Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Euroleague 15. Hafta | Galatasaray 75-90 Brose Bamberg
micov assist konusunda cok berbat derecede kotu- bakmadan mi atiyor hesap kitabimi mi zayif anlamadim. fitipaldo konusunda da sunu soylemeden yapamayacagim. russ smith faciasi yasanmis adam vitaminsiz ama biz gidiyoruz yine bir baska vitaminsizi katiyoruz kadroya. allah sonumuzu hayretsin.
Orada oldukça zorlayıcı bir oyun oynuyorlar. Tüm EuroLeague’deki en zorlu salon. Mola almanın bile zor olacağını düşünüyorum çünkü hiçbir şey duyamıyorsunuz.
Arkadaslar austin daye sinanin hatasinda melliyi sportmenlik disi ile durdurdu ve teknik faul calindi, faul hakkimiz dolmamasina ragmen tek atis olmasi gerekirken melli 2 atis atti. ben hicbirsey anlamadim, atis aninda da degildi bamberg kendi sahalarindaydi butun oyuncular. aciklayacak arkadasin 40 yil kolesi olurum.
Auistin Daye'in ekstra skor katkısı ile maca tutunuyoruz . Hicbir şey icin hicbir umut vermedigimiz bir mac oluyor . İzlerken üzülüyorum şahsen .... Fitipaldo neden süre almıyor ?
Her hücumu, her savunması nakış gibi işlenen bir düzen takımıyla, en büyük düzeni düzensizlik olan ve muhteşem(!) bir coaching'i olan bir takımın maçı oluyor.
Allahtan Daye dönmüş ki maçta kalabildik şu ana kadar.