Euroleague D Grubu

Arkadaşlar !
Federasyon fener maçını 7 Aralığa koymuş. O gün İpekçi'de siena maçı var. Lütfen tepkimizi koyalım ve fener maçını 8 aralığa aldıralım. Ne kadar erkenden tepkimizi koyarsak o kadar başarılı oluruz.

İki deplasman maçımız olacak ki biri çok zor bir deplasman sonrada iç saha da Avrupanın en güçlü takımlarından biri ile oynayacağız yani üçte sıfır dahi yapabiliriz zor bir süreç olacak ve takıma destek olmak gerekiyor.

Fenerbahçe ile oynayacağımız maç ile siena maçı aynı günde. buna sağlam bi tepki koymak gerekiyor. bu resmen art niyettir. 3000 tane basketbol kombinesi olan taraftararlarımızın çoğunun futbol kombineside var. amaç galatasarayı bir şekilde baltalamak. yazıklar olsun böyle federasyona. yazıklar olsun orada iş yapan cüneyt tanmana.

Evet beyler şu olaya bir el atmak lazım. Bir organizasyon yapıp yönetimi mail yağmuruna tutmak şart.
Şahsen benim uykularımı kaçırmaya yetti derbi ile Siena maçının aynı güne denk gelmesi..

Futbol Federasyonu'nu tasvir etmeye gerek yok.Haftaiçi maçları,derbileri konusunda art niyet aranabilir.Yalnız Siena maçıyla derbiyi aynı güne getirmeye çalışacaklarına ihtimal vermiyorum,o kadar da değil. :)
Kazan mağlubiyetiyle öncelikler değişti.İçerideki Siena maçına olsa da olur olmasa da şeklinde bakma lüksümüz yok.Euroleague'in haftaiçi tüm günleri denediği bir sezonda Siena maçının günüyle oynanabilir diye düşünüyorum.Kulübün eli armut toplamasın.

gruptan kazan ile oynayacağımız maça göre 3. veya 4. çıkacağımıza eminim dostum. barcelona ve siena içeride dışarıda yener yani sıkıntı yok.

Barcelona ve Siena ile oynayacamız maçlarda galibiyet çıkarırsak kesinlikle 3.cü oluruz.Benim inancım var. İçeride Siena ve Barcelona'ya karşı en az 1 galibiyet alacağımıza inanıyorum.Geçen haftaki kazan galibiyeti bizim için çok önemliydi ama olmadı.Barcelona Kazan'ı kendi sahalarında dağıttı,maçın özetini izledim ribauntlarda Barcelona çok etkiliydi.Özellikle Ndong ve Ibaka çok etkiliydi pota altında.Geçen hafta bizde okadar hucüm ribauntu vermeseydik aslında çok rahat kazanırdık.Önümüzdeki sene çok güçlü potaaltı kurmalıyız. F4 'ün anahtarı orada.

f.bahce macının gününün değişmesi ihtimali ortadan kalkdı. 7 aralık 19.30 a aldı basiretsiz federasyon. dolayısıyla siena maçını perşembeye kaydırmak dısında bir alternatifimiz kalmadı.
umarım yönetimimiz cok gec olmadan, siena maçını 8 aralıga aldırmak girişimini yapar

yönetim iyice sallabaş olma yolunda ilerliyor..tarafsızlığı çok ciddi şüphe altında olan bir federasyon ne derse tamam diyorlar..haftaiçi 19:30 da derbi mi olurmuş..salı günü , perşembe günü 21:00 da oynatılabilirdi derbi..ona bile razıydık..domestic bir maçın tarihini değiştirtemiyorsun , sonra euroleague de efes ile maç gününün değişmesi için minnet bekliyorsun..tarihte 2. kez ligde oynanacak bir fb derbisi haftaiçi oynanacak..nedense 2 si de bize denk geldi!! geçen sene voleybol final four u nedeniyle Cuma günü oynadığımız maç ve bu sene Siena maçı olmasına rağmen günü değişmeyen , maç saati anormal olan bir diğer fb maçı..haftaiçi 55000 kişi saat 19:30 da nasıl stadtaki yerini alabilir Allah aşkına..2. yarı dolar stad anca..yok ya boşuna kendimizi yiyoruz..yönetim kadroları kurdu görevleri bitti sanıyor her şubede..

Günlerdir Prokom'un içerde Kazan ve Olimpija'dan birine çelme takma ihtimalini düşünüyordum.Kazanmamızın üstüne Prokom 30-29 Kazan devre olmuş.Hadi Prokom be :)

Günlerdir Prokom'un içerde Kazan ve Olimpija'dan birine çelme takma ihtimalini düşünüyordum.Kazanmamızın üstüne Prokom 30-29 Kazan devre olmuş.Hadi Prokom be
prokom un içerde bu ikiliden birine çelme takması çok hoş olur bizim için ama maç sonu kazan alacaktır bu maçı. Alonzo gee siz prokomun yenme ihtimali yok gibi. inşallah yanılır mahcup olurum :)