Eurochallenge 3. Maç | Khimik 87 - 75 Galatasaray CC

Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

Gökce Başaran' Alıntı:
Yaw yazmayacaktım da dayanamadım.

Herşeyi geçtim, yahu 1. sezonunda ve 3. sezonunda fark yediğimiz maçlar sonrası oyuncular gülerek sahadan ayrılıyor. Bu nasıl bir otorite.

2. sezonda ise onun bir etkisi yoktu. Owens, Gaines yüreğiydi...

Ne diyim İmparator Özyer, durun durum sezon sonu gelsin ondan sonra konuşuruz. ;)
Klavuzu karga olanın burnu ......
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

Ilgın Karagoz' Alıntı:
bu arada takıma iyi bir pivot lazım vidmar gibi.hüseyin iyi oynuyor ama yetersiz

Doğru dedin takıma bir pivot lazım ama Vidmar gibi vasatı değil, daha kaliteli bir pivot lazım. Savaşçı ve rakip oyuncular için caydırıcı özelliği olabilecek bir oyuncu olmalı. Çoğu arkadaş aynı fikirde, atletik ve blok tehditi olan bir pivot alınmalı mutlaka bana görede. Hüseyin çok yalnız kalıyor, özellikle bu maçta Dejan ribaundlarda hiç yoktu. Bu sorunu bir an önce çözmesi lazım teknik heyetin.
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

takım savaşmıyor rakibi ciddiye almıyor milo ve guroviç oynamıyo bence takımın çoğu değişmeli
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

hiçkimse murat özyere yüklenmesin sezon başı hocayı gönderip takımın başına yeterli hoca bulamayıp yada getiremeyip tekrardan murat özyer
getirirsen. kendi ekibini kurmasına izin vermeyip ilginç yardımcılar getirirsen veya hergün istifa haberleri çıkartılırsa .. bu güvensiz ortamda murat hocanın başarılı olmasını nasıl bekleyebilirmiyiz...
benim geçen seneki telekom yenilgisininde bu güvensizlikten kaynaklandığını düşünüyorum.. basketbol şubesi sorumlusunun takım kaptanı ile (tufan ersöz) şu hocaya söyleyin akıllı olsun ihtarları göndermesiyle başlayan olaylar zincirinin devamı... o birliktelik olmayınca yönetim teknik kadro uyumu sonuç böyle oldu..
bu sene içinde aynı sıkıntılar devam ettiğine göre başkan bir karar vermek zorunda diye düşünüyorum yönetimden arkadaşını göndermesi veya hocanın yönetici gönderdi şeklinde algılamanın yanlış intiba bırakacağından en mantıklısı üzülerek söylüyorum murat özyer ile yolların ayrılması malesef...
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

Gurovic'i satalım.

Böyle bir oyuncun varsa ve üzerine hiçbir set yoksa birde oyunda fazla kalmıyorsa adamın kariyerini mahvetmeye gerek yok.

Ayrıca bu turnuvadan zaten birşey bekleyen yok.Yani kupayı alsakta almasakta pek birşey ifade etmiyor.En azından biraz mücadele edelim ve Avrupa'da fazla oynamayan oyuncularımıza tecrübe kazandıralım.

Tek dileğim bu.Yenilmek umrumda değil.

Murat Özyer'i konuşmaya ve tartışmaya zaten gerek duymuyorum!
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

bir galatasaraylı ama asla gs kafe kıravn taratftarı olmayan ve galatasarayın ismi satıldığından beri erkek basketbolu ile ilgili en ufak sevinç ya da üzüntü duymayan biri olarak bu rezalet sonuçlardan dolayı çok memnununum.umarım galatasarayın ismini satarak kulüp tarihinin en büyük ihanetini gerçekleştirenler ve içine sinmediği halde sırf belki ismimizi satarak da olsa şampiyonluklar ve iyi derceler alırız derdinde olan taraftarlar artık içinde oldukları çok derin gaflet uykusundan uyanıp bu kafe kıravn rezaletine bir son verilmesi için gerekli tavrı ortaya koyarlar. galatasaray ismini dünya üzerinde satın alacak ne para birimi ne de firma icat edilmemiştir. galatasarayın her branşı başarılara oynayacak kadro yapıları ile donatılmak mecburiyetindedirler.bu seçilen yönetim kurullarının boyunlarının borcudur. genel kurullarda yalnızca futbol takımına başkan seçilmez.seçilen başkan tüm spor kulübünün başkanıdır. basketbolu ya da diğer amatör branşları kalkındırmak için koskoca ismimizi satmak bir formül değildir.bu onursuzluk gurursuzluk ve bir asrı devirmiş camiamız için bir skandaldır.ve bu skandala tepki koymayan taraftarlarda bu skandalın bir parçasıdır. artık uyanın. bu reazalatin son bulması için tepkinizini ortaya koyun. altını üstüne çizerek söylüyorum, bu kulübün basketbol takımı adı satılmadan elbetteki iddialı bir takım olabilir bu yönetim kurulunun mecburiyetidir.ola ki bu konu da başarılı olamadılar o zaman geldikleri gibi gönderilirler. ve gs fişmekan olarak şampiyon olacağımıza Galatasaray olarak 10. olamyı yeğlerim.
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

Ya ilk maçta tepkimizi verelim artık!!
Yönetime bu iş böyle gitmez birileri bu adamlara giydikleri formanın ve armanın ne olduğunu söylemeli..
O forma kutsaldoe kimseye de nasip olmaz.
A.gücü taraftarı baskı yapa yapa koltuk sevdalısı başkanlarını istifa etmeye zorladılar artık bizde bir zahmet baskı yaparsak koltık sevdalısı dedehayır ve özyer beyefendiyi istifa etmeye zorlamalıyız ARTIK!

