Euroleague 3.Hafta | Maccabi 98-92 Galatasaray

Son molayı farkın kapanması için aldı. Sonuçta ikili averaj hesabıda karşımıza çıkabilir. Hoca sezonun en derli toplu maçını yönetti bence.
Dentmon a 30 dakika süre vermek iyi, 2. aşamada bu süreyi verirken takımın lideri sensin demek.
30 sayıya yakın faul atışından yedik, buda bir rekor olabilir.

Macın ikinci yarısına dair iki önemli anektod var benim icin . Bu savunma ile oynadigimiz her eurolig deplasmanında 90 sayı garanti yeriz . Ücüncü ve dördüncü periyod yedigimiz sayıyı cok merak ediyorum. Özellikle dikkat ettim . Maccabi ikinci yari yaptigi hücumlarda taş çatlasın 2-3 kez boş dönmüstür . Girmeyen topları zaten ribaunt ile tamamladilar .

Dogru düzgün rotasyon yapamadigimiz icin sinan gibi oyuncuları ekonomik kullanamiyoruz . Onunda şutlari bir yerden sonra girmeyecekti ve girmedi. Bu kadar plansız , bu kadar sacma bir takım kimyasi olabilir . Diebler macın bitimine 40 saniye kala ilk saha ici isabetini buluyor . Bundan büyük trajedi olabilir mi ? Eli en düzgün , şutuna en cok güvenebilecegimiz adamın hala DİEBLER oldugunu düsünüyorum . Bu adama pozisyon hazirlamak yerine sinan'ın üclük atmasını beklemek komedi . Her mac bu şekilde şut atamaz sinan . Ve ikinci yarı rezalet savunmaya cözüm olarak 1 dakika göksenin'de mi denenmez? Göksenin neden süre almadı hoca?

F4 yaparız diyenlerle F8 yaparız diyenler birbirine girdi burda son 2 ayda.

yazık. Oyuncu göndermekle olmuyor artık.

Ergin Ataman İstifa !!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orhun kardeşim maccabiye yenilebilirsin anormal değil bakarsın skora helal olsun savaşmışlar dersin ama BU MACCABİYE YE Nİ LE MEZ SİN!!!!
Allah aşkına adamlar bizden sonraki en kötü "takım".

Çok kısa maça değinecek olursak önceki maçlara göre ne yaptığımızı bilerek daha derli toplu oynadık fakat bunu söylediğimiz maçta bile 98 sayı yedik. Vladimir Micov'un performansı bu gece beni mutlu eden tek şey oldu. Bu kadro bundan fazlasını yapamayacağını sahada gösteriyor. Ergin Ataman hiç ummadığımız şekilde böylesine uyumsuz bir kadro kurmuş ve bunu kısa vadede düzeltmek hele hele Arroyo'larla falan mümkün değil. Canın sağolsun mu diyelim yoksa sporda bugün vardır felsefesiyle mi hareket edelim bilmiyorum...

Son olarak şunu net olarak söylemek istiyorum ki Diebler denilen arkadaşın İstanbul'a dönmemesi lazım. Soyunma odasına bile sokulmadan cehennemin dibine kadar yolun var denilmesi lazım. Sıfır katkı sıfır katkı sıfır katkı ... Yazıklar olsun senin aldığın paraya be kardeşim...

Russ Smith elinden geleni yapıyor fakat Avrupa'ya uyum sağlayamadı. Bugün ilk penetresinde havada parende atarak yere düşmesi gayretini gösteriyor fakat bize katkı lazım. Onun yerine çok daha iyi bir isim alıp EL'de oynatabileceksek almalıyız ama Arroyo gelecekse asla! Russ devam etsin.

Cuma günü maça gitmeye çalışacağım ama olumsuz neticede tepki koyulması taraftarıyım.

Bu sene basketbola en yakın şeyi yine de bu maçta oynadık bana göre, Atamanın rotasyon arızası olmasa büyük ihtimal kazanıp dönerdik. Şu takımda kritik anda sahada görmek isteyeceğin 2 adamdan biri Daye, ama biz maçın sonunu onsuz oynarken ne savunmada ne hücumda zerre faydası olmayan Diebler son 5 dakika sahada kaldı...

Orhun kardeşim maccabiye yenilebilirsin anormal değil bakarsın skora helal olsun savaşmışlar dersin ama BU MACCABİYE YE Nİ LE MEZ SİN!!!!
Allah aşkına adamlar bizden sonraki en kötü "takım".

hücum gücü yüksek bir takım maccabi. tam olarak bizim felsefemizle ancak daha büyük bir bütçeyle kurulmuş bir takım. bizim gibi sakatlardan, d-league kısalarından, başka kulüplerin parasını ödediği forvetlerden maç kurtarmasını beklemiyor. deplasmandayız ve yenilmemiz sürpriz değil. sahada oynanan oyun beni rahatsız etmedi. bilhassa dentmon'u kullanış şeklimizle hücumu ciddi manada toparladık. oyuncular savunmada iyi savaştı ama olmadı bir şekilde. sağlık olsun.

