Re: GALATASARAY 69-58 St.Petersburg
yolda yazıyorum şuan da gerçekten güzeldi tribünler çok dolu olmasa da boşta değildi çok ama bu takım daha iyilerini hakediyor .
İlk başta takımın genelinden bahsetmek istiyorum savunmada muhteşemdik yardımlaşma filan harikaydık gerçekten hücümde bazen muhteşem oynasakta bazen tutuk oynadık ama çok çok güzel bir galibiyet aldık .
kişisel olarak ise ;
Taylor malesef hücümde çok saçma atışlar yaptı daha sonra Okaty hocanın uyarmalarıyla takımı yönlendirmeye geçti savunmada ise bence çok yetersiz ama hayırlısı ..
Shipp gerçekten muhteşemdi ben söylediğimde 1aydır sakat oynar mı ya diyen kişilerde vardı ama neyse
muhteşem oynadı hücüm ribauntlarında ortalığı çok karıştırdı şutları çok iyiydi muhteşemdi .
Ermal gerçekten iyiydi hem savunmada hemde hücümda
Rancik bildiğimiz gibi devam ediyor sadece daha az şut kullanıyor gibime geldi
Tutku bu maçta çok iyiydi ikili oyunları çok güzel oynadı ama fiziken hazır değil daha
Evren gerçekten bizi 2 3 gömlek üste çıkardı savunmada domercanta yapmadığını bırakmadı çok güzel oyun çıkardı yok gelmesin istemiyorum diyenlere kararlarının yanlış olduğunu gösterdi
Andric serbest atışları atamadıkça morali daha çok bozuldu savunmada iyiydi ama .
Caner az süre almasına rağmen hazır değildi .
Haluk gerçekten direnç olarak çok az ama tecrübe olarak takıma katkıda bulunabilir
Preston gerçekten iyiydi takım sıkıştığında ve ceza şutlarını iyi attı
Melih tek üzüldüğüm konu bu oldu evrenin gelişiyle süre alamamaya başladı malesef inşallah bu maçlık bir durumdur ..
gerçekten iyi bir maçtı ama oradaki maç daha zor olacak çok hırslandılar çok ..