Euroleague 6.Hafta | Galatasaray 89-87 Olympiacos

Dentmon'ı skorer guard olarak kullanmalıyız. Yanına da Arroyo gibi bir beyin gerekiyor.

Arroyo-Dentmon-Micov-Thompson(Daye)-Tyus gayet güzel 5 olur.. Savunma da yapar, organize hücum da eder.
 
Goksenin varken Russ'i neden aliyorsun arkadas oyuna dalga mi geciyorsun sen insanla vakit olsa 2 top kaybi 3 bos atisi kaciran savunmada zerre katkisi olmayan ruhsuz Scilhb'i de aliyordu oyuna.

Psikolojik sorunlarin mi var bu oyuncularin elinde kasetlerin mi var??
 
Russ ve Schilb'den nefret ettigim kadar Aziz Yildirim'dan bile nefret etmiyorum. Verin sunlarin parasini defolup gitsinler yerine kimse gelmesede olur.

Ponitka gibi adam dururken bu geberikleri topladi takima.
 
14 sayı öndeyken farkın azalacagini görmek icin kahin olmaya gerek yok . Ne zaman rotasyondan oyuna giren fresh oyuncular momentumu elimizde tutmamıza yardim edecek ?
Kadın basketbol maclarında son 1 dakika oyuna giren alt yapı oyunculari ne ise bizim rotasyon yapmamizda o anlama geliyor . Mükemmel oynadigimiz ikinci ceyregi berbat bitirdik .
 
Sadece Olimpiakos ile degil Ergin Ataman ile de mücade ediyoruz . Russ smith hakkında yaptıgın skandal acıklamalar yetmezmiş gibi bu macta oyuncudan katkı bekliyorsun.
Oyuncuyu Mental olarak bitir sonra en kritik yerde oyuna ol . Oyuncu psikolojisinden bir insan bu kadar mı anlamaz .
 
Emiri neden kullanmazsın onuda anlamıyorum takım yoruldu biraz oyunu yavaşlatsın sokta adamı birşeyler yapsın gidip Russı alıyorsun yahu pes doğrusu.
 
Enerjin dusmusse sana savunmada direnc katacak birini oyuna sokarsin Goksenin orada dururken Russ nedir yahu?

2. ceyrek yaptigimiz serinin sebebi ben degilim diye kanitlamaya calisiyorsan ugrasma koc biliyoruz zaten.
 
Allah'a şükür bir devrede 34 yedik ya, o da yeter bana. Russ'ın girmesi bile batmadı gözüme. İkinci yarı böyle savunma, bir zahmet Russ'ın bir daha oyuna girmediği bir 20 dakika. 70'in altında yiyerek bitirelim maçı, sonuç çok da önemli değil. Galatasaray için kalbi çarpan adamlar hiç yoktan bu kadarını hak ediyor.
 
Russ'a sayıyor herkes ama ismini zikir etmek istemesek de Oly'nin önde olduğu anlar tam aksine Micov sahadayken. Daha doğrusu Micov 4 numara olarak sahadayken. Oly gibi fiziksel üstünlüğü olan bir takıma karşı maçın başında tutmadığını gördüğümüz rotasyona tekrar döndük. Ayrıca Russ yerine Göksenin girebilirdi Russ yerine.

İkinci yarı mümkün olduğunca Daye veya Deon'u kullanmalıyız 4 numarada. İkinci yarı Printezis daha fazla sahada olacaktır.
 
Shlibb' in kücük macların büyük oyuncusu oldugunu göremeyen bir koc var . Russ mental olarak bitmiş zaten. Pleiss zaten oynamıyor . Bu üclü paketin en az iki tanesinden kurtulmamiz gerekiyor.
Cok sevdigin Shlibb lig maclarinda oynasın . Diger ikiliden en kısa sürede kurtulmamiz lazım . Aklın yolu bir . Olmadı ve olmayacak. Boşuna yer işgal etmesinler.
 

Üst