Euroleague D Grubu

Son 4 dkya 5 sayı önde prokom geriyor son 1dknin içinde kritik domercant 3lügü var ve maç gene 4 sayı farkla bitiyor dejavu gibi oldum yeminle...

kazanın yenmesıne nıye bu kadar takıldınız anlamadım.sonucta kazanda gsde barca sıena maclarının hıcbırını kazanamyacaksa kazan prokomada olımpıayada dısarda yenılse yıne bızım onları yenmemız gerekecek

Puan durumu

4.hafta sonuçları
Union Olimpija --70-79-- Galatasaray M.P.
Prokom Gdynia --68-72-- Unics Kazan
Barcelona----------------Siena

4.hafta itibari ile puan durumu
------------------o----g---m
Barcelona --------3----3---0
Siena ------------3----3---0
Galatasaray-------4----2---2
Unics Kazan-------4----2---2
Union Olimpija-----4----1---3
Prokom Gdynia----4----0---4

5.hafta programı
Unics Kazan---Union Olimpija
Galatasaray---Barcelona
Siena---------Prokom Gdynia

Barcelona maçının biletleri satışda 12tl, biz insanları kolundan tutup salona götürmeye çalışırken fiyatdaki bu artışı anlayamadım
elbetdeki 12tl yüksek fiyat değil ancak insan yönetimdende biraz çaba bekliyor çabayı geçtim beleşcilerin paralarını bizden çıkarmaya uğraşmasınlar ,engel olmasınlar oda yeter!

Barcelona maçının biletleri satışda 12tl, biz insanları kolundan tutup salona götürmeye çalışırken fiyatdaki bu artışı anlayamadım
elbetdeki 12tl yüksek fiyat değil ancak insan yönetimdende biraz çaba bekliyor çabayı geçtim beleşcilerin paralarını bizden çıkarmaya uğraşmasınlar ,engel olmasınlar oda yeter!

maç günü bilet bulabilirmiyiz acaba

yarın merter biletixten maç biletimi almaya gideceğim. bilet alacak olan var mı başka merter migros biletix şubesinden