ayrıca,thy ve efes neyine sponsor oluyor bunlara?ne gibi kazancımız olmuş spor adına?dünyanın parasını veriyorlar sponsorluk uğruna,hiç olmazsa bir iki kuralı lehimize değiştirsinler
Adamlar UEFA dan men edilmiş. Bir yıl daha men edilebilme durumları var. Borçları silmek için bütçe kısacaklar. EL e nasıl gidiyorlar?
Herkes Oktay Hocanın tercihi diyor 5 numara için ama kendisi çıkıp ben 5 numara istemiyorum diyorlar neden istemiyim demişti. Bu sene bizi 5 Numara eksikliği ve skorer bir oyuncumuzun olmaması etkiledi. oyun tıkanınca hep bocaladık. Yönetim her branşta veteranları topluyor sıkıldık bu durumdan..30 dan aşağı transfer yasak mı bize...
ben tam tersi 5 numarada furkan ve andriçin iyi bir sezon geçirdiğini, ancak 4 numaralarımız çok vasat seviyede kaldığı için sıkıntı çektiğimizi düşünüyorum. 4 numara 5 numaraya yardım etmezse her zaman 5 numara savunma ribauntlarında ve savunmada sıkıntı çeker. bizim 4 numaralarımız shumpert - cevher zaten dışarıdan oynayan oyuncular, savoviç de hala tam olarak çözemedim ne oynadığını ama bu kişilerin andriç ve furkana yardım etmediği bir gerçek. her yere yetişen shipp o açığı kapıyordu ama o gidinde her şey bitti. ligin sıradan takımlarından 80 yemeye başladık ve bjk serisini de 4 numaradaki açığı kapatamadığımız üstüne 3 numaradan da fire verdiğimiz için kaybettik. zaten gardlarda'da üstünlük rakipteydi açık bir şekilde.
bjk serisini tekrar göz önüne getirirsek tek direnen 2 numara lucas ve 5 numara pozisyonumuz oldu. rakibin 5 numarası bonsu'ya karşı üstünlük kurduk hemen hemen tüm maçlarda. 1-3-4 'te ise rakip üstündü.
Kartal'a Euroleague müjdesi
ULEB, Siyah-Beyazlılar'ı Beko Basketbol Ligi finalisti olarak, gruplara direkt katılma hakkı tanıyan B lisansı verilecek takımlar arasında açıkladı
Ligde şampiyonluk mücadelesi veren, EuroChallenge ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş Milangaz'a, Avrupa Basketbol Ligleri Birliği'nden (ULEB) THY Avrupa Ligi için müjdeli haber geldi. THY Avrupa Ligi'nde gelecek sezon mücadele edecek ekiplerle ilgili yapılan açıklamada Beşiktaş Milangaz, Beko Basketbol Ligi play-off serisi finalisti olarak, gruplara direkt katılma hakkı tanıyan B lisansı verilecek takımlar arasında açıklandı.
GS'YE LİSANS ÇIKMADI
GERİDE kalan sezonda Avrupa Ligi'nde yer alan G.Saray MP'nin isminin yer almadığı listede, Kartal A lisansı sahibi olan A.Efes ve F.Bahçe Ülker'le birlikte Türkiye'yi temsil edecek ekipler arasında gösterildi. ULEB, A lisansı sahibi kulüplere gelecek 3 sezon için, B lisansı verdiği kulüplere ise 1 sezon için Avrupa Ligi organizasyonunda yer alma hakkı tanıyor.
Akşam gazetesinde şöyle bir haber vardı . Biz geçen sene b lisansı alamadan d 2 ön eleme oynadık bjk direk gidecek buda aldıkları avrupa kupası sayesinde olmalı . İşte bakış açısı. Biz basketçi kazanmaya çalışıyoruz sanki görevimiz bu elalem kaliteli yabancı alarak neler başarıyor buda hocamızın kulağına küpe olmalı. Ama Bizim öyle taraftarımız varki kise kusura bakmasın 2. lik 3.lük başarı olur hale geldi bu galatasarayın ilkelerine aykırı benim de görüşüm galatasarayın görüşüylen aynı 2. lik bile başarısız olmuş demektir bazı arkadaşlar farkındadır geçen yıl 2. busene 3. 4 lük bakalım seneye ne olacak. belkide alkışa devam.