• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EUROCUP FİNAL 1. MAÇ | Strasbourg - Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emre Çelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Arkadaslar cok alakasız olacak belki ama final maçına bi arkdaşımla gelmeyi dusunuyoruz (bilet alabirsek) fakat salonda namaz kılabileceğimiz bir yer var mı acaba?

Takımada başarılar umarım burada o kupayı kaldırırız.

Arkadaslar cok alakasız olacak belki ama final maçına bi arkdaşımla gelmeyi dusunuyoruz (bilet alabirsek) fakat salonda namaz kılabileceğimiz bir yer var mı acaba?

Takımada başarılar umarım burada o kupayı kaldırırız.
Evet küçük bir mescit var.

Deplasmanda kolay dağılıp absürd bir fark yememek lazım,Mümkün olduğunda 7-8 sayının üstüne çıkmamalı fark.Kazanabiliriz de,iç saha da iyi bir takım değiller.Ama ne olursa olsun Abdi İpekçi'de gereken yapılacaktır.2 sene önce ki bayanlar final serisi 5. maçında ki atmosferin bile üzerine çıkılabilir.

Şu anda Kızılyıldız-ÇSKA maçını izliyorum. 27 Nisanda Abdi İpekçi aynen böyle olmalı. İnanılmaz seyirci resmen 6. oyuncu.

Biletler bugün 3te satışa çıkıyor bu arada. Çok çabuk tükenecektir acele davranmak gerekiyor maksimum 2 bilet alınabiliyor

Arkadaşlar biletler sadece internet üzeri satılacakmış gişe ve çağrı merkezinden satım olmıycak aman dikkat

Arkadaşlar biletler sadece internet üzeri satılacakmış gişe ve çağrı merkezinden satım olmıycak aman dikkat

Saçmalığa bakın,sadece internet üzerinden satış yapılacakmış sorsan karaborsa önüne geçmek için yapıyoruz derler.Zaten kişi başı 2 biletle sınırlı satış.Site, yüklenmeden kilitlendi bahenesiyle biletler ''gitmesi gereken yerlere'' gidecek beyler.

Kombine kartlara tükendi diye satışı durdurmuş biletix. Keşke Karşıyaka veya Münih maçları öncesi bu uygulamayı yapsalardı. Kulüb kazanç elde etmiş olurdu.

İstanbul'da kendini idame ettirmeye çalışan bir öğrenci için 60 TL önemli para ama onu göz ardı edeli çok oldu.Tek arzum biletimi alabilmek,hazır kıta bekliyorum,her maça gelen gerçek taraftarlar hak ediyor bunu.Aaa finale kalmışız dur bilet ayarlayımcılar değil...

Strasbourg maçı dahil kombine bileti devretmek istoyorum. Bilginize ::))

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım tükendi lanet olsun böyle işe çıldırıcam ya,satın ala bile tıklayamadım

Yazıklar olsun!

Sanırım tükenmedi, satın ala tıkladım bilet seçtim devam dediğimde sürekli hata veriyor, o aşamada kitlendim şimdilik.

Yazık ne kadar şekilci varsa salonda olacak. 1 tane bile bilet alamadık.
Normal sezon maçlarında da görmek isteriz arkadaşları ama yookkk...

Şu maçta karaborsa yapanın bütün sevdiklerine iyi dileklerim var.

yazıklar olsun. saha içi biletleri çıkarmadan peşkeş çektiniz ya . Sizin gibi yönetim allah belasını versin.

Ben bu biletlerin satışa çıktığına inanmıyorum.Gerçekten aramızda saat 3'te girip alabilen oldu mu ? Dün zaten biletler filan twitter' da dolaşıyordu.

Bu arada fazladan bilet alan varsa talibim bilete.

Yazıklar olsun hepsine, bilet alanı tanıyan var mı? Hiçbir arkadaşım bilet alamadı sanırım ya yönetici tanıdığımız olacak ya da para bastırıp kombine alacaksın

Bilet alabilen var mı allah aşkına? satışa bilet falan çıkmadı heralde.

Ben bu biletlerin satışa çıktığına inanmıyorum.Gerçekten aramızda saat 3'te girip alabilen oldu mu ? Dün zaten biletler filan twitter' da dolaşıyordu.

Bu arada fazladan bilet alan varsa talibim bilete.
Birinci ağızdan şöyle bir bilgim var: kulübün içinden biri 20-25 tane bileti bir gruba veriyor. Onlar da kendi aralarında paylaşıyor. Gerisini var sen düşün...

Bu saate kaldığını sanmıyorum. İlk dakikadan beri biletleri seçtikten sonra bir adım ileriye gidemedik birkaç arkadaş farklı bağlantılardan. Ben 5 sekme açıp her birinde farklı bir blok seçmeme rağmen hala alamadım. Denemeye de devam ediyorum.

Benim tanıdığım ve bilet alabilen henüz yok.

Geri