Euroleague 4.Hafta | Galatasaray 87-103 Fenerbahçe

Cska maçı tarifesi fener maçında da uygulanmış. Salonu eğer doldurabilrsek üzülerek söylüyorum ama belki de son kapalı gişe maçımız da olabilir. Kazanıp ileriye daha umutla bakarız umarım...

Court Side Yanlar: 750 TL

Court Side Pota Arkası: 500 TL

Saha İçi Yanlar (001,002,003,004 Bloklar): 250 tl

Saha İçi Yanlar (012,013 Bloklar): 200 tl

Saha içi Pota Arkası: 150 tl

Tribün Yanlar (101,105,201. Bloklar): 70 TL

Tribün Yanlar: 50 TL

Tribün Pota Arkası: 40 TL

Hiçbir hücüm organizasyonumuz olmamasına rağmen yüksek sayılar atmak aslında potansiyelimizi gösteriyor.Ama takımda anlaşılmayan sıkıntılar var.Hızlı hücüm bitiremiyoruz.Saha içi yerleşimi doğru yapamıyoruz.Bunları çalışmıyor muyuz? Ama nasıl oluyorsa her maçı yakalamayı biliyoruz.Yani kafa kafaya oynuyoruz.Cska yı da yakaladık banviti de kızılyıldızı da.Atıyoruz yakalıyoruz.Sonra bişeyler oluyor.Saçma sapan hatalar yapıyoruz.Maç kopuyor kaybediyoruz.Anlaşılır gibi değil.
Fakat Maccabi maçını kaybetsekte benim içimde bir umut belirdi.Ergin hoca artık rotasyonu belirledi.Herkesin süresi aşağı yukarı belli artık.Micov eski havasını yakaladı,Dentmon bir hava yakaladı,Sinan eskisi gibi,Tyus Lasmeyi pek aratmıyor şimdilik.Thompson'un yaptıkları Pleiss'in tam yapamasada son maçlardaki çabası.Bunlar güzel şeyler.Austin Daye hakkında pek konuşmaya gerek yok.Takımı Sinanla beraber o taşıyacaktır diye düşünüyorum.
Fener maçı bizim için bir zıplama olur umarım.Geçen sene 17 sayı fark attığımız maç aklımda çıkmıyor.Tek zorlanacağımız olay Udoh-Vesely birlikte oynayacakları anlar olacak.Vesely denen arkadaşı tutabilecek bir tek Thompson var kadromuzda galiba.Gidicez son ana kadar desteğimizi vericez.Çok formda olmasakta başka Galatasaray yok.Sahaya yabancı madde atmadan mümkünse ses tellerimizi sonuna kadar kullanarak galibiyetimizi alıcaz.Umarım buradan birşeyler çıkarırız.Fener maçını verirsek ilerisi için psikolojimiz pek iyi olmayabilir.

Karşıda Galatasarayı her fırsatta aşağı çekmeye çalışan bir kulüp var, içinde bulunduğumuz durumu fırsat bilip düşene bir de onlar vurmak isteyecektir!

Ne olursa olsun takıma inanmak maç sonuna kadar desteklemek gerek sahaya en ufak birşey atmadan sadece destekleyeceğiz.

Neticeye göre maç sonu isteyen tepkisini dile getirir ama maç içinde ne olursa olsun desteklemekten geri durmamalıyız...

Son olarak sahaya birşey A-T-M-I-Y-O-R-UZ!!!

Kazanmalıyız, kazanacağız başka yolu yok bu maçın. Kazanamazsak mı? Düşünmüyorum orayı, yada düşünmek istemiyorum...

Bogdan ve Kalinic'in olmamaları çok büyük avantaj. Diğer yandan Iverson-Zirbes ikilisine karşı yaşadıklarımızı düşündükçe, Vesely-Udoh ikilisine karşı yaşayacaklarımızı düşünmek istemiyorum. İstemiyorum; çünkü ne yaşarsak yaşayalım bu maçı kazanmalıyız. Bu maçı kazanmak belki sadece günü kurtaracak ama varsın günü kurtarsın, olacaklar bu maç sonucuna göre olmasın.

Russu sahada hic 20 dk falan görmedik belki isinsa birseyler yapabilir ama o riski Euroleague almaya değmez. Yenersek taraftar ve bogdanovicin olmamasi etkili olur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstatistiklerde Galatasaray önde
THY Euroleague'de Galatasaray Odeabank, 86.3 sayı, 31.3 ribaunt, 21.0 asist, 7.7 top çalma ve 4.3 blok ortalamalarıyla mücadele ederken, Fenerbahçe ise 74.0 sayı, 29.3 ribaunt, 18.0 asist, 5.7 top çalma ve 2.3 blok ortalamalarıyla oynuyor..
Böyle ilginç istatistigimiz var :)

Sorun takımda değil,hala kendisini toparlamasını beklediğimiz,fahiş transfer hataları yapsada her sezon öncesi aldırdığı ama kah coaching tembelliği kah oyuncularla olan kötü ilişkisi,iletişiminden dolayı değerlendiremediği için başka oyunculara yönelmesi böyle oluncada sonraki sezonlara borç kalmasına sebep olan yaptıklarıyla konuşmaları birbirini tutmayan her yenilgi sonrasında kendindede araması gereken hataları hep oyuncularda arayan Ergin hoca ve ona adeta biat edip susan gereken zamanlarda uyarmayan yardımcı ekibidir,evet gerçekten bu takımın kimyasının tutması öyle kısa vadede olacak iş değil ama istekli,ne yaptığını ve konuştuğunu bilen şuurlu bir teknik ekip takımı en azından sahada mücadele edecek kıvama getirebilir ( Bu teknik ekibin Ergin hoca ve ekibinin olmasını istedik hala istiyoruz ama istemekle kalıyoruz ) GS - FB maçı öncesi bütün eleştirileri bir kenara bırakıp atkımın kazanmasına,mücadele etmesine enerjimizi harcamalıyız olurda takım yenilirse Ataman hiç laga luga yapmadan efendi gibi istifasını vermeli daha fazla zorlayıpta İnsanları kendisinden nefret etmesine sebep olmamalı.

