Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

Barcelona iyi oynuyor cska karşısında. De colo nun olmaması kadar navarro nun dönmesi de etkili bunda. Bence onu da rotasyona almanın zamanı geldi sanki.
 
Tomic böyle bir maçta bile 16 dakika oynuyor şaka gibi..Haftaya çıkarırım takımının en iyisi olur onu da biliyorum ama artık takımında 20 dakikanın altında süre alan hiç bir oyuncuyu tutmayacağım kadrolarımda..
Ayrıca Higgins'in de De Colo'nun yokluğunda iyi performans göstereceğini tahmin etmeme rağmen üst sıralardaki takımlarıma almamam da çok kötü oldu x-x Umarım Datome iyi bir performans gösterir
 
Teodosic 16.5
Tomic 6.0

Tomic zaten berbat da Teo da diğer oyuncuların performansına göre eksi getirebilir. İki oyuncuyu birden alanları kötü bir hafta bekliyor.

Vorontsevich 27.5, Higgins 23.1, Hines 22, Doellman 19 alanlar ise avantaja geçtiler.
 
Freeland'ın yokluğunda Vorontsevich'in iyi pr getireceğini düşündüm ama kadromu bozmayayım dedim,Higgins'in performansınıda çoğu kişi bekliyordu ama almadık,Doelmann ise kadroma aldığım 1-2 hafta berbattı bugün iyi pr getirdi.Cska maçında tek oyuncum Teodosic'ti 15 pr kötü,oda az süre aldı,onuda çıkarabilirim haftaya,Tomic'i kredim yetmediğinden alamıyorum bu hafta kredisi biraz daha düştü

İlk oyuncudan ( Teodosic ) 15 pr ile haftayı açtım umarım tek hanelere düşen bir oyuncum olmaz,Huertel'in performansını çok merak ediyorum,kadromda yok,bu hafta 33-34 pr yapar mı acaba ? :)
 
Victor Claver hiç öngörmedğim bir performans sergiledi. Kendisini tüm takımlardan çıkarmış olduğumu da üzülerek itiraf ediyorum :(
Hemen herkesin kadrosunda yer alan Malcolm Delaney kendi standartının altında mücadale etti ve bu hafta puanların fazla uçmasına engel oldu diyebiliriz.

Nando De Colo' nun yokluğunda eski Royal Halı Gaziantep' li Corey Higgins' in performansı şaşırtıcı olmadı. Bunu düşünerek kadroda yer vermem de mantıklı bir hareket olmuş oldu.
Çok verimli bir akşam olduğunu söyleyemem ama kesin sonuç için yarınki maçlar büyük önem arz ediyor.
 
Delaney beklediğim gibi 10 da kaldı, bogdan, datome ve dixon da haftanın kazandıranlarından. Sadece antic de hayal kırıklığı yaşadım. Ve tabi birde udoh bu hafta çok can yakacak... Calathes de aynı şekilde. Teo düşük görünsede idare etti bence şuana kadarki puanlara bakarsak.
Claver, vorontsevich, higgins, navarro, doelman, hines, kuzminskas iyi getirdiler. Şimdilik oynana 4 maçta da 30 üstüne çıkan olmadı. Bu hafta puanlar biraz düşük olacak gibi.
 
TVS-1501: Heurtel - S.Rodriguez - Delaney (10.0) - Kuzminskas (20.9) - Datome (17.6) - Spanoulis - Bourousis - Ayon - Vesely (25.3) - Bilan (10.0)
TVS-1502: Heurtel - S.Rodriguez - Delaney (10.0) - Kuzminskas (20.9) - Shved - Spanoulis - Printezis - Ayon - Vesely (25.3) - Raduljica (16.0)
 
Bu hafta toplam skor anlamında en kötü haftalardan biri olacak gibi.De Colo'nun sakatlığı sadece bizi değil diğer oyuncuları da etkiledi sanırım herkes kötü bu hafta :)

