• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 6.Hafta | Galatasaray 89-87 Olympiacos

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:27
kötü başladık ve kurtarıcı olarak russ smith oyunda.. Russ Smith ayrılmıyor muydu?

Sinirlerini tahrip etmek istemeyenlerin izlememesi gereken bir mac . Göksenin bomboş şut hazırlıyor onu bile potaya yetiştirmekten aciz bir oyuncu shilbb. Kücük macların büyük oyuncusu artık defolup gitme vakti !

hucumda organizasyon sıfır. Topu eline alan potaya gidiyor.

Bakin simdi mola donusu Goksenin'i alacak bir daha da sokmayacak oyuna.

Daha maçın başında 6 hücum üst üste boş döndük. Hem de Olympiacos'a karşı...

real cska maçı başlasada ona geçsek

Bayılıyorum bu russa saf yetenek ya adam birebir için doğmuş .

Klay Thompson'in misin be kardesim alev alev yaniyor Drake.

Printezis'i Micov ile savunmak intihar.

Kovmaktan beter ettigin Rush smith'i oynatmak neyin ürünü ergin bey? Oyuncunu yerin dibine sokuyorsun . Adam gidip profilindeki bütün Galatasaray fotolarını siliyor . Ve bu aksam kadroda .

Bravo Schilb. Valla ne oyun kuruyor, ne üçlükler sokuyor mübarek!

Birch bugün bizim pota altını duman eder. Zaten evlere şenlik pota altımız var.

Dentmon nerede ? Shlibb neden oynuyor ? Ergin ataman yine neyin denemesini yapıyor ?

Tribunler bos, Russ savunma yapamiyor yoksa suan Oly'i 15'e baglamistik.

döve döve atıyor adamlar, izlenmez bu maç!!

Adamsan 2. yariya cikma istifa et evine don Ergin Ataman.

İzlemeye başladım anladım yine ne olacağını, sinirlenmemek için kapattım.Dayanamıyorum bu kadar kötü takımı görmeye.

spiker çeyrek bitene kadar sayı yemeyelim diyor 2.14 var şaka gibi rezillik

Dentmon kenarda, Daye kenarda, Schilb sahada, Russ sahada. Printezis'in arkasinda Micov 10 dakikada paketledi adamlar bizi. Sonra cikip ona buna bok atiyor.

Dentmon her defasinda Ataman'in kafasina vura vura oynuyor, her seferinde Russ ve Sinan'in arkasinda kaliyor akil alir gibi degil.

Geri