EUROCUP FİNAL 1. MAÇ | Strasbourg - Galatasaray

Burda ki serzenişlerin ve haklı çığlıkların hepsine katılmakla beraber, ne yazık ki bilet konusunda yaşanan bu olaylari sadece Galatasaray özelinde değil, bir Türkiye gerçeği olarak görmek lazım. Bugün biz değil herhangi başka bir klüp benzer önemde bir maç yapacak olsa ne yazıkki aynı durum yaşanırdı.

Simdi belki bazi arkadaslar kizacak ama bunu en kolay onleme yolu kombine almak. Cunku zaten biletlere yogun bir talep olacagi belli, yani farzedelim ki klup hic kimseye bilet ayirmadi, bu durumda benzer sorunlar internette yasanacak gene bilet almak piyango cikmasi gibi olucak. Zaten klup cikardigi final ve playoff kombineleri ile bir nevi tek final maci biletlerinde yasanacak sorunlari bertaraf etme firsati yaratmisti. Tabi bu hic bir sekilde taraftarlar arasinda ayrim yapmak icin bir gerekce olamaz ama yasadigimiz ulkenin sartlarina gore onceden onlem almak da gerekir dusuncesindeyim.

Bilet alamayan arkadaslara gecmis olsun diyorum, onumuzdeki sene maddi olarak imkani olan arkadaslara da tavsiyem lutfen kombine alin, ancak bu sekilde klubun gercek sahibinin taraftar oldugu ortaya cikar, ancak bu sekilde hem bedavaci kongre uyeleri hem de karaborsadan dunyalari goturen sahte reisler bir sekilde bertaraf edilir.

Maç başlığında maç konuşulamıyor bu kirli düzen yüzünden. Adamlar "fanlara bilet yok" diyorlar resmen. Sebep olanların canı cehenneme.. Sadece bize özel bir şey de değil maalesef, ülkede işler hep böyle yürüyor.. Çok yazık..

Diğer klüplerde benzer durum yaşanabilirdi belki ama nitelikve nicelik olarak farkları olmaz mıydı ? Mesela FB benzer bir maça çıksa sponsorlar dışında önemli sayıda bilet alabilecek kaç grup var ? Orada da spınsorlar ciddi paralar veriyor bizim gibi değil.Çok çok FB'deki kayırma yönetime yakın insanların pahalı biletleri öncelikli olarak alması olurdu .O biletlerde cidden pahalı olurdu.Yani daha az sayıda bilet görece kabul edilebilir yollardan verilirdi.Biz de salonun dörtte üçü ortadan yok.Ayrıca dağıtan biletlerin bir öısmını gizli güçleri var ! Bir bilete iki üç kişi gececekler.Hepimiz biliyoruz ki salonda kapasite fazlası olacak ve o fazladan girenler de biletleri alanlar tarafından sokulacak.Yani ben bu kadar büyük razeletin Türkiye gerçeğini aşıp bir GS gerçeğine dönüştüğünü düşünüyorum.

Sene başında kombine alma kısmına gelince de eğer saha içi alamayaksa bir taraftar (ki saha içinde bile gariplikler oluyor) salonun en güzel yeri olan prokol karsısını kombine ile alamıyor alsa bile yerine oturamıyor.Yani sıradan bir taraftarın maçı kenar köşe bir yerden izleme şansı seson başı toplu ödeme yapmasına bağlı diğerleri daha güzel yerlere muhtemelen bedavaya oturacak.Bu şekilde insanlar kombine almaz,almıyor belki bu sene kupayı alırsan seneye yine bir kıpırdanma olaca ama insanlar kerhen alacak sportif açıdan biraz geriye gittiğimiz an tekrar kaçacaklar bu düzen değişmeden bir arpa boyu yol gidemeyiz.

Fenerbahçeliler twitterdan bilet satıyır ki profesyonel karaborsacı değil sanırım demek ki biletler maça gelmeyi umursamayan hatta GS'lı olmayan birilerine bile veriliyor

Burda ki serzenişlerin ve haklı çığlıkların hepsine katılmakla beraber, ne yazık ki bilet konusunda yaşanan bu olaylari sadece Galatasaray özelinde değil, bir Türkiye gerçeği olarak görmek lazım. Bugün biz değil herhangi başka bir klüp benzer önemde bir maç yapacak olsa ne yazıkki aynı durum yaşanırdı.