Öncelikle ilk iki çeyrekte güzel bir mücadele verdik diyebiliriz. Zira ikinci yarıda pota altına çözüm bulamamamız ve Maccabi'nin savunmayı sertleştirmesi mağlubiyeti getirdi. Açıkçası bu Maccabi'yi yenebilir miydik? Evet ama bu kadro ile değil. Açıkçası bugün diğer maçlara nazaran performanslarda bir tık artış vardı diyebilirim o da hücum anlamında savunma olarak yerlerdeydik yine ki zaten 98 sayı yedik. Şunada değinmek lazım Diebler'a çalınan hücum faulu gerçekten berbat bir karardı ki, maçın kaderini etkileyen düdük.

Kesinllikle 3 mağlubiyet ile başlangıcın tek sorumlusu Ergin Ataman'dır! Euroleague gibi bir seviyede mücadele edeceğimizi bile bile savunma yapabilen, dengeli bir kadro kurmamak tamamen Ergin Ataman'ın suçudur. Austin Daye, Justin Dentmon, Alex Tyus, Dean Thompson gibi isimler belli bir kalitedeler tamam kabul zira bu seviyede yeterli mi? Austin ve Justin savunma namına bir varlık gösteremiyor. Bu seviyede her takımdan 100 sayı yiyerek barınabilmek mümkün değil. Koç değişikliği şart. Russ Smith gönderilmeli yerine daha iyi bir guard şart. Pota altımız berbat, pota altı şart.

Russ ve Diebler ı göndermeliyiz. Hiç kaçarı yok. Diebler şut sokar diye aldık, hadi önceki maçlarda pozisyon bulamadın bu maçta sok be kardeşim. Geçen maç sok. Hiçbiri yok. Şu an kontratından çıksak ağzımı açmam. Russın hatası direk bir El takımına gelmesi alttan başlamalıydı öyle görünüyor. Bu maç takım direnç koydu ortaya, diğer maçlardan farklı olan buydu bence. Zaten sene başında da ilk 8e gireceğimizi sanmıyordum. Her maça özel hazırlanarak önümüze bakmalıyız. Daha 27 maç var bize 15 galibiyet yeter sanıyorum ilk 8 için. Bunun için de savunma yapmayı bilen oyuncular transfer etmeliyiz kesinlikle. Fener maçı koç için son şans değil koçu yollayabileyecek biri yok ki neden son şans olsun? Hatta yönetim paraları ödemez falan öyle bir fırsat yaratırlar kendilerine

Ergin hocayi seviyoruz da su takım kimyasina savunma yaptirmak zor. Dentmon Micov Daye su takımın liderleridir kimse kusura bakmasin. Daye savunmada çok kötü falan diyorsunuzda, herkes kötü çabalayan yok hocada suçlu Weems'in uzerine niye salmiyorsun Goksenini. Hadi Daye savunmada kötü ama hücumda eli güven veriyor. Sinan'ın mi 15 top kullanmasini istersiniz yoksa Daye mi diye sorarlar adama. Acilen radikal kararlar alınmalı Arroyomu vs. Bu böyle gitmez Dentmon son periyot nefessizlikten gidiyordu. Tamam takımın lideri olsun diyoruzda hoca neden bu kadar abartiyorsun? Savunmada sertlik diyoruzda ey hocam, savunmada sertlik adamları 36 kere serbest atış çizgisine getirmek mi? Kaç kere önde baskı yaptık? Adamlari arada durterek iteceksin anlasinlar sertliğini diye yok. Her hareket ele direkt faul. Diebler bu takımın oyuncusu değil maalesef yetenek bazında iyi sutor ama Ergin hoca böyle statik sutorler ile çalışamiyor. Aradoriyi hatırlarsınız. Kim ne derse desin şu takımın savunma yapmasi zor. Şahsi olarak benchte ben olsam Schilbe Dieblera vereceğim süreleri Goksenine veririm. Radikal kararlar alınması lazim benchte oturan boş boş 3-4 adam var ya kazanacaksin yada rotayi başka isime cevireceksin. Ama sorun onlarda değil sorun belli Ergin hoca canimizdir ama maalesef akli milli takımda kalmış. Allah sonumuzu hayretsin...

Sıkmayalım dostlar canımızı takım bana bugün ümit verdi, ülkerin de 2 adamı sakatken cuma ilk galibiyeti alıp seriye başlarız.

Kendi sahalarında ve seyircileri önünde bizim takıma karşı ilk yarıda çok hata yapan başka rakip bulamazsın ikinci yarıdada bizim takım onların durumuna düştü onlar toparlandı size ümit vermesinin açıklaması bu Kemal kardeşim,ümidinizi kaybetmeyin ama kendinizide fazla kaptırmayın Ergin hoca ile bu takım doğru dürüst maç kazanamaz.

Euroleague 3.Hafta | Maccabi - Galatasaray

Demiyim demiyim diyorum da hakemler maçın en kritik yerinde 3 atış + 2 atış verdiler Seeley'e + dieblerın 2 faul atışı atması gereken pozisyona hücum faul çaldılar. Bunları toplasan 7 sayı ediyor direkt.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koçun kafası niye milli takımda kalsın ki? Bunun hiçbir sebebi yok. Zaten sene sonu sözleşmesi bitiyor, isterse çatır çatır milli takıma gider. Ergin Ataman bu hataları ilk kez yapsa eyvallah ama 2 sene önce de böyle bir kadroyla çuvalladı. Kendi oyun planının dışına çıkınca başarısız oluyor koç.

Bir an önce,yol yakınken önlem alınmazsa bu sene bu filmin tekrarını sık sık görürüz.85-90 sayı attığımız maçların çoğunu kaybederiz.