Re: Galatasaray: 73 - Bc Kyiv: 80
yok böyle rezillik.........
maçtan geleli 1,30 saat oldu ama dedim bu sinirle yazmıyayım dolaştım biraz düşündüm acaba bu şubeye destek vermekten vazeçmeliyim diye...her maçta stres dişlerimi sıkmaktan bi maçta yerinden fırlayacak ama ne zaman....
bi kere yaklaşık 150-200 kişi vardı...öyle bir sezsizlikle başladıki maç alınan nefes sesleri duyuluyordu o derece....
dedim herhalde maçın başı birazdan ezeriz bunları...ama olmuyor ne içerden savumamız var nede dış atışlarda istikrar...burada göklere çıkarılan oyuncuları gördük maçta çoluk çoçuğa karşı....
hatta bir oyuncumuzun boboş 6 üçlüğü kaçırması gibi birşey var dı neredesin forum insanı hatasını olanıda söylesene...
rakiplere savunmada nefes aldırmazmış polat gördük savunmayı oyunculuk dışarıdan üçlük atmakla olmuyor..ilk önce koşmayı öğrensin...polatın topu kaptırdıktan sonra yediğimiz sayıda rashidin polat diye haykırması !!!!!
gökte yer kalmadı çıkara çıkara....hüseyinin,gurovicin verdiği ribauntlar akıl almıyordu...o çocukların 2-3 katrı olan pota altı oyuncularımız ezilmesini seyrettik maç boyu....erdem sana inan gazetecilerin etmediği küfür kalmadı aklını başına al yoksa sen 2,ligde zor oynarsın....
rashidi muratı savunmayın hosley boşlukta alley-oop pası istiyor ama şöyle birşey var ki bizim oyuncular önüne bakıcağına yere bakıyor aman topu kaybetmiyeyim hesabı....
tek savaşan hosleye teşşekkür ediyorum bizi çoluk çocuğa rezil edenlerede ,taşıdığı formayı giymek için can atanların arasından sıyrılıp o formayı giyen oyuncularımıza yazıklar olsun diyorum....