Kadrolarıma dahil ettiğim oyunculardan yana herhangi bir sıkıntım yok da (en azından yarına kadar :) ) çıkardığım oyuncularda bir parça sıkıntı oluştu. Kadrolarımdan birinde Raduljica yerine Tomic'i diğerinde de Claver yerine Udoh'u çıkarmış olsaydım çok daha iyi bir hafta olabilirdi benim açımdan.Bu değişiklikleri de aklımdan geçirmedim değil ama ne yazık ki sadece üç değişiklik hakkımız var ve hangi oyuncunun maça nasıl başlayacağını ve buna bağlı olarak ne kadar süreyle sahada kalacağını kestirmek çok zor.
 
TVS-1501: Heurtel - S.Rodriguez - Delaney (10.0) - Kuzminskas (20.9) - Datome (17.6) - Spanoulis - Bourousis - Ayon - Vesely (25.3) - Bilan (10.0)
TVS-1502: Heurtel - S.Rodriguez - Delaney (10.0) - Kuzminskas (20.9) - Shved - Spanoulis - Printezis - Ayon - Vesely (25.3) - Raduljica (16.0)

Hey bombacı; seni bu konuyla alakalı olarak üst sıralarda görmek inan gözlerimi yaşartıyor. Hep aklımdan geçiyor da zaman zaman da bu şekilde belirtiyorum işte ;)
 
Geçen hafta kadroma aldığım Kuzminskas oynamamıştı bu hafta çıkardım 20+ getirdi,Kinsey'i denedim bu hafta 16.5 + oldukça iyiydi fakat Q.Miller 4.4 + ile berbat etti herşeyi,bu adamı çıkarsan olmaz çıkarmasan olmaz,çünkü her maç 30 prları bulabilecek potansiyeli var,Miro Bilan'ı almıştım 10 pr getirdi neyse ki Tomic'i de almış olabilirdim deyip teselli ediyorum kendimi ...

Calathes alınacak duruma geldi,top 16'da onu almadım ve beni haklı çıkardı ama artık alınabilir diye düşünüyorum.Navarro'yu düşünenler var hiç güvenilmez,4-5 pr getirir hayal kırıklığı yaşatır zaten Barca'dan Tomic dışında adam alınmaz o da son maçta pr açısından kötüydü

Bugün kü Efes - Daçka maçından oyuncu alıp almamayı çok düşündüm ama vazgeçtim,Saric ve Diebler'ı çok düşündüm,bakalım ne yapacaklar,Cska maçındaki performansından sonra F.Reyes'i çıkarmıştım onunda neler yapacağını merak ediyorum.

* Ve Khimki - Laboral maçı,ben bu maçın yüksek skorlu geçeceğini,haftanın mvpsinin bu maçtan çıkabileceğini düşünüyorum
 
Ne yapsak ki ?
Geçen hafta beni batıran Reyes'i çıkardım 30 u aştı
Kuzminskas'ı aldığımda maça çıkmadı çıkardım 20 yi buldu

Bu hafta O.Hunter'ı aldım sıfır

T.Rice
O.Hunter
Q.Miller çıkaracağım 3 oyuncu,yani gelecek hafta toplamda 90 yapacaklar demektir,bu fırsat kaçmaz

Buraya kadarmış,rast gele oyuncu alsam daha iyi pr gelir,öyle yapacağım artık
 
Ne yapsak ki ?
Geçen hafta beni batıran Reyes'i çıkardım 30 u aştı
Kuzminskas'ı aldığımda maça çıkmadı çıkardım 20 yi buldu

Bu hafta O.Hunter'ı aldım sıfır

T.Rice
O.Hunter
Q.Miller çıkaracağım 3 oyuncu,yani gelecek hafta toplamda 90 yapacaklar demektir,bu fırsat kaçmaz

