Gruplar zaten belliydi ama yine de maçların sona ermesini bekledik. Sürpriz de olmadı.
Real Madrid
Zalgiris
Unicaja
CSKA
Panathinaikos
Anadolu Efes
Alba Berlin
Brose Basket
Maccabi
Barcelona
Khimki
Olympiacos
Montepaschi
Beşiktaş
Fenerbahçe Ülker
Caja Laboral
İlk gruplarda Real Madrid, Zalgiris ve belki de Maccabi dışında dikkat çekici basketbol oynayan takım yoktu bence. Ben üç takımın da dominasyonunu kaybedeceğini düşünüyorum. Real Madrid yine lider olabilir, CSKA olur bence, ama diğerleri için işler ilk gruplar kadar kolay olmayacak. Barcelona ve CSKA galibiyet sayılarına rağmen iyi basketbol oynamadılar. Barcelona'nın belki de bu sezon kendi ligi de dahil tek iyi oynadığı maç CSKA deplasmanıydı. İki takımın da potansiyeli çok ciddi yalnız. Olympiacos oyun olarak geçen seneye yaklaştı biraz. Sezon başı çok berbat durumdaydılar. Panathinaikos ise aldığı galibiyet sayısına göre pek iyi basketbol oynamadı, takım olamadılar daha doğrusu. Çok yeniler onlar da. Ben onların da performansını ciddi şekilde arttıracağını düşünüyorum. Daha iyi performans beklediğim diğer takımlar ise Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker. Kısacası iyi görüntü çiziyor gibi görünen CSKA, Barcelona, Panathinakos ve iyi durumda görünmeyen Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker 8'li gruplarda vites arttırırlar. İlk grupları iyi tamamlayan Zalgiris, Unicaja, Khimki gibi takımlar ise düşüş yaşar. Siena, Caja Laboral, Alba, Beşiktaş, Brose takımlarına ise şans vermiyorum.
Gruplardaki sıralama beklentim şöyle;
1. CSKA
2. Real Madrid
3. Panathinaikos
4. Anadolu Efes
5. Zalgiris
6. Unicaja
7. Alba Berlin
8. Brose
1. Barcelona
2. Maccabi
3. Olympiacos
4. Fenerbahçe Ülker
5. Caja Laboral
6. Khimki
7. Montepaschi
8. Beşiktaş
CSKA - Fenerbahçe Ülker
Real Madrid - Olympiacos
Panathinaikos - Maccabi
Anadolu Efes - Barcelona
Devler yine Final Four yapar bence. CSKA, Real Madrid, Panathinaikos, Barcelona...