Simdi belki bazi arkadaslar kizacak ama bunu en kolay onleme yolu kombine almak. Cunku zaten biletlere yogun bir talep olacagi belli, yani farzedelim ki klup hic kimseye bilet ayirmadi, bu durumda benzer sorunlar internette yasanacak gene bilet almak piyango cikmasi gibi olucak. Zaten klup cikardigi final ve playoff kombineleri ile bir nevi tek final maci biletlerinde yasanacak sorunlari bertaraf etme firsati yaratmisti. Tabi bu hic bir sekilde taraftarlar arasinda ayrim yapmak icin bir gerekce olamaz ama yasadigimiz ulkenin sartlarina gore onceden onlem almak da gerekir dusuncesindeyim.

Bilet alamayan arkadaslara gecmis olsun diyorum, onumuzdeki sene maddi olarak imkani olan arkadaslara da tavsiyem lutfen kombine alin, ancak bu sekilde klubun gercek sahibinin taraftar oldugu ortaya cikar, ancak bu sekilde hem bedavaci kongre uyeleri hem de karaborsadan dunyalari goturen sahte reisler bir sekilde bertaraf edilir.
Dediklerinizde haklısınız yalnız şöyle bir durum var: Burada insanlar o biletlerin birilerine bedava verilmesine, başka başka insanların bu bedava biletlerden para kazanmasına isyan ediyor. Maddi durum ortada iken bu aşamada burdan para kazanamamak ya da birilerine peşkeş çekmek koyuyor insanlara. Biri demiş yukarda "sponsorlara, yönetim kuruluna çok daha fazla paraya satıldı, klüp kazandı dense oturur evden izleriz." Cidden durum bu. Ayrıca cidden ne UA ne de o liseli kodamanlar hakediyor şu maçı.. maç bitmeden abilerine pankart açarlar belki yine..

Pek bildiğim bir alan değil gözümden kaçmış olabilir ama bu uluslararası bilet sitesin aracılığı ile "teorik olarak" bir sürü Fransız bizim peşkeş biletleri alıp Truva yapabilecekken aynı sitede 1-2 gün sonraki Fransadaki maça karaborsa bilet bulmak mümkün değil .Yani adamlar da genel satışa vermedi biletleri ama adamlar biletleri gerçekten maça gelecek insanlara satmışlar .Fransadaki maçım biletleri Avrupdaki Türkler için çok kıymetli olduğu için karaborsada çok daha yüksek ücretlere alıcı bulurdu.Bizim maçın karaborsa biletleri ise karaborsa bilet arzı normal biler arzından fazla olduğu için düşmeye devam ediyor.

Ayrıca karaborsa da resmi sarışa göre kategori sayısı da çok daha geniş :) .Resmi satışta sadece tribün bileti var .Karaborsadan alırsan tribün,saha içi,VİP seçenekleri mevcut .Zaytung haberi gibi değil mi ?

En ufak hata yapma lüksümüzün olmadigi mac geldi catti . İcerde oynadigimiz Karsiyaka , Bayern ve Canaria maclarinda tüm avrupa'ya bir basketbol seyircisinin rakip takim üzerinde ne denli baski kurabilecegini gösterdik .. Strasbourg'da bu bilincte oynayarak bulabilecegi en büyük farkı bulmaya calisacak .. Galatasaray erkek basketbol takimi icin tarihin en önemli maci diyebiliriz. Staff ve taraftarda bunun bilincinde .. Geriye söylenecek tek birsey kaliyor ..

[video=youtube;7KjZasLtGXk]https://www.youtube.com/watch?v=7KjZasLtGXk[/video]

Eurocup yolunda final vize demeden bütün maçlara gitmeye çalıştım fakat final sevdalısı insanlar yüzünden bu maça bilet alamadık emegi geçenlere soylenicek söz yok.Elinde fazladan 2 tane bilet olup gişe fiyatından veya max..100 tl den vermek isteyen varsa alabilirim

Diğer klüplerde benzer durum yaşanabilirdi belki ama nitelikve nicelik olarak farkları olmaz mıydı ? Mesela FB benzer bir maça çıksa sponsorlar dışında önemli sayıda bilet alabilecek kaç grup var ? Orada da spınsorlar ciddi paralar veriyor bizim gibi değil.Çok çok FB'deki kayırma yönetime yakın insanların pahalı biletleri öncelikli olarak alması olurdu .O biletlerde cidden pahalı olurdu.Yani daha az sayıda bilet görece kabul edilebilir yollardan verilirdi.Biz de salonun dörtte üçü ortadan yok.Ayrıca dağıtan biletlerin bir öısmını gizli güçleri var ! Bir bilete iki üç kişi gececekler.Hepimiz biliyoruz ki salonda kapasite fazlası olacak ve o fazladan girenler de biletleri alanlar tarafından sokulacak.Yani ben bu kadar büyük razeletin Türkiye gerçeğini aşıp bir GS gerçeğine dönüştüğünü düşünüyorum.

