• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EuroCup | 5. Hafta | Galatasaray 87-85 Nizhny Novgorod

Micovun top kullanması lazım. Kurtarırsa o kurtarır durumu. Schilb in de dakikaları. .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schilb ve Micov'u kullanmamız gerekiyor

Takım resmen mücadele etmiyor acaba yine müthiş yönetim paralarını ödemiyor mu ?

Ergin Ataman ve yenilgi yazık

Ben dorsey den ümidimi iyice kestim. Tam bir rezalet, savunma da hiç yok, hücüm da çok beceriksiz.

Izdırap gibi maç

Ikına ıkına sayı atarken çok kolay basketler yiyoruz.

Mccollum düşünce Green de düştü, sinirden gülüyorum şu an kapattım gitti. Maçı kazansak da önemli değil.

Spikeri çok aramışlar mı acaba

Abi niye 36 dk uyudunuz o zaman? Madem böyle canlı oynayacaktıniz

Çok sayı yedik. Bu kadar sayı yeyip maçı kazanmamız çok zor.

Caleb Green ile Victor Rudd'ı değiştirme imkanımız var mı acaba ? Çok iyi bir oyuncu 3 ve 4 oynayabiliyor.Atlet ve dış şutu var.

Mc Colloum hayatımda gördüğüm en bencil oyun kurucu ,adam sadece kendi istatistiklerine oynuyor, bu adam ile hiç bir hedefimiz olamaz ve tabiki yeryüzünün en yeteneksiz pivotu Dorsey ile

36dk uyudular çünkü bana göre takım hazırlık maclarında çok şikayet ettiğimiz görüntüsünde..

Basket faul değildi yanlış görmediysem, bedavadan sayılar aldık

Bu baskıyı önceden yapsak olmazdı tabii. Mutlaka yumurtanın kapıya dayanması lazım.

Fark 2 ye indi ama hiç umudum yok

Schilb Micov da top kullanmalı

O kadar çok ribaund verdikki topu sadece potaya savuruyorlar biliyorlar ki kendilerinden biri mutlaka ribaundu alacak.

Öndeyiz artık.Umarım bu sefer Uşak maçındaki gibi gereksiz bir faul yapıp maçı vermeyiz.

Geri