Euroleague 6.Hafta | Galatasaray 89-87 Olympiacos

Ikinci ceyrege sizce nasil 5'le cikariz.

Ben Dentmon, Sinan, Schilb, Micov, Tyus bekliyorum. 10 sayi geri duseriz sonra Daye ve Thompson'i falan almaya calisir ama papaz bir kere pilav yer insallah yaniliriz.
 
Takım yoruldugunda rotasyon yapilacak oyuncular ; göksenin , emir , tyus ve micov'dur .

Russ smith ne alaka ? rüzgar esse savrulacak adamı hangi mantıkla oyuna alıyosun ?

ve bu adam bu takımın en cok kazanan oyuncusu .
 
şu schilbi ligde oynat oynayatacaksan, aşkını orda ilan et. yeter bizi kanser ettiğin burda. russ smith ise mümkünse gidiyorsa gitsin, gitmiyorsa da antremanda oynasın.. haa o kadar para verdiğin adamı sadece antremanda oynattığın içinde koy şu şapkayı önüne düşün biraz hoca. ben artık bu takımda schilbi görmek istemiyorum.

bu akşam anlaşıldı ki bu takımın hücum gücü savunma yapınca en az %50 artıyor ve bu savunmayı schilb ve russ smith ile de yapamazsın. bunu da bir not et hoca.
 
Süper coaching'ten falan da vazgeçtik. İyi giden takımı bozma yeter Ataman! Hayır diyorsan al Schilb'ini, Russ'ını bir Eurocup takımının yolunu tut..
 
İkinci ceyregin sonlarını saymazsak yaptigimiz savunma ve mücadele beni cok memnun etti . Haydi kıralım şu şeytanın bacagini. Bu mac ile başlasın her şey yeniden !
 
Ya Daye 3 faulü var diye savunmada kaçak duruyor zaten hala oyunda tutuyorsun al işte 4 oldu.2.lig hocası yapmaz şunu.Printezis kaçtır onun üstüne oynuyor zaten.
 

Üst