Eurocup Çeyrek Final 1. Maç: Bayern Münih: 99 - Galatasaray Odeabank: 89

Karşıyaka maçı gibi Abdi ipekçi de ezeceğiz. Bu gece son dakika da yanlış tercihler yüzünden kaybettik. Yoksa iki sayı ya da galibiyet ile dönecektik, neyse canları sağolsun. Haftaya salı görüşürüz ;)

Maçın başlarında yapılan hatalar inanılır gibi değildi. Sürekli Caleb i Savanovic in dış şut tehditi yüzünden dışarı çekip kısalarla içeride üstünlük kurdular. Böyle bir anda Caleb i çıkarıp Davis i alarak Savanovic e boş şut attırdık. Buna benzer pek çok değişiklik sonrası yeni giren oyuncular savunmada adamlarını bulamadı. Savanovic i sadece Caleb tutabildiği için Pesic de o girince Kleber i aldı ama Ergin Hoca hiç oralı olmadı.

Davis ve Jerrels bu seviyede oynayamaz. Lig için bu yoklukta iyi transferler, daha önce de yazmıştım. En iyi ihtimalle belli dakikalarda katkı verebilirler.

Tahminimce haftaya +10 yaparız ama ilerisi için ciddi problemlerimiz var. Schilb in bile katkı verdiği pek söylenemez oyunun geneline bakıldığında, savunma da işin içine katıldığında. Oyuncularımızı sivriltmemiz lazım. Pota altında ezilerek rakibi baskı altına almak çok zor olacak.

Bu takım deplasman ve iç saha performansı gece ile gündüz gibi 3-5 sayı fark yesek zaten tur cepte idi 10 sayı civari fatk yemek turu biraz ortaya getirdi ama hala favori biziz

15 atıp 16 yeriz 20 yesek 21 atabiliriz. O yüzden inanıyorum. Yani şu takıma koç nasıl hazırlanmış bir anlatsa biz de anlasak?

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maça erkenden fark atalım düşüncesiyle çıkmazsak 15-20 sayıyla kazanırız bu maçı. Fakat direk fark kapansın diye stresli başlarsak ters tepebilir.

Biz en son bir final hücumunda basket bulduğumuzda son Anadolu Pars'ı halen yaşıyordu sanırım. 10 küsur saniye varken topu elinde tutup 2.10'luk adamın üstünden 3'lük sallamak için molaya gerek yok. Oyuncunun kafası sette olmasa hiç yoktan içeriyi zorlayıp es kaza faul filan alırdı belki. Dedovic'siz Bayern'den 99 sayı yemek de çok kötü bir sinyal açıkçası. Bu takım kupa alamasa da kendi içimde elenme kredisi olan takımlar içinde kesinlikle Bayern gibi düz, düzensiz, kopuk bir takım yok. Umarım ikinci maçta Karşıyaka maçındaki atmosferi yaratırız da hakemleri de arkamıza alıp ite kaka eleriz şu takımı. Şu takım, şu kadroyla Canaria'yla final maçı oynamayı hak ediyor. Bugünkü savunmasızlıktan sonra pek umudum yok ama umarım ikinci maçta takım beni utandırır.

11 sayı fark az buz değil.işimiz kolay değil ama güvenimiz tam her zaman olduğu gibi.
Salı akşamı ipekçi dolar zaten onda bir sıkıntı yok :) ilk çeyrek önemli 7-8 sayılık bir fark yaratıp mesajı vermek lazım.

Salonu ful artı ful doldurmak sonra da stres yapmadan takımı desteklemek lazım adamlar maçın basında bize sadece 100 saniyede 10-0lık seri yapmıs yani hersey dengede gıtse 2 dakıkaklık bır kırılmaya bakıyor iş ki rakip bu kırılmaya gayet müsait bir takım vakit enseyi karartma vakti değil.

Salonu ful artı ful doldurmak sonra da stres yapmadan takımı desteklemek lazım adamlar maçın basında bize sadece 100 saniyede 10-0lık seri yapmıs yani hersey dengede gıtse 2 dakıkaklık bır kırılmaya bakıyor iş ki rakip bu kırılmaya gayet müsait bir takım vakit enseyi karartma vakti değil.
önemli olan bizim değil takımın ne düşündüğü, 10 sayı Karşıyaka maçındaki 3 sayılık rahatlığı vermeyecek takıma,ayrıca bayern de daha bir öz güven ile çıkacak parkeye. Karamsar olmayalım tamam ama bayern ide neden bu kadar hafife alıyoruz anlamıyorum.pota altında bizi resmen ezdiler. 3 lük savunmamız zaten evlere şenlik, bu maçta savanoviç olmazda başka biri çıkar saçma sapan 3lükleri sokabilir. bugün ki maçta da taraftar olarak çok rahattık maç önü, hafta da çok rahatız öyle görünüyor, umarım takım ve bilhassa koç olayın ciddiyetindedir.

Son dakikalar can sıkıcı olsada inancımız tam.Bu maçtan anladığım kadarıyla Bayern'i bildiğimiz İpekçi atmosferiyle yoldan çıkarabiliriz.Sadece aklımızda 10 sayılık fark olmasın yeter.Sakin kalıp gereken yerde taraftarla darbeyi vurmalıyız.Bundan sonra inşaallah topta bizi sever ve basketbol şansı yanımızda olur.Konsantrasyon.

Bilmem niye ama bu Savanovic'e Efes zamanından beri hep kıl oldum.Bugün adam bize bilenmişti resmen.
Hadi içimde kalmasın John Bryant'da beni irrite ediyor.Savanovic ve Bryant.İpekçi'de özellikle bu ikisini dumura uğratmalıyız.

Genelde biz zor yoldan zafere uzanmayı genlerine mühürlemiş bir spor kulübüyüz her branşta. Tamam kalp kıran maç sonu oldu ama olan oldu artık. Bi iş kolay yoldan bitecekken zora girdiyse bilin ki Galatasaray zafere yakındır.

Evimizde turu geçeriz, ne Bayern bu kadar yüzdeli atar nede biz bu kadar kötü savunma yaparız, bu kadar karamsar tablo çizmeye gerek yok, sahamızda 15 üstü yenemeyeceğimiz bir takım yok şuan Eurocup'ta...

Oturuyorum kalkıyorum, o son dakikayı sindiremiyorum. Maksimum 6 sayı ile bitecek maçtı offf. Neyse döve döve yenicez bunları ipekçide, yeter ki salonda 12 bin kişi hazır olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu maçı 20 sayıyla kaybetsek yine üstesinden geleceğimizi bile bile hala elendik diyen arkadaşlara notum gölge etmeyin başka ihsan eylemem! Bu takıma inanmayan bu oyuncu gurubuna ve komutan ergin ataman a güvenmeyen varsa yazmasın arma sevdalısıyım diye de ortada gezinmesin! Galatasaray umuttur galatasaray yeryüzünde nerde olursa olsun bi spor müsabakasında mücadele halinde ise asla umut bitmez şampiyon olacak bu takım hem ligde hemde eurocup ta inanmayanlar susup oturup izlesinler sadece kupalar kalkarken!!! Yeter artık destek olmayacaksınız tamam!!! ama köstek de olmayın!!!

Bu tur Abdi İpekçi de geçilecekti halen de İpekçi de geçilecek, bu Bayern burda nefes alamaz net söylüyorum ! Malesef tur gitti falan yazanlar siz sakın gelmeyin rövanşa, sizin gibi negatif sümsük seyirciye ihtiyacımız yok, ateşli taraftara, inanmış 10.000 kişiye ihtiyacımız var bilmem anlatabildim mi ?