• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Eurocup Çeyrek Final 1. Maç: Bayern Münih: 99 - Galatasaray Odeabank: 89

Bu Sinan'ı niye savunmacıdan sayıyolar ömrüm boyunca anlamayacağım. Adam her perdeye hatta perdeyi geçtim oradan rastgele geçen herhangi birisine takılıyor sürekli. Hiç mi bakmaz bir adam koşarken hareket ettiği noktaya.

Hakemler adamlara 5 sayi hediye etti durduk yerde, bi de yanlis oyuncuyu 4 faulle kenara gonderdiler. Su an kafa kafaya gidiyorduk.

Adamlar 8/11 3lük atmış, biz 8/24.. Bu skor iyi istatistiklere ve oynadığımız oyuna göre.

Ah McCollum ah.

TRT farkıyla...

76 74 yahu böyle yaa cemberde turlamalar isyan ettirdi ama ya

Schilb atesi yakti. Hadi yenilmez armada.

Bu maçın skoru ne olur bilmem zaten bir önemi de yok bunları öyle bir yenecegiz ki aman Allahım canlandıramıyorum.

uAmed

3'lük denemekten başka setimiz yok. Girerse yakalıyoruz kaçmaya başlayınca yine fark açılıyor...

Schilb kadar ilginç oyuncu görmedim. Adam çılgın :D

7 sayi fark vallaha şiştim

Farki besin altina cekmeliyiz.

Vay arkadaş bir mola almak nefes aldırmak bu kadar mı zor.

Ya ben bu hakemleri seçerek mi gönderiyorlar gerçekten merak ediyorum.

En çok da şu Serday Tabay kılıklı Braynt hayvanının zulmüne karşılık verecek bi pota altı oyuncumuzun olmamasına içerliyodum ki çıktı.

fark 4. Rüyalarinda goremeyecekleri bir üclük istatistigi ile oynuyorlar. İpekci'de cok saglam bir tokat bekliyor Bayerni

Son 1 dakika saçma sapan işler batırdı herşeyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sinan McCollum fark 4´ten 10´a çıktı.

Bazi şeyleri dogru yapabilsek kesinlikle bu takımın bize rakip olma şansı yok . Aptal hatalar ile fark 10 oldu .. Kendi ayagimiza sıkıyoruz..

Maç sonunda bu kadar basit hatalar yapmak...

Geri