Buraya kadarmış,rast gele oyuncu alsam daha iyi pr gelir,öyle yapacağım artık

bayram, kuzminskas geçen hafta sakattı. euroleague fantasy injury report çoğu zaman gerçekleri yansıtmıyor. şu siteden takip edebilirsin. Euroleague Fantasy Challenge 2015-2016 - Top16 stage - Page 27

ayrıca; reyes bence kendi evinde oynarken asla çıkarılmamalı. deplasmanda çıkarılmalı ama.

mesela miller çıkacak diyorsun. gelecek 2 hafta miller en az toplamda 40 yapar. hatalı karar olur. oyuncu çıkarıp alırken gelecek haftaları da düşünmek gerek diye düşünüyorum. miller, içerideki maçlarda 30'u zorluyor neredeyse her maç.

oyuncuların fikstürlerini takip etmek için şunu kullanabilirsin: http://i.hizliresim.com/YrOogD.png
 
Yorumların için sağol Tolga,Miller konusunda yazdıklarını dikkate alıyorum onun yerine Miro Bilan'ı çıkarabilirim o zaman,ben 1 kez canımı yakan oyuncuya ikinci şansı vermiyorum çünkü aynı oyuncu üst üste canımı yakarsa hakettim diye düşünüyorum,çoğu şey kısmet bence,Kuzminskas'ı ne zaman alsam bende kötü oynuyor,Reyes'e gelince iç saha maçlarında iyi ama bu adam benim çıkardığım hafta 32 pr yapıyor normalde ortalama 17-18 yapsa yine anlarım,yani bence ne kadar hesap yaparsan yap,ne kadar akıl yürütürsen yürüt olmayınca olmuyor

Shved ve Delaney kadromda biri iyi oynayınca diğeri kötü oynuyor,gelecek hafta delaney +25 shved 5-6 pr yaparsa şaşırmamak gerek

Teodosic kadromda guard için alınabilecek en iyi isim
Spanoulis kadromda çıkarsam yine olmaz zaten az kredili bir oyuncu,mecbur katlanıyorum
Kinsey'i aldım,ilk hafta iyiydi,kadromda duracak,sonuçta sayı,ribaunt,asist,blok,top çalma hepsinde olan bir oyuncu
Vesely var kadromda ondan memnunum herkes gibi
Türk takımlarından vesely hariç oyuncu almıyorum çünkü ne efesten ne daçkadan oyuncu alınmaz
 
Kadrolarımı oluşturdum ama özellikle De Colo'nun sakatlığı tüm planları bozdu diyebiirim. Bu nedenle kadrolar tam anlamıyla içime sinmedi bu hafta..

GSBasket liginde 4. sırada olan
Zebercet isimli takımımda Wanamaker ve Raduljica'ya çok fazla güvenemiyorum, bu nedenle ikisiyle de yollarımı ayırdım. Özellikle Brose'nin Olympiakos deplasmanında oynayacak olması ve Brose'de son haftalarda formda olan Zizis'in yanı sıra Strelnieks'in varlığı, Wanamaker'in biraz bocalaması durumunda uzun süre kenarda oturma ihtimalini gündeme getirebilir.Üçüncü değişiklik hakkımı da Hanlan'dan yana kullanacaktım fakat De Colo'nun sakatlığı planları biraz bozdu.Umarım Hanlan Real deplasmanında da son haftalardaki performansını devam ettirir ve en azından 10-15 civarı bir ranking yapabilir.

Dolayısıyle bu takımda Wanamaker, De Colo, Raduljica OUT / Serrod, Datome, Ayon IN oldu

Serrod, Teodosic / Delaney, Hanlan, Shved, Datome / Tomic, Vesely, Printezis, Ayon


GSBasket liginde 14. sırada olan Lloyd Daniels isimli takımımda ise Kuzminskas yerine Spanoulis'i almayı düşünüyordum ama De Colo'yu çıkarınca Kuzminskas'ı kadroda tutmayı tercih ettim. Calathes'in de son haftalardaki formsuzluğu ve orada Diamantidis gibi bir ikamenin olması nedeniyle, üç hafta boyunca içeride oynayacak ve Llull'un yokluğunda gayet de formda olan Serrod'u kadroya dahil etmeyi uygun buldum.

