A
Ali Parlak
Misafir
İyi hoş diyorsunda Babam 68 yaşında ve koyu bir taraftar. Galatasaray'la yatıyor Galatasaray'la kalkıyor tek zevki bu.En son 46 yaşında şampiyonluğumuzu gördü.Şimdi görüştüğümüzde bana soracak ya nezaman bu takım şampiyon olacak bu sene çok ümitliydim diyecek bana.Ona ne diyeceğimi bilemiyorum bir 10 sene dahamı bekle diyeyim.İnanın babamız ve dedemiz yaşlardaki taraftarlarımız bizden daha istekliler çünkü belkide hayatlarının son yıllarında güzel günleri şampiyonlukları bizden daha çok görmek istiyorlar.Daha çok playofflar oynayacağız derken sadece kendimizi ve yaşıtlarımızı düşünerek söylemeyelim...
Benim demek istediğim Oktay Mahmudi ile erkek basketbolda bir atılım yaptık, bir planlama içerisindeyiz. Beşiktaş'a elendik diye geçen 2 seneyi çöpe atamayız. Euro cup'ta oynarız bir sene ama inanınki bu takım şampiyonluk hasretine son verecek Oktay Mahmuti yapılanmayı ayarlayacaktır. 2+2 lik sözleşme boşuna yapılmadı. Yalnız benimde canımı sıkan bir nokta var Hakan Üstünberk ne olursa ama ne olursa olsun tekrar kulübe kazandırılmalı, bütün yükü Oktay Mahmudi'nin sırtına atmakla olmaz bu iş.