Semih, Efes´in son yıllarda bize karşı sergilediği tutum %1´lik kısmı rahatsız ediyor olsa gerek.
Fener Ülker ile oynadığı play off final serisi maçlarının biletini 5-10 TL yaparken bizimle oynadıkları normal sezon maçlarını dahi 75-100 TL civarında belirlemesi ve taraftar sayısına resmiyette kısıtlama getirme çabası ne kadar takdir edilesi bir davranış? Maçlarda sergiledikleri dostane (!) tavırlar... Doğru, ülke basketbolu için Efes´i desteklemeli ama ülke basketbolunu düşünen Efesli yöneticiler de basketbolu katleden Demirel Federasyonunu desteklememeli, ona karşı net tavır almalı.
Çocukluğumun Efes´i ile şimdiki Efes arasında dağlar kadar fark var. Bunu görmezden gelemem. Aris finalinde haksızlıklara ekran başında çıldıran ben mi değiştim yoksa Efes mi? Bunu iyi değerlendirmek gerek.
Evet, Oktay Mahmuti bizim için çok önemli işlere imza atan, basketbolda ufkumuzu açan, bazı şeyleri başarabileceğimize inandıran isim. Kısaca saygı duyulası bir isim. Yalnız, Mahmuti özelinde Efes´i desteklemek ne kadar doğru o tartışma konusu bana göre.