Euroleague 2012-2013

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün akşam Habertürk TV'de bir programa katılan Başkan Ünal Aysal, tam olarak şöyle dedi: "Basketbola yatırımımız devam edecek. Bugün futbol takımının şampiyonluğu ilan etmesiyle birlikte artık tüm konsantrasyonumuzu basketbol takımımızın şampiyon olması için kullanacağız. Euroleague'de kalıcı olmak istiyoruz. Bunun için üç yıllık anlaşmalar var. (A lisans) Bu sezon şampiyon olursak sanıyorum bu hakkı elde edeceğiz."

evet arkadaşlar olym. cska final görünce heleki bide olym'nin kupayı almasını görünce insan ahlar vahler çekmiyor değil :(

beşiktaş serisini geçersek sanırım A lisansı olmasa da gelecek sene için bizi alırlar gruplara, ancak olası bir kötü senaryoda, yine ön eleme oynamak durumunda kalırız yarı finalde elensek bile ben öyle düşünyorum. Gelecek seneki performansımızdan sonra A lisansı gündeme gelebilir. Biz tek taraflı düşünüyoruz, daha ilk senemiz tamam seyirci vs. var ve 2. tur gruplardan çıkmayı kıl payı kaçırdık ama 1-2 sene daha bu seviyede ve hatta daha yukarıda olduğumuzu göstermemiz lazım ki A lisansı alabilelim. 1 senelik performans A lisansı almak için yeterli değildir bana göre. Bundan Önce Eurocup başarımız olsa belki yine gündeme gelirdik ancak pek bir başarımız da yok son senelerde. (4-5 sene önce oynadığımız yarı final dışında)

İsmail Senol'un dedigine gore bu sene lig finalini oynayan takimlar Euroleague'de oynayacakmis. Olasi GS - Banvit serisi icin de gecerli mi bu acaba ?

İsmail Senol'un dedigine gore bu sene lig finalini oynayan takimlar Euroleague'de oynayacakmis. Olasi GS - Banvit serisi icin de gecerli mi bu acaba ?

şampiyon olan direkt,ikinci olan ön elemeyle katılacak..durum bu.ama şartlara göre değişkenlik gösterebilir.bana göre de ligde final görmesek dahi hele efes final oynarsa ön eleme hakkı alacağımızı düşünüyorum.ama en sağlamı,en temizi iki yıldır üstüne koyarak giden ve gelecek adına umut vaad eden bu yapılanmamızın gelecek sezon euroleague'e gitmeyi garanti altına alması için bu yıl şampiyon olmak..takım,taraftar buna inanırsa yapamayacağımız iş değil.eğer şampiyon olursak seneye EL garanti olduğundan hepimizin beklediği ve istediği büyüme de gerçekleşecektir..

durumdan anladığım eğer final oynayamazsak büyük ihtimal euroluge katılamayacağız ,wil card şansımız ne kadar acaba ?

Daha seri bitmeden, finale çıkmadan, Euroleague bileti alınmadan nasıl böyle bir başlık açılabiliyor? Ben de çok şaşkınım. Buyrun 2-1 gerideyiz, Spanoulis gelsin bizi kurtarsın.

Lig umrunda olmayıp euroleague'i,transferi düşünen binlerce taraftar var.Hayır yani neye güveniyorlar bunlar?

İlk iki maça gerekli ilgi,destek gösterilmedi ve sonuçlarını görüyoruz.Takım tanınmaz halde.Neyse ya ne konuşuyorum ben.Seneye wild card alır mıyız acaba?

Galatasaray Spor Kulübü tarihinin(futbol da dahil) fırsatını kaçırdık ne yazık ki.Sağlık olsun,bize güzel günler yaşatan basketbolcularımıza teşekkür etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Seneye El için ön eleme hakkımız var mı ? Ligi birinci bitirdik herhalde EL önelemesi oynuyoruz di mi? Oynayamasak bile seneye Eurocup'ı alacak bir kadro kurabiliriz. Savovic Dedovicin yerine iyi oyuncular bulmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...