K
Kürşat Kosovalı
Misafir
Bugün Slovakya maçı ile başlıyoruz. Nevriye olmadan ilk turnuva bakalım takım nasıl reaksiyon verecek.
Sirbistani eledim. ispanyanin rakibi ya fransa ya rusya ya da mucizevi bir sekilde biz diyorum artik.
Guzel kardesim bana gore mac ortada, ha iddaa oynayacaksan eger handikapli italyayi tercih etmek mantikli , en son yaptigimiz maca gore degerlendirme yaptim 50 - 44 yendigimiz buna gore italya aksiyan 2 bolgesine sayi katkisi veren oyuncular bulmus bizde de aksine nevriye ve lara sanders yok - tek artimiz pota altindaki Holingwort ismini yazamamis olabilirim
Cok cekismeli gececektir. uzarsa sasirmam.
Herkes Zandalasini' ye gözünü dikmiş maşallah Eli çok düzgün kızın, öyle bayan basketboldaki absürt atış stili de yok.Hücumda gönül rahatlığıyla topu ver. Winner bir oyuncu.
Duba ya da Epoupa yerine ne güzel giderdi.
Ama bizimkilerin vizyonu imkansız kılıyor bu hali...
Duba 4, Epo 1, Zanda 3 numara? Neye göre kimin yerine?
Cecilia Zandalasini Euroleague takımlarını gözdesi zaten. Herkes peşindeyken "ihtiyacımız var" yorumu biraz talihsiz olmuş. Schio'da muhteşem bir sezon geçirdi hiç mi Eurolegue takip etmediniz?
Burada böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var denmesinin nasıl bir talihsizlik olduğunu açıklar mısınız? Skorer guard pozisyonunda eksik olduğunu düşünen birisi gelip burada Diana Taurasi gibi birine ihtiyacımız var diyebilir. Sizden başkası bilmiyor mu? Ya da sizden başkası takip edemez mi? Bir oyuncuyu beğenip böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var yazamaz mı?