Euroleague 1. Hafta | Kızılyıldız 76-68 Galatasaray

Hazırlık maçlarında maç sonucu olarak istediğimiz bitirişleri yapmasak da, resmî maçlarda ve özellikle Eurolig'de bitirici bir takım olduğumuz söylenebilir. Geçen senenin daha da üzerine çıkmak istiyorsak, ki bu sene daha iyi olacağız, zor bir deplasmandan galibiyetle dönmek takımın ilerleyişini de hızlandıracaktır.

Galip gelmeyi başarabilecek bir takımız.

Ve Galatasaray en büyük platformda yer alınca, maçları da sabırsızlıkla bekliyor insan.

Kızılyıldız tehlikeli bir takım, hafife almamak lazım yoksa canımız yanar.

M. Williams, Kalinic, Marjanovic rakip takımın başına bela olabilecek isimler. Özellikle Kalinic'i baya tutuyorum ben. Çok savaşçı ve havaya girince durdurulması zor bir isim. (Gelecek sezon transfer etmemizi çok isterim ayrıca) Pota altındaki sıkıntımızı düşünürsek Marjanovic de bizim için tehlikeli olabilir, Furkan'a büyük iş düşecek.

İşi sıkı tutarsak Arroyo önderliğinde geniş rotasyonumuzun da yardımıyla kazanırız.

Marjanovic size'ına yakın oyuncumuz yok(Gerçi kimde var ki).Potaya yakın top almasına müsade etmemeliyiz.Hücumda da ikili oyun oynayıp onu faul problemine sokmak ve yormak akıllıca olacaktır

Kızılyıldız takımı bence bireysel olarak iyi isimlere sahipler. Zaten Burak Uğur Yılmaz kardeşim de çok iyi analiz etmiş hepsini.

Jenkins ve Zirbes'in savunmasinda çok sıkıntı çekmeyeceğimizi düşünüyorum.

Ama Marcus,Kalinic ve Marjanovic'i savunurken zorlanacağiz sanki.

Sinan'in bu maçta oynaması Marcus üzerinde ki baskimız açısından lehimize çok olumlu yansıyacaktir. Umarım Sinan oynar ve beklediğimiz katkıyı verir.

Kalinic'i Micov ve Pocius ile durdurabiliriz umarım. Gerçekten çok beğendiğim bir oyuncu Kalinic. Umarım onu en kisa sürede takımımız da görürüz.

Marjanovic'i nasıl savunacağiz en çok merak ettiğim konu bu herkes gibi. Bence onu durdurmak çok zor. Bizim yapmamiz gereken onun savunmada ki eksikliklerinden faydalanıp bunu kullanmak olmalı. Bunu ayakları çabuk 2 oyuncumuz olan Furkan ve Vuyukas ile bence rahatlıkla yapabiliriz.

Bu maçı kazanmak için Nolan,Aradori ve Vuyukas'ın ciddi katkılar vermesi gerekiyor. Umarım Aradori ve Vuyukas'ı 4 resmi maçta da oynamatmadigimiz için küstürmemişizdir.

Aradori ve Vuyukas gibi 2 ciddi silahımızi umarım bu maçta kullanabiliriz. Onların vereceği katkı bizi bu maçta daha da rahatlatacaktir Allah'ın izniyle.

Arroyo,Pocius,Micov,Erceg,KG ve Furkan'in zaten standart performanslari var. Onlara güvenim sonsuz. Bu isimlere Nolan'i da katabilirsiniz. Jawai'den şu anlık bir beklentim yok zaten.

Ergin Hoca ve ekibi gerekli taktikleri oyuncumuza verecekler ve bu maçı kazanmamiz için herşeyi yapacaklardir bundan zerre şüphem yok.

Vira Bismillah...

Muhammed Selçuk;n886525' Alıntı:
Görün bakın maçların ciddiyeti arttıkça oyuncularımızın performansı artacak. Bu maçtan umutluyum.

Arroyo,Nolan
Aradori,Sinan,Gökalp
Micov,Pocius
KG,Erceg
Furkan,Vuyukas,Jawai

gibi bir kadro bekliyorum. Gerçekten muazzam bir kadromuz var. Hele dış atışlarda da etkili olursak o gün zor durdurulan bir ekip olacağımız kesin.

Bu konuda sana katılıyorum Muhammed. Özellikle Nolan,Vuyukas ve Aradori'den ciddi katkılar bekliyorum hocanın gözüne girmeleri için.

Rakibin taraftar avantajı var ama bence kazanacağız. Uşak maçındaki savunmamız devam etmez umarım daha sert bir savunma yaparız.

Bu sene savunmanın değil hücumun ön plana çıkacağı bi sene olacak gibi gözüküyor, Kızılyıldız'ı taraftar desteğine rağmen rahat yeneriz.

Hayırlı olsun, sonunda beklediğimiz lig başlıyor...
Umarım geçen seneki gibi bir başlangıç yaparız (deplasmanda Siena'yı yenerek başlamıştık)