Ben dünde söyledim eğer eleme alırsak ve talip olursak yüzde 80 bizim sahamızda oynanır eleme diye düşünüyorum
Beşiktaş ile Efesin birleşme durumu gerçekleşirse bizde katılabiliriz
1 senede Eurocup'ta oynarız arkadaş, nerede kaldı takıma sevgi, dünyanın sonuna gelmedik kıyamet kopana kadar, zibilyon kez TBL'de play-off oynayacağız, nice maçlar göreceğiz. Siz zannediyormusunuz ki küçülmeye giden Beşiktaş'ın seneye'de standartlar üstü kadro kuracağını veya Fenerbahçe'nin öyle yada böyle Play-off'lara gireriz taraftar desteği ilede herşeyi yaparız.
Evet, Eurocup şampiyonluğu da güzel bir hedef olabilir önümüzdeki sezon için.euroleague kaybeder... o kadar. Salonumuza gelen her oyuncu büyülenip gitti buradan. Biz bir sene Euroleage gitmeyip eurocup'ı alsak bence mevcut kadronun yenilenme sürecinde iyi bile olabilir. ki bu kadro kabul edelim Oktay Hocamızın ve yardımcılarının oyun zekaları ve yetenekleri sayesinde buralarda. yoksa Bjk( daha çok yabancılar onlarda yetti zaten) fenerbahçe ve Efes'in oyuncu kalitesi bizden daha üstte.
1 senede Eurocup'ta oynarız arkadaş, nerede kaldı takıma sevgi, dünyanın sonuna gelmedik kıyamet kopana kadar, zibilyon kez TBL'de play-off oynayacağız, nice maçlar göreceğiz. Siz zannediyormusunuz ki küçülmeye giden Beşiktaş'ın seneye'de standartlar üstü kadro kuracağını veya Fenerbahçe'nin öyle yada böyle Play-off'lara gireriz taraftar desteği ilede herşeyi yaparız.
Hakan Üstünberk öncesi dönemde çalışanları suçlamak lazım bu konuda. Hakan Üstünberk ve Oktay Mahmuti ile birlikte çıta tekrar yükseldi. Mevcut ekibe destek olmamız lazım. 20 küsur yıldır şampiyon olamamamız onların suçu değil ama bize tekrar şampiyonluk umudu vermeleri onların eseri.İyi hoş diyorsunda Babam 68 yaşında ve koyu bir taraftar. Galatasaray'la yatıyor Galatasaray'la kalkıyor tek zevki bu.En son 46 yaşında şampiyonluğumuzu gördü.Şimdi görüştüğümüzde bana soracak ya nezaman bu takım şampiyon olacak bu sene çok ümitliydim diyecek bana.Ona ne diyeceğimi bilemiyorum bir 10 sene dahamı bekle diyeyim.İnanın babamız ve dedemiz yaşlardaki taraftarlarımız bizden daha istekliler çünkü belkide hayatlarının son yıllarında güzel günleri şampiyonlukları bizden daha çok görmek istiyorlar.Daha çok playofflar oynayacağız derken sadece kendimizi ve yaşıtlarımızı düşünerek söylemeyelim...
banvit elense bile eurolig elemelerine gidemiyormuşuz.
Kaynak nedir acaba? Geçen sene Banvit yarı finalde elenmesine rağmen ön eleme oynamıştı.
FB TV'nin kardeşi yani.ntvspor spor gecesinde söylediler...