Sene başında kombine alma kısmına gelince de eğer saha içi alamayaksa bir taraftar (ki saha içinde bile gariplikler oluyor) salonun en güzel yeri olan prokol karsısını kombine ile alamıyor alsa bile yerine oturamıyor.Yani sıradan bir taraftarın maçı kenar köşe bir yerden izleme şansı seson başı toplu ödeme yapmasına bağlı diğerleri daha güzel yerlere muhtemelen bedavaya oturacak.Bu şekilde insanlar kombine almaz,almıyor belki bu sene kupayı alırsan seneye yine bir kıpırdanma olaca ama insanlar kerhen alacak sportif açıdan biraz geriye gittiğimiz an tekrar kaçacaklar bu düzen değişmeden bir arpa boyu yol gidemeyiz.

Fenerbahçeliler twitterdan bilet satıyır ki profesyonel karaborsacı değil sanırım demek ki biletler maça gelmeyi umursamayan hatta GS'lı olmayan birilerine bile veriliyor

Ayhan Şahenk zamanından bile kombinesi olan biri olarak Kutay Bey'in kombine ile söylediklerine aynen katılıyorum.Salonun en güzel yeri bedava dağıtılan biletlerle işgal altında.Onlar pota arkasına alınırsa oradan kombine satışında artış olur çünkü o bölüme ailesiyle kombine alacak bir taraftar asla orada oturamayacağını çok iyi biliyor.Final maçı altında kombine ve bilet konuşuyoruz yazık ama bunlar düzelmeden sürekli bir başarı gelmeyecektir.

Biletler konusunda çok kısa bilgilendirme yapayım.Satışa çıkan bilet sayısı 5000 adet.Geri kalan 3000 adet bilet de ücretli olarak kulüp üyelerine dağıtılmış.

Son maç da idda mı yatırdı ondan sinirliyim.Bide bur da bilet tatava sını görünce yazdım. Ayrıca elimde bir adet bilet var ekran başı siyah koltuk değeri 1000 lira :) Biramı yudumlar ntv spordan maçımı izlerim.

Maçın hakemleri.

ROCHA, FERNANDO, Portugal
6ab.jpg

PUKL,SASA, Slovenia
6ab.jpg

PEREZ PIZARRO, EMILIO, Spain
6ab.jpg

Bilet alamadım sinirden aglıcam galiba elinde kombine veya biletini satmak isteyen varmı 2 tane

Yasin sen utanmadan bi de milletten biletmi istiyorsun ?
Senin yüzünden yarı final maçında cebimde 1 tane fazla biletle salona girdim ben... Burada millet bilet diye birbirini yerken gişe fiyatı neyse sana vereceğimi söyledim, önce maça 5 saat kala vazgeçtin sonra tekrardan yalvar yakar işimin gücümün arasında beni meşgul ettin, tamam dedim sana vereceğim bileti.. salon önüne geldik o da ne piyasada yoksun ? şimdi diyeceksin ki maçın başlamasına 15 dk kaldı seni bekliyordum filan... Hani maça geldiysen bilmiyorum ama o trafikte, otoparkın önünün toma ile kapatıldığı yerde arabayı 2 km öteye anca park ettik, sırf sana bileti maçtan önce söz verdik diye o 2 km mesafeyi koştur koştur geldim !!!! Hayır inanmıyorsan senden ayrı benden bilet isteyen Nezir Yıldız adlı arkadaşa sorabilirsin, adam benim otoparkın içinde ona bileti yetiştirmek için nasıl koştuğumu kendisi gördü... Ve ben diğer tayfadan arkadaşları beklemek için salona maçın 5.dk sında girebildim yani o koşuyu senin için yaptım..

Sen ne yaptın terbiyesizlik yaptın, muhtemelen orada başkasından bilet satın aldın ve gittin.. Alper Koç sahit yemin ediyorum maç başladı o senin almadığın bileti maça giremeyen birisi varsa beleşe verecektim onu da bulamadım o an, sana saydıra saydıra girdim salona. neyse büyürsün abisi öğrenirsin tribünde söz verildinmi tutulacak raconunu !

(Forumdaki diğer arkadaşlar kusura bakmasın, ama içimde kalmasın bu olanlar herkeste herkesi tanısın )

Takımın bilet sorumlusu istifa etmiş. Bu durum olayın vahametini ortaya koyuyor

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın bilet sponsoru istifa etmiş. Bu durum olayın vahametini ortaya koyuyor

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilet sponsoru derken ? Bilet sponsoru nedir onu anlayamadım ayrıca sponsorsa kurum olmalı diye düşündüm nasıl istifa etmiş onu da anlamadım .Biraz açıklar mısınız konuyu rica etsem ?