Euroleague 2012-2013

Tepkim buradan ziyade facebook ve sosyal medyayla ilintiliydi.Belirtsem doğru olurdu. :) Dolup burada dillendirdim bir nevi.Düşüncelerim genel hatlarıyla böyle.
 
Ha pardon ben de burası sandım, mesajlarıma falan bakıyodum "biz" mi demişim acaba diye? :)

Bu sezon tabir-i caizse "fanboy"luğu abartanlar var evet maalesef.

Burası sandım derken ?

Sanki burada yeteri kadar fanboy yok. Yapmayın Allah aşkına gözle görüleni kimse saklayamaz. Anadolu Efes'in özellikle ilk tur maçlarından sonra burada gerekli analizleri yapan kimi arkadaşların bizim lig maçlarımızın dahi umrunda olmamasını çok iyi biliyoruz. Ben zamanında da söyledim; Oktay Mahmuti'nin gönderiliş biçimi yanlıştır ama bunu takıma indirgemek doğru değildir. Şimdi bizim takımımıza tabiri caizse trip yapan kesim Anadolu Efes'in galibiyetlerine ''aç'' durumda. Ligde de kupada da onlara bu fırsatı vermediğimiz için fazla seslerini duyamadık tabi. Ama böyle maçlardan sonra ''biz''ler, ''kazandık''lar çıkması doğal. Anladılar tabi Mahmuti'li Efes'in Galatasaray'a diş geçiremeyeceğini.. :)
 
Bir kere Efesten bahsederken Mahmuti, Shipp ve Gordon vurgulaması yapılıyor. Mahmuti ve Shipp'e eyvallah da Gordon aşkını pek anlayamıyorum. Bizi bırakıp giden bir oyuncudan bahsediyoruz neticede, hem de kulüp onun kalmasını isterken.

İkinci olarak, Efesten bahsederken 'Biz' diyenleri çok yapmacık buluyorum.
Bir kadını seversin, ama birçok kadını beğenebilirsin. Biz de Efesi destekleriz ama 'Biz' diyorsak, mevzubahis takım Galatasaraydan başkası olmamalı.
 
Uleb'in gereksiz ve haksız rekabete yol acan mac ertelemelerine el atması lazım. Söz gelimi Olympiakos'a haksızlık olmuyor mu? Efes'in maci ertelenirken onlar lig maclarını oynadılar bu aksam.
 
Hines hastanelik oldu

Takımının son antrenmanında fenalaşan ve hastaneye kalıdırılan Kyle Hines'ın tansiyon ya da kalp sorunu yaşadığından şüphe ediliyor. Amerikalı oyuncu geceyi hastanede geçirecek.

Hines'ın Anadolu Efes ile yapılacak maçta oynayıp oynamayacağı bugün netlik kazanacak.

Ntv Spor
 
Uleb'in gereksiz ve haksız rekabete yol acan mac ertelemelerine el atması lazım. Söz gelimi Olympiakos'a haksızlık olmuyor mu? Efes'in maci ertelenirken onlar lig maclarını oynadılar bu aksam.

Haksızlık Olympiakos'a değil bize Banvit'e Ülker'e. Olympiakos çerez maçları oynayarak antrenman yaptı. Daha iyi oldu kendileri için. Ama yarın biz maçımızı oynadıktan sonra Efes 4 maç eksik kalacak. Haftaya lig bitiyor. 4 maç ne demek yahu? Adamlar hesap kitap yapıp istedikleri eşleşmeyi bile seçerler.
 
Fenerbahçe Asbaşkanı Ömer Temelli, başkan Aziz Yıldırım`ın, dünyaca ünlü antrenör Zeljko Obradovic ile görüştüğünü açıkladı.

Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı’nın gelecek sezon yeniden yapılanması gerektiğini dile getiren Temelli, Twitter’dan kendisine yöneltilen “Başkanın Obradovic ile görüştüğü doğru mu?” sorusuna “Evet” yanıtını verdi.

Başkan Aziz Yıldırım`ın Çırağan Oteli`nde Obradovic ile yaptığı belirtilen görüşme anında sosyal paylaşım sitelerinde bomba etkisi yaptı. Hatta otel personeli Obradovic ile resim çektirip Twitter`da yayınladı. Ancak oyuncu menajeri Misko Raznatovic Twitter`dan yaptığı açıklamada efsane Koç Dusan Ivkovic`in İstanbul`da olduğunu ancak hiç bir kulüp için gelmediğini söyledi. Raznatovic Ivkovic`in Fiba toplantısı için İstanbul`u ziyaret ettiğinin altını çizdi. Bu açıklama Obradovic`in de aynı nedenle İstanbul`da olduğu ihtimalini kuvvetlendirdi.

Kaynak: Basketfaul.

Aman Obradovic gelmesin'de kim gelirse gelsin.



Fenerbahce Ulker Obradovic ile anlasmak icin butun sartlari zorluyor ancak maddi acidan anlasmaya 2 taraf uzak. Fenerbahce Ulker yoneticileri ogle yemeginde Istanbul'da bulunan Dusan Ivkovic ile bir araya gelecek. David Andersen 1.6 (seneye 1.8), Bo McCalebb 1.4, Mike Batiste 1.3 milyon euro... Ama Obradovic'in parasini karsilayamam diyorsun:) via: Can Pelister

Bu arada Pete Mickael basketbolu bırakıyormuş.
 
NtvSpor ile D-Smart birleşti Euroleague ve La Liga'yı yayınlayacakları bir kanal kurdu: NtvSpor Smart. Sadece D-Smart'ta yayında olacak.

Ulan bir basketbol zevkimiz içine etmeyin Lütfen. Digitürk, Dsmart biz hangisine üye olacağız ?
 
CL, Euroleague, NBA, La Liga bir tarafta kaldı Süper Lig ve TBL, BBL diğer tarafta. İkisi birden olmazsa olmaz ama çok para çok.
 
Birazdan CSKA-Oly maçı başlıyor. Sonra da Real-Barça maçı var. Sene başlamadan CSKA, başladıktan sonra da Real Madrid favorimdi. İki takımın da kazanmasını diliyorum bugün. Kupayı da Franco'nun torunları kazansın tabi.
 

Üst