Euroleague 6.Hafta | Galatasaray 89-87 Olympiacos

Olympiakos'un yıldızı Vassilis Spanoulis, THY Euroleague'de karşılaşacakları Galatasaray maçını değerlendirdi.


Yunan OTE TV'ye konuşan Spanoulis, 'Galatasaray'ın 5'te 0 yapması gerçekçi değil. İyi noktaları var, yalnızca henüz takım olarak oynayamadılar. Sahalarında taraftarlarından büyük bir yardım alıyorlar. Hazır olmalı ve bu maçı kazanmalıyız' dedi.
 
Kaç sezondur aksilikler içinde koç bizi başarıdan başarıya koşturdu. Futbol takımının başına geçsin diyen biz değil miydik. Şimdi ne oldu da bi başarızılıkla yolluyoruz adamı.O da insan hata yapabilir. Ondan sonra gelecek antrenör Halil Üner falan istersiniz şimdi siz. Yazık . Elbet oyun kurucu hatasından dönecektir. Russ 'ın yerine biri gelecek. Bu kadar ölücü olmayın. Biz bu kafayla daha ne Erginler ne Fatih Terimler göndeririz bu ülkede.
 
Bu maçı kazansak dahi Top 8 ihtimalimizin pek olduğunu sanmıyorum ama bu maçı kaybedersek tam anlamıyla havlu atacağız.
 
Hocam dört kısalı sisteme devam lütfen. Madrid maçında gayet iyi işledi. Bana göre ana beşlimiz şu şekilde olmalı

emir - dentmon - schillb - micov - tyus

Şutor ve hücumda opsiyonları çok olan bir beş. Ribaund sorunu olacağını da sanmıyorum dentmon dışındaki oyuncular gayet uzun, ribaund savaşı verebilirler. Emir'i mutlaka ana rotasyonda kullanmalıyız. Bir numara o olsun, onun oyun zekasına ihtiyacımız var. Kritik nokta bence emir'in aldığı rol ve süre. Sinan'a o görevi verdik mi iyi başlıyor ama kritik yerlerde çok top kaybı yapıyor.

sinan - diebler - daye - thompson bunlarda ilk beşe destek veren oyuncular olmalı.

Hocam sana da takıma da güveniyoruz, bu maçı mutlaka alalım çıkışa geçelim.
 
Şu maçı napıp edip almak lazım ben iyiye gideceğimiz kanaatindeyim.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Koçtan ötürü hiçbir umudum yok, tamamen görev bilinciyle maça gidiyorum. Umarım iyice hevesimiz kırılmaz, arka arkaya içerde bir sürü maç yapacağız, ayaklarımız geri geri gitmesin...
 
İçimden bir his bu maçı Allahın izniyle inşAllah kazanacağız diyor.
İnşAllah yanılmaz bu hissim..
Çünkü gerçekten çok ihtiyacımız var..
Özgüven getirecek..
Konsantrasyon !!!
 
eskiden burçin badem den falan maç için satılan bilet sayısını maçta kaç kişi olcağını öğreniridm.. şuan için bu bilgileri herhangi bir mecrada paylaşan ya da burdan bilen varsa iyi olur.. akşama çok az seyirci bekliyorum 5 bin civarı .. eğer ki 7 bin 8 bin civarı olcaksa gitmek için çabalıyıcam..
 
Olympiacos bir basketbol kültürüdür, Spa ve Printezis gibi her an maçın sonucun değiştirebilecek iki oyuncuya sahiptir. Ama Abdi İpekçi'deki her maçta olduğu gibi benim yine umudum var. Hoca ve tüm oyuncular gibi kazanmak için salonda olacağım.
 
Matt Lojeski: ‘Galatasaray henüz galibiyet alamamasına rağmen çok tehlikeli bir takım, kendi sahalarında yarattıkları ateşli atmosfer ile hücumda çok etkili başlıyorlar Galatasaray üst üste 5 maç kaybetse de değişen yeni formatla beraber aslında henüz kaybettikleri bir şey yok, sahaya her zamanki gibi kazanmak için çıkacaklar

Sanırım bizim ve hocanın dışında herkes bizi farklı görüyor ve önemsiyor...!
 
Galatasaray bir his takımıdır. Bunu ne bizim ne koçun ne oyuncuların asla unutmaması lazım. Akşam 2 yol var bizim için ya çıkacağız bu korkunc ortamdan yada havlu atacağız. Biz bu tür yollardan çok geçtik her defasındada alnımızın akıyla çıktık. Koça ve oyunculara güvenim tam Allah'ın izniyle kazanacağız ve çıkışa geçeceğiz.
KONSANTRASYON...!
 

Üst