Bu arada GEÇEN seninin kadrosunu mumla arıyoruz en azından adamlar mücalede ediyorlardı.
 
Re: Eurochallenge | Khimik: 87 - Galatasaray: 75

Geçen sezon takımı yense de yenilse de destekliyorduk çünkü sonuna kadar mücadele ediyorlardı. Ya bu sezon... Şu takım için değil 900 km 9 km bile yol gitmeye değmez.

Sitenin açılış sayfası düşüncelerime tercüman olmuş...
 
Re: Eurochallenge | Khimik: 87 - Galatasaray: 75

Gecen seneden beri sitenin acilisinda yazan yaziyi gozune gozune vurdum bircok kisinin, benimle ayni fikri paylasan arkadaslarda dahil hepimiz dusmanmis, takimin kotulugunu istiyomusuz gibi algilandik. Ehh sonunda birileride dogru yolu gormus ki acilisa yazilmis.

SUCLU AYAGA KALK!!

Suclu ayaga kalksa ne yazarki bu saatten sonra. Hani diyenler var ya Murat Hoca gitse kim gelecek mis mis mis. Sanki piyasada antrenor yok, biz de mecburuz Murat Ozyer´in kepazeliklerine katlanmaya.

Basketbol subesi AGABEY diye gecinenlerin ciftligi olmus. Once cikip niye ERMAN KUNTER´in gelisinin engellendigi aciklansin, kim engel oldu, neden engel oldu!! Bu kucuk kisisel hesaplasmalara subeyi nasil alet etti bu kisiler, bunlarin cevabi bulunsun!!

Murat Ozyer´le bu isin yurumeyecegi 2 senedir asikarken Murat Hoca efendiymis, Galatasarayliymis, mis, mis, mis, mis gibi alakasiz nedenlerle ona sahip cikildi. Oda sağ olsun cok iyi bir Galatasarayliymis ki iSTiFANIN da bir hizmet oldugunu unutmus, durdukca batiyor... Daha onumuzde 6 kritik mac var, simdi bu 6 haftayi Murat hocayla mi gecirmek lazim, yoksa mesela Koray Mincinozlu ile mi, yada baska bir hocayla mi?
 
Re: Eurochallenge | Khimik: 87 - Galatasaray: 75

Olagan dışı üçlük yüzdesi ile oynayan bir takıma karşı neden alan savunması yapılır ? Birde takım 20 sayıya yakın geride iken ve hali ile sayıya ihtiyaç varken takımın hücum gücü en az olan oyuncularından biri olan Erdem neden oyunda tutulur ?
 
Re: Eurochallenge | Khimik: 87 - Galatasaray: 75

Nerede sizin gurovic'iniz.Basketbol'un hagi'si.Bu takımda tek oyuncu tanırım oda Milojevic yabancılar içinde.
 
Re: Eurochallenge | Khimik: 87 - Galatasaray: 75

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Nerede sizin gurovic'iniz.Basketbol'un hagi'si.Bu takımda tek oyuncu tanırım oda Milojevic yabancılar içinde.
ben milojevic ıde tanırım gurovıc ıde tanırım graves ide tanırım atkins ide tanırım.daha önemlisi türk rostasyonu nun kuvetli olması. rakiplerimiz in türk rotasyonu ortada!
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

Ediz Kara' Alıntı:
takım savaşmıyor rakibi ciddiye almıyor milo ve guroviç oynamıyo bence takımın çoğu değişmeli

Savasmiyorr degil! Savastiramiyor çak-çakçı ciklet cigneme uzmanı muhterem zat!!!!!!! SUCLUU AYAGA KALK,ADNAN POLAT BASKETEDE BIR EL AT!
 
Re: Eurochallenge | Khimik: 87 - Galatasaray: 75

yazıklar olsun,yazıklar olsun,yazıklar olsun.ntvspor alt yazısında kaybettiğimzii görünce inanımz şaşırdım.hiç beklmiyordum böyle bişey.
geçen sene ulep de yarı final oynayan takımın haline bakın.şimdi 3. kupada grupta sonuncuyuz.!!!!
takım a dan z ye değişmeli.geçen seneki gibi ameraikalı oyuncular bulalım yine ne varsa onalrda var.avrupalılardan bize hayır mayır gelmez
suçlular hesap versin.artık gerçekten tepki göstermenin sırası gelmiştr.

oyuncuları ilk maçta yuhalamalıyız.böyle susmak la oturmakla bunlar rayına oturmuyor.onlara öğretmeliyiz hangi takımda oynadıklarını tepkimizi koduk mu bak bakalım nasıl tıpış tıpış oynuyolar.!!!

BU FORMA KUTSALDIR NASİP OLMAZ HERKESE!!!!!
ADAM GİBİ OYNAYIN SABRIMIZ KALMADI!!!!!!!!
 
Re: Eurochallenge | Khimik: 87 - Galatasaray: 75

Bunlara para mara vermicen..GS 96-2000 ruhu parasızlık icinde basari gelmisti.Ac kalcaklar,gerektiginde borc,harca girecekler,kenetlenmeyi ogrenecekler..MURAT OZYERIN maasinin % 40inin KESILMESINI ON GORUYORUM!
 

Üst