Moralimi bozdun Siena !
bızım unıcs kazandan ne gıbı bı eksıgımız var,oyuncu kalıtesı olarak mı,takım olma konusunda mı,teknık menajer konusunda mı, hangı konu yanı anlayamadım,bu adamlar gıdıp gule oynaya sıenayı yenıyorlar,bizi içeride yenıyorlar..bı terslık var ama hayırlısı!
Kazan'a saygısızlık etmemek lazım ama anlık,günlük performanslar çok belirleyici oldu nu noktaya gelmelerinde.Deplasmanda onları yenip üçüncü bitiremezsek çok üzülürüm.
Bunun yanında son hafta Barcelona'yı da orda yenmemiz gerekKazani orda, Sienayi burda yenersek 2. cikariz
Ama once yarin kazanmamiz gerek tabi bu guzel ruyanin gerceklesme ihtimali olmasi icin!
Kazani orda, Sienayi burda yenersek 2. cikariz
Ama once yarin kazanmamiz gerek tabi bu guzel ruyanin gerceklesme ihtimali olmasi icin!
kazan sienayı yenmişse üçüncülük işi bitmiştir
prokom ve olimpija yı yenip yolumuza bakmalıyız
Kısacası bütün maçları kazanmamız gerekiyor, siena ve kazanı yenip prokom yada olimpijya yenilmek üçüncülük için bi anlam ifade etmiyecek.Matematiksel olarak ikincilik şansımızda var bütün maçları kazanırsak Kazan ın alacağı ekstra bir mağlubiyet halinde ikinciyiz amma ve lakin gerçekleşme ihtimali varmıdır işde.Bence olimpija ve prokom maçlarına odaklanalım eğer takımdan çıtayı biraz daha yükseltmesini bekleyeceksek bu top 16 maçlarında olmalı.Siena'yi biz de yenebiliriz. Ancak Unics'i deplasmanda yenmemiz şart. Hem de 5 sayı fark ile.
bu grubu kaçıncı bitirdiğimizin pek bir önemi yok bence..3 veya 4 bitirelim..önemli olan top16 da 1. torbadan A grubu 1. sini çekmek olacak..bunun içinde 1/3 şansımız mevcut..A grubunu Cantu veya Caja Laboral in 1. bitirmesini bekliyorum..1. torbadan A grubu 1. sini çektiğimizi varsayarak bir grup oluşturalım..2. torbadan Real Madrid veya Panathinaikos..3. torbadan Unicaja (Efes gelemeyeceği için)..yani 2. torbadan da Real Madrid kesinleşmiş oluyor bu durumda..dünkü maçta sienanın kaybetmesiyle bizim 3.lük hayalleride çok büyük ihtimal suya düşmüş oldu. sienayı burda kazanı deplasmanda yensek bile olay 3lü averaja kalıcak ordada durumumuz çok kötü çünkü sienadan deplasmanda 27 sayı fark yedik kazanda burda 4 fark yedik etti 31. şöyle bi düşünürsek kazana orda 20-22 civarı bi fark sienayada burda 10 civarı bir fark atarsak 2. oluyoruz. buna inanan var mı bilmiyorum ama ben inanmıyorum o yüzden top 16ya 4. torbadan gidip kendi evimizde 3. torbadan geleni bide belki 2. torbadan geleni yenmeyi hedefleyip 2 galibiyetle sezonu bitirmeyi hedeflemeliyiz EL de
O grupta kim birinci olursa olsun yenebileceğimiz bir takım olacağı kesin. Önemli olan o grubu çekebilmek. 2. torbadan da Pana'dan kaçabilirsek bayağı dişimize göre bir gruba düşebiliriz.bu grubu kaçıncı bitirdiğimizin pek bir önemi yok bence..3 veya 4 bitirelim..önemli olan top16 da 1. torbadan A grubu 1. sini çekmek olacak..bunun içinde 1/3 şansımız mevcut..A grubunu Cantu veya Caja Laboral in 1. bitirmesini bekliyorum..1. torbadan A grubu 1. sini çektiğimizi varsayarak bir grup oluşturalım..2. torbadan Real Madrid veya Panathinaikos..3. torbadan Unicaja (Efes gelemeyeceği için)..yani 2. torbadan da Real Madrid kesinleşmiş oluyor bu durumda..
Cantu
Real Madrid
Unicaja
Galatasaray
Böyle bir grupta 2 galibiyet alıp sezonu tamamlamaktan memnun olurmusun?
sen en iyi kuraya göre yapmışşın bende en kötüye göre yapıyım o zaman nede olsa hayal dünyası..bu grubu kaçıncı bitirdiğimizin pek bir önemi yok bence..3 veya 4 bitirelim..önemli olan top16 da 1. torbadan A grubu 1. sini çekmek olacak..bunun içinde 1/3 şansımız mevcut..A grubunu Cantu veya Caja Laboral in 1. bitirmesini bekliyorum..1. torbadan A grubu 1. sini çektiğimizi varsayarak bir grup oluşturalım..2. torbadan Real Madrid veya Panathinaikos..3. torbadan Unicaja (Efes gelemeyeceği için)..yani 2. torbadan da Real Madrid kesinleşmiş oluyor bu durumda..
Cantu
Real Madrid
Unicaja
Galatasaray
Böyle bir grupta 2 galibiyet alıp sezonu tamamlamaktan memnun olurmusun?