Re: GALATASARAY-St.Petersburg | Yarın 20:00
burolarda favorı galatasarayımız
burolarda favorı galatasarayımız
Doruk Ünlü' Alıntı:Arkadaşlarım dün aldılar biletlerimizi, ben idmanım nedeniyle yanlarında değildim.Bugün Biletix'in önünden geçerken bir bakiyim dedim biletlere yerimiz nerdenmiş bahanesiyle; vallahi eğer ayrılmış biletler yoksa en az yüzde 80 satılmış.Hatta fazla bile olabilir.Çok az bilet kalmış.
Sühan Cem' Alıntı:Bende H blokdan almıştım biletleri Kutay.. Ama gördüğüm kadarı ile sağ pota arkasına doğru olan tüm biletler satılmış. Bu da büyük ihtimalle klübün sporcularını salona getirip salonun o kısmına yerleştirecğei anlamına gelir. GS için 5 milyon verip maça gelmez adam ama gider kahveye, 5 milyon verip Kasımpaşanın maçını seyreder.
şuana kadar bedavaları bilmem ama biletlere rağbet çok azmış üzüldüm biletixten adlıktan sonra adamın dediği sanırım 300 350 dolaylarıydı yıkıldım inş maç günü en az 1500tane satarız diyeceğim hayal olacak . yani çok kolay bulursunuz bilet .Semih Tuna' Alıntı:Arkadaslar rica etsem benim icin 2 bilet alabilecek olan var mi?Maca gelecegim fakat bilet kalmamasindan korkuyorum.
tv yayını olarak sadece galatasaray tv de maç sanırım ..Mustafa Yanar' Alıntı:Bu arada umarım pembe koltuklar açık olur. Yönetim bu işe el atmıştır inşallah ve böylece istenilen atmosfer oluşur.
Biz İstanbul dışındakiler için link verebilecek arkadaşlar olursa çok iyi olur =)
şuana kadar bedavaları bilmem ama biletlere rağbet çok azmış üzüldüm biletixten adlıktan sonra adamın dediği sanırım 300 350 dolaylarıydı yıkıldım inş maç günü en az 1500tane satarız diyeceğim hayal olacak . yani çok kolay bulursunuz bilet .[/quote:12ztg2hc]Saim Karakuzu' Alıntı:[quote="Semih Tuna":12ztg2hc]Arkadaslar rica etsem benim icin 2 bilet alabilecek olan var mi?Maca gelecegim fakat bilet kalmamasindan korkuyorum.
[/quote:twhs4h9l]Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Sühan Cem":twhs4h9l]
@Semih Bey kalan tüm biletleri satıştan çekip dağıtmazlarsa biletin kalmama ihtimali yok çünkü dediğim gibi bugün öğle saatlerine kadar satılan tüm biletler bir blok etmiyordu.Ki 1-2 bloku son ana kadar saklarlaren kötü ihtimalle yada girişte dağıtırlar zaten.
Semih Tuna' Alıntı:Peki mac gunu surekli acik oluyor biletlerin oldugu yer degil mi?2 civarinda gidecegim de almaya.