım baştan.
 
Fener koçun eski göz ağrısı, gitmek isterse şahsen anlayış gösterilmesi taraftarıyım

Bunu hiçbir röpörtajında gizlemedi zaten abi. Ben kalmasını isteyen taraftayım. Giderse de önümüze bakarız ama Fener’e karşı çıktığı 4 maçın 3’ünü kazanmış :) Her koç daha fazla bütçeyle ve sorunsuz bir yapıda çalışmak ister.Ben hocanın şubedeki sorunlarla yeterince mücadele ettiğine inanıyorum. Giderse de kalırsa da sevgim ve saygım baki olur.
 
Bunu hiçbir röpörtajında gizlemedi zaten abi. Ben kalmasını isteyen taraftayım. Giderse de önümüze bakarız ama Fener’e karşı çıktığı 4 maçın 3’ünü kazanmış :) Her koç daha fazla bütçeyle ve sorunsuz bir yapıda çalışmak ister.Ben hocanın şubedeki sorunlarla yeterince mücadele ettiğine inanıyorum. Giderse de kalırsa da sevgim ve saygım baki olur.
Seviyorum diyebilecek kadar tanımıyorum kendisini ama emeğine saygı duyuyorum elbette onun için de hayırlısı olsun. Hali hazırda Galatasaray’da çalışan bir türk koçun gözü Fenerde olmamalı bence. Ben hoca değişmesi taraftarıyım o ayrı ama bir şahsın bir takıma sözlü olarak dahi anlaşması varsa zaten başka tekliflerle vs ilgilenmemeli bence.
 
Obrali Fenerden deplasmanda,Galatasaray ile mac cevirdi ezber konusmasak guzel olucak.
Adam ben muhtesem kocum demiyor,Benim dogrularim var kendimce sistemim var diyor,Galatasarayin hedefi buyuk olsa bana zaten gelmez dedi.
2 sene once iki menejer disinda bizimle calisan yoktu,gitti belli basli oyunculara inandi suanda bunlarda catir catir EL yapiyor.
Hoca bu vizyonsuz yonetime Obra gibi geliyor.3culugu sampiyon gibi goren vizyonsuzlar toplulugu bir yonetim var,yanlislari yokmu var arapovicle devam etmesi,bir numara alamamasi

Bu yonetime bu vizyona Hoca cok bile !

5milyon dolar ile baslicaksak ödemeler düzenli ödencekse baska hocaya gidelim,Allah askinada mahmudi demeyelim adam arsenal gibi elde basari yok ama sorsan iyi nesi iyi ne yapmis basarisi nedir?
 
Son yıllarda şubeden uzaklaştım, daha doğrusu şubeden de değil, kulüpten. Bu nedenle Ertuğrul Erdoğan hakkında şöyle iyi ya da böyle kötü diyecek konumda değilim. Uzaktan takip ettiğim kadarıyla, ne kadar ekmek o kadar köfte tarzında bir hoca. Ekmek fırını teslim edilirse ne kadar başarılı olabilir, fırını teslim etmek doğru olur mu bilemem.

Ama Mahmuti´ye başarısız demek çok garip. Söz konusu Galatasaray ise başarılı diyebilmek için tek kriter şampiyon olmaktır, doğru ama şampiyonluğa oynayan bir ekip varsa... Mahmuti gelene kadar hedef ligi ortalama bir yerde bitirip play off oynamak iken, camiaya kimliğini hatırlattı bu hoca, şampiyonluk sözcüğünü anımsattı bize, rüya gibi gelen EuroLeague´de mücadele ettik ön elemeyi geçerek.

Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi´nin bana göre yakın geçmişini özetleyen en doğru cümleydi: "Direnmeyi Cem Akdağ, inanmayı Oktay Mahmuti ve kazanmayı Ergin Ataman ile öğrendik."
 
Bana gore basarisizdir kimse ile ayni dusunmek zorunda degilim sanirim?
Elindeki Butce Yaptiklarina baktimmi basarisiz ben sadece Galatasaray uzerindende demedim genel olarak ben Mahmutiyi basarili görmuyorum...
Dün gibi hatirliyor kendi menejer kankalari disinda baska menejerlerden oyuncu almadigini...

Galatasaraydan sonra nerede kupa almis ,Avrupada ne yapmis cok iyidide kimsemi talip olmuyor herkesin görusune saygi duymak lazim.

Bence basarisiz sizce basarili
 
Galatasaray’da basketbolun yeni yöneticileri koç hedeflerini belirlediler. Erkek takımı için Luca Banchi, kadın takımı için Ekrem Memnun’a teklif gitti. İkisi de kolay görünmüyor.

(via@caglartorun)

Çok acaip bir haber.
Yalnız Ertuğrul hoca teklifi reddetmediyse ya da FB ile anlaşma yoksa bu yapılan şık değil.
Banchi tercihi de bence doğru değil. Yabancı koç olacaksa daha doğru isimler bulunmalı.
He bana kalsa eğer Ertuğrul hoca gidecekse ben çok aramam takımı Ömer Uğurata'ya teslim ederim. Zerre de başka yere bakmam. Güvenilip takım emanet edilecek bir isim...
 
Son düzenleme:
Koç değişikliği düşünceleri olumlu. Kadın basketbolu için zaten ekrem memnun efsanedir. Erkek basketbolu için de zaten koç değişimi taraftarıyım
 
En son Kalnietis, Alan Williams, Kuzminskas, Obryant, Dekker, Cummings’li takımla 7 de 2 yapınca kovuldu Kasım sonunda. Sezon Ekimde başlıyor. Daha sırasıyla Aek Bamberg Kuban. Senesini dolduramadan kovuldu.

burada mesele hocanın gönderilmesi değil. Hocam biz sizinle çalışmayacağız deniyorsa benim buna bi itirazım yok. Ama bahçeşehirde yaptığınız gibi bir tane menajerlik şirketinden koç oyuncu paketi yapma fikri ne kadar doğru onu da size bırakıyorum. Dedas’lı sene Dixon ve Dj White de yine bu menajerlik şirketine bağlıydı. BSL’den bir takım çekilmese bu bahçeşehir lige çıkamıyordu. Öyle de bir olay var.
 

Üst