Euroleague D Grubu

bızım unıcs kazandan ne gıbı bı eksıgımız var,oyuncu kalıtesı olarak mı,takım olma konusunda mı,teknık menajer konusunda mı, hangı konu yanı anlayamadım,bu adamlar gıdıp gule oynaya sıenayı yenıyorlar,bizi içeride yenıyorlar..bı terslık var ama hayırlısı!

bızım unıcs kazandan ne gıbı bı eksıgımız var,oyuncu kalıtesı olarak mı,takım olma konusunda mı,teknık menajer konusunda mı, hangı konu yanı anlayamadım,bu adamlar gıdıp gule oynaya sıenayı yenıyorlar,bizi içeride yenıyorlar..bı terslık var ama hayırlısı!

Rusyada 12 senedir yasayan birisi olaraktan olay sudur.. Ben yazim siz dusunun... Bugun Kibris Rum Kesimi takimi Apoel Smapiyonlar liginde futbolda 1. sirayi neredeyse garantiledi bugune bugun.. Yunan Olympiakos deplasmanda Marsilyayi yeniyor, Milli takimlarda keza savastan cikmis Bosna-Yunan vs.. gibi ulkeler basarili sonuclar aliyor. Ruslarinda ben Sienayi Malagayi deplasmanda yenmesine sasirmiyorum..Adamlar bir keresinde sistem takimi..Rus-Yunan-Kibris vs.. Avrupali maci kazanma yollarini biliyor. Ne yapiyor ediyor bir sekilde satranc gibi oyunu oynuyor ve istedigini aliyor. Biz ne yapiyoruz? 10 tane Sasha Vujacic,100 tane Deron Williams, 1000 tane Hiddink gelse Turk sporcusu katki vermedigi,sorumluluk almadigi surece ve her boyle yuksek seviyedeki mactan sonra oyuncularin heyecani,panigi,bastan kaybetme havasi oldugu surece Turk sporu en fazla basket icin konusursak iste Top-16'yi gorur belki bir surpriz Top-8 5 yilda bir.. Oktay Mahmudi,Tanjevic,David Blatt daha fazla ne yapabilir ki?? Turk oyuncusu buyuk maclarda herhangi bir spor dalinca kendine bir kere inanmiyor,bakiyor nerede yabanci oyuncu,gurbetci var onlardan medet umuyor.Sorumluluk,sorumluluk,insiyatif..Bunlar yoksa kupada yok sana Avrupada!

Turk sporcularinin basarisiz olmasindaki nedenler..

1. Hazira son derece alismalari ve yokluktan cogunlugu gelmemeleri..
2. Kendilerine odenen astronomik paralar.
3. Medyanin,halkin oyuncuyu 1 macta iyi oynadi diye simartmasi.
4. Duzensiz yasamlar.
5. Bir dediklerinin iki edilmemesine alismalari ve sporu ikinci plana atmalari (Semih Erden,Emre,Volkan say say bitmez kadin-erkek basketbol futbol ne ararsan var..)

Oysa Kibris Rum kesimi takimlari Yunan olsun Rus olsun zor sartlarda yogun antremanlarla bir yerlere geliyorlar calisarak.. Naumoski gunde her antremandan sonra 200 tane sut atarken ekstradan bizimkilerin nerelerde dolastiklari ortada.. Turkiyenin sporda dahil en buyuk sorunu yokluk gormemek(yeni nesil)..Simariklik basariziigi getiriyor ne yazikki.

Kazan'a saygısızlık etmemek lazım ama anlık,günlük performanslar çok belirleyici oldu nu noktaya gelmelerinde.Deplasmanda onları yenip üçüncü bitiremezsek çok üzülürüm.

Kazan'a saygısızlık etmemek lazım ama anlık,günlük performanslar çok belirleyici oldu nu noktaya gelmelerinde.Deplasmanda onları yenip üçüncü bitiremezsek çok üzülürüm.

Sizlerden alacagimiz hislerle,tezahuratlarimizda o gucu hissedecegiz..Konfeti,maytap,havali korna ne varsa goturuyoruz..Her seye haziriz bu yolda Cimbom icin olmeye gerekirse..Gerekirse sahaya bile gireriz gerekiyorsa.. O yuzden Kazan macini almayacagiz aldiracagiz seyirciler olarak ne yapip edip.

Hiç boşuna Kazan nasıl kazandı demeyin. Ben Siena'ya ilk yarı 1 ikinci yarı 1 oynadığım için Siena yenildi.:D Ciddi olaraktan ise kazanmasının bence sistemle falan alakası yok. Greer ve Domercant'ın her attığının girmesi ve başarısız şutlardan sonra Veremenko'nun hücum ribauntlarından sonra sayı bulması. Hıncal Uluç'un lafı geldi aklıma. 3'lükler girerse maçı kazanırsın girmezse yenilirsin. :)

Kazani orda, Sienayi burda yenersek 2. cikariz :)

Ama once yarin kazanmamiz gerek tabi bu guzel ruyanin gerceklesme ihtimali olmasi icin!

Olabilir ama biraz zor.
Öncelikle Siena'yı yenmek yetmiyor, üstüne 27 sayı fark atmamız gerekiyor. Hadi bunu yaptık diyelim. Ondan sonra Siena Olimpija ve Prokom ile oynayacak. Biz ise Unics ve Barcelona ile. Eğer onlar iki maçlarını da kazanırsalar, bizim Unics ve Barcelona deplasmanlarından galibiyet almamız gerekiyor. Tabii Unics'i de en az 5 sayı fark ile yenmeliyiz.

Bayağı bir zor yani.