Önceki yorumlarda yazılmış her şeyden bağımsız Ataman kulübün basketbol tarihine adını yazdırdı bunu kimse inkar edemez o tarihtende kimse silemez ama Ataman'da bu takımı babasının çiftliği gibi görüp ben yaparım olur yada olmaz bildiğimden şaşmam mantığı ile hareket ve takımı sabote etmeye hakkı yok kendini takımdan büyük görmeye hakkı hiç yok ama hesap vermeye hakkı var ve o hesap sorulmalı,biz taa transfer zamanında yazdık oynanan kumar kurulan kadro ile söylemler,içini doldurmayan iddialı açıklamalar,beklentileri arttırmak birbirine tamamen zıt sonuçları doğuran süreç öncesi temkinli olun diye yazdık uyardık,daha o zaman belliydi görünen köyün kılavuz istemeyeceği,bu forumda uyaran bizlerin birisi bir hususu unutup atladıysak başka bir arkadaş unutulan o hususları hatırlattı ama anlatamadık.bunları yazmanın sebebi hala bir şeyleri savunacağız derken hem kendilerini hemde savunduklarını sandıkları kişileri zor duruma düşürüyorlar bunlara gerek yok çünkü her birine vereceğimiz cevaplarımız var ama bu şekilde olması gereken doğrulara ulaşamayız,yapılması gereken doğrular hepimizin gözü önünde ilgili,sorumlu kişilerin bu doğrulara,özlerine dönüp ciddiyetle çalışmalarını sürdürmeleri ve hatta hatalarını kabül edip taraftardan destek istemeleri bunu yapmaya başlasınlar çatlak sesler kendiliğinden bitecek veya azalacaktır.

Maç öncesi yapabileceğim tek yorum Göksenin Köksal'ın yeterince süre alması gerektiği olacak. Bu sayede savunmada direnç koydukça ve rakibi yordukça maçı kazanmaya yaklaşacağız. Yarın bilet bitmezse öğlen biletleri alıp tribündeki yerimizi alacağız.

her turlu kazaniriz arkadaslar, en ufak suphem yok. en az 9 farkla kazaniriz. yarin burada olacagim. fenerbahce ulkere ko ya ca giz!!!

Seyircisiz maç sonrası ipekçide ilk kez kazanan obradovicin maç sonu yaptıkları ve söylediklerini unutmadık. Bu takımın Euroleaguede nasıl oynacağını göstermenin tam sırası.. tekrar başları önde çıkmalılar salondan. İntikam mı tam sırası #BugünGünlerdenGALATASARAY!

Ne yapıp edip bu maçı alacağız sanki, içimden öyle geçiyor..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

intikam derken bu galibiyetle olur. ilk avrupa maçında onları yenmek onlara gayet iyi ders olacaktır. sadece takımımızı desteklemeli provokasyana gelmemeliyiz .Sezon uzun içeride çok maç var ceza almamalıyız..

Hayatta hep tecrübe ettiğim bir şeydir. Bir konu hakkında çok büyük konuşursan o lafı yersin.
Geçen sezon Ergin Ataman seyircisiz oynanan ve Fenerbahçe'nin galibiyetiyle biten maçtan sonra Obradovic'e: "Seyircili bir maçta beni burada hiç yenemedin." şeklinde konuşmuştu.
Hislerim Galatasaray'ın tam ritim tutmamış Fenerbahçe'yi o atmosferde yine yeneceğini söylüyor. Sonra Ergin Ataman'ın sözünü hatırlıyorum, büyük lokma ye büyük laf konuşma şiarının da etkisiyle bir ilk olacağını düşünüyorum ve Fenerbahçe tanrının eliyle yeneceğini düşünüyorum. Sırf Ataman'ın egosuna gününü göstermek için Tanrılar işin içine girecek.

Güzel maç olacak orası kesin. Bir Efesli olarak kenara çekilip izleyeceğim. Heyecanla bekliyoruz.

Maç öncesi yapabileceğim tek yorum Göksenin Köksal'ın yeterince süre alması gerektiği olacak. Bu sayede savunmada direnç koydukça ve rakibi yordukça maçı kazanmaya yaklaşacağız.

Göksenin'i zaten hemen hemen her Fb maçınca oynattı Koç. Dixon'ın üzerinde baskı kurmak için en az bir 10 dk süre alacaktır.

Bogdanovic olsaydı bile yenme olasılığımız %75'ti. Keza Ülker Arena'da Fb'nin yenme şansı da %75...

Dentmon-Göksenin-Sinan-Daye-Tyus ile başlayıp, Thompson, Micov ve Emir yardımcı rotasyonunun ağırlıkla sahada kalması gereken bir maç gibi kağıt üzerinde...

Ataman için son düzlük diyebiliriz FB-Real Madrid-Olympiakos. bu 3 maçtan galibiyet alınamazsa taşlar yerinden oynar. Real deplasmanı zaten yenilgi.