Cogito
0
Re: Eurocup Çarş. 20:00 | GALATASARAY - St.Petersburg
Kutay Bey,
O zaman siz öncülük edin, iki bilet alın da beraber gidelim[/quote:1qgalxvs]
Aldım epeyce size de alabilirim Kerem bey siz basket maçlarına izin alamıyorsunuz diye almamıştım yarın alabilirim gelecekseniz..
Gerçi siz top cemberden geçince gol diskalifiye olan oyuncuya kırmızı kart gördü dersiniz ama olsun.
Ali Kerem Guner' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":1qgalxvs]
Ben senin kadar iyimser değilim Sühan gerçi biraz kötümser olmaya eğlimli olabiliyorum ama kötümser olan ben bile 3 günde hiç değilse %15-20 satılmıştır diye düşünüyordum ama hayal kırıklığına uğradım.Bugün saat 1800'de satılan biletler bir blokun yaklaşık yarısı falandı ki toplam 12 blok var.
Çalışan arkadaşların birkaç bilet ekstradan alıp eşe dosta emrivaki yapıp sana da bilet aldım(5 bilet ücreti en ucuz futbol maçı biletine denk geliyor ki 5 bilet almak gerekmiyor 2-3 olabilir ama ) birlikte gidiyoruz demesi iyi olur bence netten tv'den olacak gibi değil adam adama markaj en iyisi
Kutay Bey,
O zaman siz öncülük edin, iki bilet alın da beraber gidelim[/quote:1qgalxvs]
Aldım epeyce size de alabilirim Kerem bey siz basket maçlarına izin alamıyorsunuz diye almamıştım yarın alabilirim gelecekseniz..
Gerçi siz top cemberden geçince gol diskalifiye olan oyuncuya kırmızı kart gördü dersiniz ama olsun.