Siena'yi biz de yenebiliriz. Ancak Unics'i deplasmanda yenmemiz şart. Hem de 5 sayı fark ile.
Kısacası bütün maçları kazanmamız gerekiyor, siena ve kazanı yenip prokom yada olimpijya yenilmek üçüncülük için bi anlam ifade etmiyecek.Matematiksel olarak ikincilik şansımızda var bütün maçları kazanırsak Kazan ın alacağı ekstra bir mağlubiyet halinde ikinciyiz amma ve lakin gerçekleşme ihtimali varmıdır işde.Bence olimpija ve prokom maçlarına odaklanalım eğer takımdan çıtayı biraz daha yükseltmesini bekleyeceksek bu top 16 maçlarında olmalı.

kısaca tüm maçlarımızı kazanıp 2. olabiliriz:)

Kazan'ı orada Siena'yı burada yenersek 4. olsak da sorun değil
gerekli mesajı vermiş oluruz zaten
ondan sonrası kura şansı

"Bu takımın her bir bireyi bilir ki hakem son düdüğü çalmadan maç bitmez" Bobby Knight

Indiana Hoosiers'ın yenilgisiz NCAA şampiyonu olduğu efsanevi 1976 sezonu ardından...

dünkü maçta sienanın kaybetmesiyle bizim 3.lük hayalleride çok büyük ihtimal suya düşmüş oldu. sienayı burda kazanı deplasmanda yensek bile olay 3lü averaja kalıcak ordada durumumuz çok kötü çünkü sienadan deplasmanda 27 sayı fark yedik kazanda burda 4 fark yedik etti 31. şöyle bi düşünürsek kazana orda 20-22 civarı bi fark sienayada burda 10 civarı bir fark atarsak 2. oluyoruz. buna inanan var mı bilmiyorum ama ben inanmıyorum o yüzden top 16ya 4. torbadan gidip kendi evimizde 3. torbadan geleni bide belki 2. torbadan geleni yenmeyi hedefleyip 2 galibiyetle sezonu bitirmeyi hedeflemeliyiz EL de

dünkü maçta sienanın kaybetmesiyle bizim 3.lük hayalleride çok büyük ihtimal suya düşmüş oldu. sienayı burda kazanı deplasmanda yensek bile olay 3lü averaja kalıcak ordada durumumuz çok kötü çünkü sienadan deplasmanda 27 sayı fark yedik kazanda burda 4 fark yedik etti 31. şöyle bi düşünürsek kazana orda 20-22 civarı bi fark sienayada burda 10 civarı bir fark atarsak 2. oluyoruz. buna inanan var mı bilmiyorum ama ben inanmıyorum o yüzden top 16ya 4. torbadan gidip kendi evimizde 3. torbadan geleni bide belki 2. torbadan geleni yenmeyi hedefleyip 2 galibiyetle sezonu bitirmeyi hedeflemeliyiz EL de
bu grubu kaçıncı bitirdiğimizin pek bir önemi yok bence..3 veya 4 bitirelim..önemli olan top16 da 1. torbadan A grubu 1. sini çekmek olacak..bunun içinde 1/3 şansımız mevcut..A grubunu Cantu veya Caja Laboral in 1. bitirmesini bekliyorum..1. torbadan A grubu 1. sini çektiğimizi varsayarak bir grup oluşturalım..2. torbadan Real Madrid veya Panathinaikos..3. torbadan Unicaja (Efes gelemeyeceği için)..yani 2. torbadan da Real Madrid kesinleşmiş oluyor bu durumda..

Cantu
Real Madrid
Unicaja
Galatasaray

Böyle bir grupta 2 galibiyet alıp sezonu tamamlamaktan memnun olurmusun?

bu grubu kaçıncı bitirdiğimizin pek bir önemi yok bence..3 veya 4 bitirelim..önemli olan top16 da 1. torbadan A grubu 1. sini çekmek olacak..bunun içinde 1/3 şansımız mevcut..A grubunu Cantu veya Caja Laboral in 1. bitirmesini bekliyorum..1. torbadan A grubu 1. sini çektiğimizi varsayarak bir grup oluşturalım..2. torbadan Real Madrid veya Panathinaikos..3. torbadan Unicaja (Efes gelemeyeceği için)..yani 2. torbadan da Real Madrid kesinleşmiş oluyor bu durumda..

Cantu
Real Madrid
Unicaja
Galatasaray

O grupta kim birinci olursa olsun yenebileceğimiz bir takım olacağı kesin. Önemli olan o grubu çekebilmek. 2. torbadan da Pana'dan kaçabilirsek bayağı dişimize göre bir gruba düşebiliriz.

Bana sorarsanız 3. ve 4. torbadaki takımlar arasında çok büyük bir güç farkı yok bu yüzden 3.lük ile 4.lük arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum. 2. olabilirsek tamam ama 2. olamıyorsak gruptan çıkıp belki bir takviye yapıp top 16'ya hazırlanmak daha önemli.

Cantu
Real Madrid
Unicaja
Galatasaray

sen en iyi kuraya göre yapmışşın bende en kötüye göre yapıyım o zaman nede olsa hayal dünyası..

A grubunda fbulkerinde 1. olma sansı diğerleri kadar var o zaman fener 1. olsun orda. O grubun 3.sü bize gelsin caja laboral diyelim B grubunun 2. gelsin bize yani panathinaikos C grubununda 1.si gelsin yani real madrid(geçiceklerdir maccabiyi) o zaman grup şu hali aldı:

Real Madrid
Panathinaikos
Caja Laboral
Galatasaray

şimdi bu grupta iki galibiyetten memnun olur musun??

yani yok çok şanslı olursak yada çok şanssız olursak diye değilde ortalama şansla çektiğimiz bir grupta 2 galibiyet olucaktır amacımız.