• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 1. Hafta | Galatasaray 84-109 CSKA Moskova

Adam elini kolunu sallayarak potaya gidiyor. Bizimkiler 3 kişi yan yana durmuş izliyor. Bu ne rezilliktir? Ayıp yahu! El kaldırın hiç olmazsa..

Galatasaray - Galatasaray maçı oluyor. Cska falan değil rakip.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

savunma kötü olduğu yetmiyor hucumdada eline alan sallıyor organize bir hücum yok!!

Çok kötüyüz,çok.

Savunma diye bir şey yok, hücumda çizilmiş tek bir set yok, organizasyon yok, sadece bireysel kararlarla atılan zorlama sayılar var.

Kimse kendini üzmesin. Hayal satmaya da çalışmasın.

Hazırlık maçlarından belliydi, Abdi İpekçi'de kazanacağımız bir kaç maçın keyfini çıkararırız.

Bu işin böyle olacağı belliydi, böyle saçma sapan bir kadro nasıl kurulur büyük başarı.

Fark 15'e kadar çıktı. Savunmada hiçbir varlık gösteremiyoruz. Kırılgan bir takımız bu çok belli oldu.

Pleiss bizim yeni javai miz olur demiştim.Daha beteri olcak.Adamın katkısı sıfırın altında.

Olduğumuz yerde beklesek daha iyi savunma yaparız.

Ataman hoca şu anda her eleştiriyi hak ediyor, oluşturduğu takım hiç bir şey yapmıyor.

İş rezilliğe gitmeden birşeyler yapılsa fena olmaz. 16 maç oynadık sezonu açtığımızdan bu yana, tek bir organize hücum yok, savunma elek.

Adamlar dalga geçiyor resmen

Koç, Allah aşkına sen ne çalıştırıyorsun antrenmanlarda bu takıma? Yoldan 5 kişi çevirip oynatıyormuşsun gibi..

Abi madem yapamiyoruz alan savunmasini ne diye zorluyoruz, adamlar 3 saniyede bombos sutu buluyor zaten.

Cehennemin dibine kadar yolunuz var hakem müsveddeleri..

Yazıklar olsun. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun.

Noldu ya ben bir şey anlamadım.

Geçmiş olsun!

Taraftara da kızamıyorum maçın başından beri fiyasko karar veriyorlar yetti artık

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne oldu kaçırdım ben yabancı madde mi atıldı?

Geri