Euroleague 2012-2013

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün akşamki maçta şampiyonluktan daha çok eurolige katılmama düşüncesi beni sıkıntıya soktu. acayip moralim bozuktu ve gece rüyalarıma kadar girdi olay. ama bir şekilde ayağa kalkmak lazım. hala hakemlerin yaptığı katliamı düşünüp sinirleniyorum ama seneye öyle bir takım olmalıyız ki hakemede vurup geçmeliyiz.
şimdi olayın sinirini attıktan sonra daha doğru bilgilere ihtiyaç var.
efes şampiyon olursa bjk öne eleme oynar. efese elendiği için banvit mi çağrılır elemelere. yada biz ligi 1. bitirdikti diye mi biz mi çağrılırız. doğru bilgilere ihtiyaç var...

Eğer seneye kadroya Spanulis,Diamantidis,Jasikevicius,Batiste,Printezis,Mikail,Blue,Kryapa gibi çok üz düzey oyuncular katamazsak bu seneden farklı şeyleri yaşayamayız bence,Eurolig ön elemesi oynasak bile geçen seneki gibi rahat geçemeyiz.Yönetim transferde çıldırmalı aksi takdirde bu morallerle seyircilerin takıma ilgi ve alakaları azalacaktır.

1 senede Eurocup'ta oynarız arkadaş, nerede kaldı takıma sevgi, dünyanın sonuna gelmedik kıyamet kopana kadar, zibilyon kez TBL'de play-off oynayacağız, nice maçlar göreceğiz. Siz zannediyormusunuz ki küçülmeye giden Beşiktaş'ın seneye'de standartlar üstü kadro kuracağını veya Fenerbahçe'nin öyle yada böyle Play-off'lara gireriz taraftar desteği ilede herşeyi yaparız.

1 senede Eurocup'ta oynarız arkadaş, nerede kaldı takıma sevgi, dünyanın sonuna gelmedik kıyamet kopana kadar, zibilyon kez TBL'de play-off oynayacağız, nice maçlar göreceğiz. Siz zannediyormusunuz ki küçülmeye giden Beşiktaş'ın seneye'de standartlar üstü kadro kuracağını veya Fenerbahçe'nin öyle yada böyle Play-off'lara gireriz taraftar desteği ilede herşeyi yaparız.

Tamamen katılıyorum. BJK'nin mevcut kadrosunu koruyabileceğini sanmıyorum. Ataman için bile Siena iddiaları var.

Biz doğru yoldayız, vazgeçmeyelim.

Banvit efesi yenmis 16 sayi geriden gelerek. Maci izleyemedim ama habertürkde yazana göre mac sonu efesliler hakeme dalmis. Aklima kötü seylerde gelmiyor degil hani !

euroleague kaybeder... o kadar. Salonumuza gelen her oyuncu büyülenip gitti buradan. Biz bir sene Euroleage gitmeyip eurocup'ı alsak bence mevcut kadronun yenilenme sürecinde iyi bile olabilir. ki bu kadro kabul edelim Oktay Hocamızın ve yardımcılarının oyun zekaları ve yetenekleri sayesinde buralarda. yoksa Bjk( daha çok yabancılar onlarda yetti zaten) fenerbahçe ve Efes'in oyuncu kalitesi bizden daha üstte.

euroleague kaybeder... o kadar. Salonumuza gelen her oyuncu büyülenip gitti buradan. Biz bir sene Euroleage gitmeyip eurocup'ı alsak bence mevcut kadronun yenilenme sürecinde iyi bile olabilir. ki bu kadro kabul edelim Oktay Hocamızın ve yardımcılarının oyun zekaları ve yetenekleri sayesinde buralarda. yoksa Bjk( daha çok yabancılar onlarda yetti zaten) fenerbahçe ve Efes'in oyuncu kalitesi bizden daha üstte.
Evet, Eurocup şampiyonluğu da güzel bir hedef olabilir önümüzdeki sezon için.

