Eurochallenge 3. Maç | Khimik 87 - 75 Galatasaray CC

Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

Buradan maç dönerse(sanmıyorum fazla) Eurochallenge Hall Of Fame'de ilk yer alan biz oluruz.Ayrıca en azından maç bitmeden mücadele etmeyi hatırladık...
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

Gurovic'i satalım.

Böyle bir oyuncun varsa ve üzerine hiçbir set yoksa birde oyunda fazla kalmıyorsa adamın kariyerini mahvetmeye gerek yok.

Ayrıca bu turnuvadan zaten birşey bekleyen yok.Yani kupayı alsakta almasakta pek birşey ifade etmiyor.En azından biraz mücadele edelim ve Avrupa'da fazla oynamayan oyuncularımıza tecrübe kazandıralım.

Tek dileğim bu.Yenilmek umrumda değil.

Ayrıca son dakikalarda iyiyiz ve mola aldılar.Bilginize.
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

Son 4 dk'yı beklemişler oynamak için, dediğim gibi macera arıyorlar oyuncular galiba :) Graves üçüncü çeyrekte hiç yoktu ortada, bu bölümde iyi görünüyor. Hüseyin'de ribaundlarda aktif şu aralar. Maç dönebilir, herşey bitmiş değil..
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

Bıktım hezimetten bıktım.Bi takımın savunması bu kadar kötü olamaz.Spikerde hala sacmalıyor.30 sn kalmış hala umudumuz var diyor.
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

oyuncular resmen antreman havasindalar, madem onem verilmiyecekti neden bu kupaya katildik? angarya oldu bu kupa bize.. ucuncu periyot uyuduk resmen, son 4 dk gibi biraz kassak adam gibi savunma yapsak rahat alirdik bu maci.. galatasaray markasina zarar veriliyor boyle kiytirik takimlardan fark yiyerek.. moral bozmaktan baska bir ise yaramiyor bu maclar.
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

Bugün takım halinde kötüydük.khimik in yüzdeli atmasıda rahat bir maç çıkarmalarına neden oldu.(özellikle w.kelly)Bizde iyi oynadı diyebileceğimiz tek isim bence hüseyin beşok tu.En azından savaştı.
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

Yahu maçı geçtim.
Murat Hoca son top için mola aldı ve 22 saniye boyunca Graves elinde tut içeri gir saçmala mı dedi ?
12 sayı fark iyi ya.Hiç değilse takım 20'den sonra bırakmadı.Zizic yan gelsin yatsın bizimkiler oynamasın oh ne güzel dünya.Kimseden hesap soran yok sanırım.Guroviç ikinci yarı hiç yok sonra desteğinizi eksik etmeyin.
Sizde onurlu mücadelenizi eksik etmeyin lütfen.
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

Bu maçı kaybetmemizin sebebi kesinlikle Murat Özyer'dir...Bundan başka tek sebep yoktur...Herşey yolunda giderken rakip içeri giremezken 3 kısaya dönüp Gurovici ikinci yarı boyunca kenarda oturtan şahıs bu maçı vermiştir...Yeter artık Özyer senin saçma sapan takıntılarından denemelerinden bıktık...Çek git yoluna gözümde saygınlığın filanda kalamadı açık olarak söylüyorum defol git...Bu maçta oyunculara suç filan bulamazsınız herkes iyi niyetliydi...Onurlu mücadele filan masalını geçelim...
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

murat özyer istifa etsin artık! ya allah aşkına buramıza kadar geldi! ligte 1 maç kazanıyoruz herşey unutuluyor!allah aşına buramıza kadar geldi. yeter artık bizede yazık :oops:
 
Re: Eurochallenge | Khimik-Galatasaray

Oyuncularımızın bu kupayı oynamak istemedikleri cok acık ve net gozukuyor . Dikkat ediyorum ; Lig maclarında , Avrupa maclarındaki kadar kötü oynamıyoruz . Lig maclarında kazanmak icin caba harcıyoruz , calısıyoruz . Ama Avrupa maclarında en ufak bir cırpınısımız yok . Zaten hersey ortada .

Lig ; 8 - 1

Avrupa ; 1 - 2

Yenildiğimiz maclarda bize rakip bile olamayacak takımlardan fark yedik .

Bugün icin ; Basta Hüseyin ve Graves olmak üzere Atkins , Murat ve Milojevic'e yaptıkları katkıdan dolayı tebrik ediyorum . Hocamıza hic bir sey söylemek istemiyorum . Bugün bizi tamamen sabote etti . Zor durumda olduğumuz zamanlarda bize ilac olan Gürovic ve Cüneyti 2. yarı hic oynatmadı ve bize farklı mağlubiyeti getirdi .

Ligteki takım ve Avrupadaki takım arasında dağlar kadar fark var
 

Üst