Takım baya "loser" olmuş. Son topta yapılan hatanın açıklaması yok. Bakalım yine de alabiliriz ama
B Burak Öksüz 0 11 Kas 2016 #221 Takım baya "loser" olmuş. Son topta yapılan hatanın açıklaması yok. Bakalım yine de alabiliriz ama
B Bünyamin Kurt 0 11 Kas 2016 #222 Faulleri kaçırmayalim. Avantaj bizde hadi cimbom SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Faulleri kaçırmayalim. Avantaj bizde hadi cimbom SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
B Bünyamin Kurt 0 11 Kas 2016 #224 Faul yapacak miyiz acaba SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
G Gökhan Gel 0 11 Kas 2016 #226 Şu Tufan'dan nefret ediyorum. 3 sayı öndeyiz, herif uzatma hesapları yapıyor. Mağlup olma ihtimalimizi tartışıyor. Geleceğin Murathanoğlu-Badem'i.
Şu Tufan'dan nefret ediyorum. 3 sayı öndeyiz, herif uzatma hesapları yapıyor. Mağlup olma ihtimalimizi tartışıyor. Geleceğin Murathanoğlu-Badem'i.
M Muhammed Selçuk 0 11 Kas 2016 #239 Tabiki de rahat kazanamayacağız Galatasaraylıyız biz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tabiki de rahat kazanamayacağız Galatasaraylıyız biz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
E Erol K.Koç 0 11 Kas 2016 #240 Bu takım sağolsun bizi bir gün kalpten götürecek ama ne zaman götürecek merakla bekliyorum...