Efes'in grubuna bakarsak, ilk 2 belli gibi duruyor. Bu grupta kritik noktalardan biri de Zalgiris'in performansı olacak. Aslında geçen maçta Diamantidis sakatlanmış ve Sofo da yokken Zalgiris galibiyet kopartabilseydi Efes-Zalgiris-Pana üçlüsünden dışarıda kalma ihtimali en yüksek olan Pana olacaktı. Efes-Pana maçında da Diamantidis yok, Efes'in bunu değerlendirmesi lazım. Benim tahminin Efes grubunu 4. sırada bitirir, dışarıda kalan Zalgiris olur.
Fenerbahçe'nin grubuna gelirsek, bana göre 1. ve 8. sıralar hariç net bir tablo ortada yok. Caja Laboral'ın da hamle yapmasıyla birlikte grup daha da çekişmeli hale gelmiş durumda. Form düzeyine bakarsak Fenerbahçe kesin dışarıda kalır. Ama gene de 2-3 maç daha izlemek lazım, özellikle evlerinde Siena maçı kritik olacak grup maçlarının henüz başında olunmasına rağmen.
Beşiktaş'ın ben bütün maçlarını kaybedeceğini düşünüyorum açıkçası, hedef maçları evlerindeki Caja Laboral ve Fenerbahçe maçları olur ancak. Onları da kazanırlar mı, pek ihtimal vermiyorum dürüst olmak gerekirse..