Euroleague D Grubu

prokom maçı saat 19.00 da ise o salon dolmaz.istanbul gibi bi şehirde insanlar o trafikte,işten çıkıp 19.00 daki maça nasıl gelecek.2 adet kombinem olmasına rağmen sanırım bende gelemeyeceğim.

fikstür tamamen bizden yana şu anda. prokom-siena-olimpija maçlarını içeride olacak. hedef maçımız kazan maçı aslında. ama içeride siena galibiyeti bazı şeyleri değiştirebilir yine de 3.lük açısından. son maçımıza da muhtemelen liderliğini garantilemiş bir barcelona ile oynamak liderlik için oynayan bir barcelona ile oynamaktan daha iyidir. bench oyuncularının daha fazla süre alacağı bir maç olacaktır deplasmandaki barcelona maçı

içerideki prokom ve olimpija maclarını da küçümsememek gerek..
sonuçta euroleague oynuyoruz..
barcelona'ya karşı olusan ambians siena maçında da olursa,neden bir sürpriz yapmayalım sorusunu da aklıma getiriyorum..
yani içeride olası bir 3'te 3 ve kazan galibiyeti yapabilirsek,çok ciddi tehdit oluruz ..

İçeride oynayacağımız Siena maçında alacağımız bir galibiyet sürpriz olmaz bence,hedef maçlardan biridir o benim için.Siena ile deplasmanda oynadığımızda fark yemek gayet doğal bir skor ama iç sahada,ateşli bir tribün önünde kazanmamızda aynı oranda doğal olacaktır.Fenerbahçe'nin geçen sene 15 fark atması,ondan önce deplasmanda 40 küsür fark yediği Siena'ya iç sahada bomboş tribünler önünde sadece 3-4 sayı fark ile yenilmeside beni bu maç hakkında umutlandırmaya iten ufak etkenlerden.

Kazana yenildiğimiz maçın önemi yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. 3.lük için oynadığımız bu grupta top16 kalmamız benim gözümde garanti çünkü deplasmanda yandiğimiz prokom ve union olimpijayı evimizde yeniceğimiz neredeyse kesin bu durumda dananın kuyruğunun kopucağı maç 1 aralıktaki deplasmanda oynıyacağımız kazan maçı olucak o maçıda kazanıcak güçteyiz tek gereken şey lakovic yada songaliadan birinin form tutması bunlar olmasada kazanabiliriz ama maçtan önce kazanırız diyebilmemiz için bu gerekli tabi domercant olayı abartmazsa..

Ben içerdeki Montepaschi maçının dışardaki Kazan maçından daha kolay olacağı düşüncesindeyim.Bu düşünceyi Barça maçında edindim ve aynı mücadele ve tempoyla her takımı zorlarız.Bundan sonra biz değil Montepaschi düşünsün.

kazan takımını yensek bile puan olarak eşitlenmiyoruz. sienayı formsuz şu anda içeride yenebileceğimizi düşünüyorum kazan takımı da formda ve iyi savunma yapıyorlar. bakalım neler olacak göreceğiz. şu an 8 sayı önde kazan

peki siena-gs-kazan bu 3 takımda aynı galibiyet ve mağlubşyetle bitirirlerse ne olacak. bu skordan sonra 4.ü olma şansımız grubu 3. bitirme şansımızdan çok daha yüksek bir ihtimal. sienanın maçı alacağını düşünüyordum aslında. ama baya bir form düşüklüğü içindeler anlaşılan.

Barcelona mançındaki gibi oynarsak bence Siena'yi yenebiliriz. Zaten Siena tipik bir ev sahibi takımıdır. Deplasmanlarda pek başarılı değiller.

Siena'ya duyduğum nefreti kelimelerle anlatmak güç.Hesaplar tuz buz oldu.Bize karşı fark 27'den 24'e inince reklam panosu yumruklayarak şov yapan takım gitti Kazan'a maç verdi.Gel de bilenme bunlara.

Rusyadan yazan Galatasaray taraftari olarak Kazana gidecek ve maci alacagiz..Tribunlerde son derece atesli Galatasaray taraftari izleyeceksiniz..Kazanda yasayan Turkler ve Moskovali Aslanlar olarak bizler simdiden mac icin haziriz..Bir diger degisle olumune tarzda Kazana cikarma yapiyoruz..Domercant dahil tum Kazan ili bizi beklesin..Her seyi goze aldik ve gidiyoruz yakinda..