• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EUROCUP FİNAL 1. MAÇ | Strasbourg - Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emre Çelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Arkadaşlar mobileden alabilen bana da alabilir mi ?
Benim telefonum uygulamayı kaldırmıyor ?

Alan varsa bana da alabilir mi ?

Arama menüsüne girersen orda galatasaray yazarsan veya mekan kısmından abdi ipekçi seçersen görürsün etkinliği.

orada görüyorum fakat bilet al diye bir kısım yok uygulamada

Arama menüsünde Galatasaray ve Abdi İpekciye ait bişey bulunamıyor nasıl bi uygulama ola ki bu ?

kategoriden sporu seçin ordan bakın bi de mobilden giren arkadaşlar

2 dakika once android biletix uygumasindan 1 bilet aldim.oradan deneyin arkadaslar.tek bilet secin

Açıkçası yaklaşık 30 senedir bu takımın peşinde biri olarak,bu maça gitmeyi kendime hak görüyordum ancak bugünkü bilet rezaletinin yıllardır yaşadığımız klasik Galatasaray büyük maç bilet rezaletlerinden olacağını adım gibi bildiğimden geçen pazartesi kombine almıştım.Bugün yaşananlara hiç şaşırmadım,biletler peşkeş çekilmese adaletli dağıtılsa şaşardım.

Az once kardesime de 1 bilet aldim.biletler henuz tukenmedi.Android uygulamasinda arama kisminda sporu secin.oradan final macini secip 1 bilet almayi deneyin.

şu an girin alınabiliyor netten. herhalde parça parça satıyorlar. anlamadım.

Bana da alabilirmisiniz lütfen.

Tek bilet seçip uygulama yani mobilden zorlayın. Şu an bu şekilde alanlar var burada yakın çevremde.

Aldım aldım tek bilet seçip alın

Android üzerinden tek tek 2 tane bilet alabildim.

Arkadaslar hep hata veriyor üye girişi yaparken bileti ayırttırdım ama alamıyorum ben yahu 1 saattir

bana da alabilirmisiniz ?

Dostlar alabilen fazladan alsın

Hata veriyor ne yapabiliriz?

Geri