Eurochallenge 2. Tur 1. Maç | Galatasaray CC 91 - 104 Virtus Bologna

Re: Eurochallenge | Galatasaray-Virtus Bologna

yenmemiz zor ama yine de salonun dolu olması lazım ki bi umut olsun sivas maçı 8.30da her türlü yetişilir bizde gitcz zaten iki maça da

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":1dopuogu]maça çıkmayınca 20sayı farkla yenilmiş sayılıyoduk dimi daha ii olur sanırım
Onur selam

''Galatasaray isminin geçtiği her yerde umut vardır'' sözünü hatırlatmam gerekiyormu ?

Bu kadar umutsuz olmayalım , lütfen .[/quote:1dopuogu]
ben şahsen bu maçta antalya maçından daha umutluyum.

Yine diyorum ki Galatasaray Ruhu Zor Şartlarda ortaya çıkar o ruh ortaya çıkarsa Zafer Bizim olur Bologna karşısında.Bakacağız ve göreceğiz.

Kazanacağız, inanıyorum ve hissediyorum. Tüm zorluklara rağmen başaracağız.Taraftar üstüne düşeni yaptığı zaman eksik oyuncuları aramayacağızdır sahada.

Sakatlıklarla boğuşan Galatasaray Cafe Crown'un Eurochallenge'daki rakibi Virtus Bologna, İstanbul'a önemli bir yıldızından yoksun geldi.

Milojevic, Cüneyt, Atkins ve Tufan gibi oyuncularının sakatlığı, Cemal'in de belindeki rahatsızlığı nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Galatasaray Cafe Crown, FIBA Eurochallenge'da yarın zor bir maça çıkacak. Kendi sahasında dar bir rotasyonla Virtus Bologna karşısına çıkacak olan Sarı - Kırmızılılara İtalyan rakibinden de bir müjde geldi. Bologna takımının kafilesinde veteran oyuncu Jamie Arnold'un bulunmadığı belirtilirken ABD'li oyuncunun sakat olduğu ifade edildi. Arnold, Bologna'nın Biella'ya deplasmanda 93-84 yenildiği maçta ilk 5 sahaya çıkıp 24 dakikada 6 sayı 5 ribaunt ile forma giymişti. Arnold, geçen sezon da Hapoel formasıyla Beşiktaş Cola Turka'ya karşı oynamış ve özellikle İsrail'deki maçta etkili olmuştu.

Valla ne yalan söyleyim kazanacaz diyenlere hayretle bakiyorum... Bence bizim için güzel bir hazırlık maçı olur. 30 sayı fark yesekte takımımıza saygı duymak lazım. Yeneriz yeniliriz o önemli değil Galatasaray'a yakışır şekilde mücadele etsinler benim için yeterli...

Akşam maçtayım ordanda ASY ye gideceğim... Belki biraz erken çıkmak gerekebilir maçtan...

Evet Gurovic sazı eline alması lazım.Bu maçta ona duyulan ihtiyacı o da biliyordur umarım.

Forma Forma için
Arma Arma İçin
Bizim Bizim İçin
Saldır Saldır Cimbommm!

arkadaşlar imzamdaki gibi galatasaray katıldığı her kategoride favoridir.

Umutsuzluk bize yakışmaz hep destek tam destek

Bologna'yı da geçeriz evelallah

Kulübün resmî sitesinin giriş sayfasına dikkat ettiniz mi? Üstte virtus maçı yazısı, altta futbol takımının fotosu ve sivas dahil logolar.

mazharozsoy' Alıntı:
Valla ne yalan söyleyim kazanacaz diyenlere hayretle bakiyorum... Bence bizim için güzel bir hazırlık maçı olur. 30 sayı fark yesekte takımımıza saygı duymak lazım. Yeneriz yeniliriz o önemli değil Galatasaray'a yakışır şekilde mücadele etsinler benim için yeterli...

Akşam maçtayım ordanda ASY ye gideceğim... Belki biraz erken çıkmak gerekebilir maçtan...
Bizde kazanacağımıza inanmayanlara hayretle bakıyoruz ...

bize en az 30-40 sayı fark atarlar dedikleri maçı bile almışızdır........
yakın geçmişe göz atın....

ayrıca kimler geliyor bi yazarsa..

bence maç son periyoda kadar başa baş gider son periyotta tecrübe konuşur ayrıca koray hocamıza çok iş düşüyor bu dar rotasyonda oyuncuları verimli kullanabilmesi çok çok çok önemli özellikle hüseyin ve guroviç gibi yaşı biraz daha fazla oyuncuları ii dinledndirmesi gerekiyor

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
mazharozsoy' Alıntı:

Bizde kazanacağımıza inanmayanlara hayretle bakıyoruz ...

Açıkçası favori değiliz ama nasip.

Ben gayet rahatım valla.Geçen seneki Girona'nın bir benzeri olur diyorum.Yenilsek de pek koymaz onu da belirteyim.Ama takım maçın hakkını verecektir.

Ya açıkçası maçları favori olanlar değil daha çok inananlar ve arzu edenler kazanır.Bu akşam rakip daha çok inanır ve arzu ederse maçı kaybederiz.Biz hem trübünde hem sahada daha çok inanan ve arzulayan taraf olursak biz kazanırız.Bugün göreceğiz bunu.