İyi hoş diyorsunda Babam 68 yaşında ve koyu bir taraftar. Galatasaray'la yatıyor Galatasaray'la kalkıyor tek zevki bu.En son 46 yaşında şampiyonluğumuzu gördü.Şimdi görüştüğümüzde bana soracak ya nezaman bu takım şampiyon olacak bu sene çok ümitliydim diyecek bana.Ona ne diyeceğimi bilemiyorum bir 10 sene dahamı bekle diyeyim.İnanın babamız ve dedemiz yaşlardaki taraftarlarımız bizden daha istekliler çünkü belkide hayatlarının son yıllarında güzel günleri şampiyonlukları bizden daha çok görmek istiyorlar.Daha çok playofflar oynayacağız derken sadece kendimizi ve yaşıtlarımızı düşünerek söylemeyelim...

İyi hoş diyorsunda Babam 68 yaşında ve koyu bir taraftar. Galatasaray'la yatıyor Galatasaray'la kalkıyor tek zevki bu.En son 46 yaşında şampiyonluğumuzu gördü.Şimdi görüştüğümüzde bana soracak ya nezaman bu takım şampiyon olacak bu sene çok ümitliydim diyecek bana.Ona ne diyeceğimi bilemiyorum bir 10 sene dahamı bekle diyeyim.İnanın babamız ve dedemiz yaşlardaki taraftarlarımız bizden daha istekliler çünkü belkide hayatlarının son yıllarında güzel günleri şampiyonlukları bizden daha çok görmek istiyorlar.Daha çok playofflar oynayacağız derken sadece kendimizi ve yaşıtlarımızı düşünerek söylemeyelim...
Hakan Üstünberk öncesi dönemde çalışanları suçlamak lazım bu konuda. Hakan Üstünberk ve Oktay Mahmuti ile birlikte çıta tekrar yükseldi. Mevcut ekibe destek olmamız lazım. 20 küsur yıldır şampiyon olamamamız onların suçu değil ama bize tekrar şampiyonluk umudu vermeleri onların eseri.

işimiz yine efese kaldı.efes şampiyon olursa ön eleme ya da WC ile katılabiliriz.taraftarının belgeseli çekilen bir takımı bu lige almamak bir çelişki oluşturur.euroleague salt başarıya odaklı bir alan değil.salonundan taraftarına,kulübün geçmişinden yapılan organizasyona kadar bir sürü önceliği var.lige renk katan bir olguyu siz devre dışı bırakırsanız işin sadeti o ligin tadını az da olsa kaçırmış olursunuz.tabi ki beşiktaş-banvit finali olursa bu dediklerim devre dışı kalabilir.ama efes beşiktaş finalin de ve efes şampiyonluğunda kesinlikle WC bizim hakkımızdır ve büyük ihtimal verilecektir.Ön eleme söz konusu olduğunda da bize yine bir avantaj sağlanıp maçları bizim salonumuza vereceklerini düşünüyorum.tamam yeni bir ekibiz ve bu lige yabancıyız ama daha önce taraftarının belgeseli çekilen bir takımı ben hatırlamıyorum.işin şov yönü önemli bir etken çünkü...

öyle ya da böyle euroleaguede olmamız gerekiyor.yıllarca avrupa basketbolu izlemiş biri olarak euroleague maçlarında yaptığımız tribün şovlarını ve yarattığımız atmosferin bi benzerinin olduğunu sanmıyorum.hele hele cska maçındaki atmosferi kim unutabilir ki? takımımızın son topa kadar olan mücadeleside taraflı ya da tarafsız herkesten alkış aldı.euroleague yöneticileri bunların yanında olayın maddi yanını da göz ardı etmeyecektir.herşeye rahmen takımımız açısından geçtiğimiz avrupa macerası çok büyük bi tecrübe oldu.inşallah bundan sonrası gelecektir.şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki sevincimizi ve gururumuzu bu forum sayfasında paylaşacağımız günler çok yakın...

yalnız seneye elemelerden 2 yerine 1 takım gelecek değil mi?yönetim elemelere girip-giremiyeceğimizi öğrenir ona göre transfer hamlelerini yapar..ve umarım istanbul'da oynanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...