• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 6.Hafta | Galatasaray 89-87 Olympiacos

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:27
Ne garip takımız yav

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu 5 yorulmasın [emoji122][emoji122]

Russ ve Schilb kenardayken hersey guzel. Sinan'in kendine gelmesi lazim, Goksenin ve Tyus'u unutmayalim, Pleiss'i 5'er dakika sahaya atalim. Lutfen.

Takımda kimlerin fazla süre alması gerektigi net belli oluyor.. Koç artık kendine gelsin de dogru düzgün maçlar izleyelim.. Bu aksiyon bile iyi geldi

Hele şükür be Diebler be!

Auistin Bey diyeceksiniz :)

27-2 seri [emoji106][emoji106][emoji4]

Şu kadarlık mutluluğu çok görmeyin be bize böyle oynayın canımızı isteyin. Fazlasını isteyen namerttir.

uAmed

Takıma bir şeyler oldu, savunma yapıyoruz resmen. Ataman hemen müdahele et. Russ, Schilb oyuna :D

Daye by Daye.

BU TAKIMIN LIDERLERI DENTMON VE DAYE'DIR BUNU KABUL ET, SCHILB VE RUSS'I UZAYA FIRLAT KOC.

Yemin ediyorum gözüm doldu

Noluyoooo ooooooğlummm.Sinirden kapadım.Neler olmuş neler

Allahım ömrümüzün bu noktasında sabitle bizi

Dentmon-sinan-diebler-daye-thompson beşi ile muazzam işler yaptik.
göksenin,emir,tyus ve micov benchten gelerek 9 kisilik temiz bir rotasyona sahibiz

Shlibb,pleiss ve russh smith güle güle dostlar . Mümkünse oyuna girmesin bunlar.

Abi takima birseyler oldugu yok Russ ve Schilb denen iki nursuz olmayinca hersey daha guzel.

Hoca bu 5 ten sonra kimleri alacak. Cok merak ediyorum. Umarim schilb ve russi almaz

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Justin Dentmon! Sen ne güzel adamsın be..

Şu anda oynadığımız oyunu açıklayamıyorum bile. Ne oldu bize omzumuza şans meleği mi kondu? Neyse kaçırmıyım melekleri:)

Aman Allah ım zamanında gelen bir mola ?

uAmed

Adam akıllı oyunu okuyabilen bir kocumuz olsa 12 sayı öndeyken hem o molayı alır hem takımı dinlendirir . Mola almak icin Olimpiakos'un 2 kolay basket atması mı gerekiyor?
Biz burdan görüyoruz sen macı yaşarken göremiyosun . Ne bu mola takıntısı ?

Geri