Bu takımda Calathes, De Colo, Claver OUT / Serrod, Spanoulis, Ayon IN

Teodosic, Serrod / Kuzminskas, Shved, Delaney, Spanoulis / Udoh, Melli, Vesely, Ayon


Bu hafta bu oyuncular dışında alınabilecek oyuncular olarak K.C Rivers, B.Dixon, Bogdanovic, Higgins, Augustine, Hendrix gibi isimleri sayabilirim.

Bu hafta puan anlamında en kötü haftalardan biri olmasına rağmen her iki takımımda sıralamada yükseldi.

Zebercet
isimli takımım 160,7 yaparak GSBasket liginde 4. lükten 5. sıraya gerilemesine rağmen genel sıralamada 171. sıradan 141. sıraya yükseldi.

Lloyd Daniels isimli takımım ise 175,6 yaparak GSBasket liginde 14. sıradan 13. sıraya, genel sıralamada da 529. sıradan 354. sıraya yükseldi.

Böyle kısır bir hafta için fena bir tablo değil sanırım. Umarım gelecek hafta için doğru değişiklikleri yapabiliriz. Herkese bol şans...
 
Sayfaya büyük bir sessizlik hakim, oyunu bıraktınız mı yoksa arkadaşlar :)
Her ne kadar işlerimin yoğunluğundan çok fazla vakit ayıramasam da kadrolarıma son şeklini verdim ve beklemeye geçtim.En iyi durumdaki iki takımımın son hali şu şekilde oluştu

GSBasket liginde 5. sırada olan Zebercet isimli takımda Hanlan, Tomic, Printezis OUT / Hanga, Augustine, Bourousis IN

Tedosic, Serrod / Delaney, Shved, Datome, Hanga / Ayon, Vesely, Bourousis, Augustine

GSBasket liginde 13. sırada olan Lloyd Daniels isimli takımda ise Serrod, Spanoulis, Udoh OUT / Huertel, Higgins, Bilan IN

Tedosic, Huertel / Delaney, Shved, Kuzminskas, Higgins / Ayon, Vesely, Melli, Bilan


İkinci takımda Serrod yerine alınacak oyuncu konusunda bu hafta karşılıklı oynayacak olan Huertel ve Pullen arasında gittim geldim ve sonunda riske girmeyip Huertel'de karar kıldım.Ama J.Pullen'in de bu hafta iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum.
 
TVS-1501 (185th): S.Rodriguez, T.Rice, Delaney, Shved, Kuzminskas, Spanoulis, Bourousis, Ayon, Zirbes, Vesely
TVS-1502 (240th): S.Rodriguez, Teodosic, Delaney, Shved, Kuzminskas, Spanoulis, Augustine, Ayon, Miller, Vesely

Başarılar herkese.
 
107+Spa+Shved+Datome+Udoh+Augustine.
Gün verimli geçti gibi ama muhtemelen herkeste benzer oyuncular olduğu için sıralamada katkısı olmayacak. Israrla Tomic'i kadroda tutmam pahalıya patladı.
 
Bu hafta Tomic'i aldım,11 pr getirdi,şaşırmadım elbette :)
D.Saric'i de aldım 17 pr oynadığı oyun göre az bile,en az 25 pr'lık bir oyun oynadı ama buna da şaşırmadım :)
A.Randolph'u almıştım kalan kredimle,normalde en az 15-16 yapabilecekken 5 pr getirdi,elbette buna da şaşırmadım :)

Teodosic 25 pr iken herşeyi bozdu 21'e düşürdü
Delaney'den Allah razı olsun,adammış ya Delaney :)

Bugün'de 5 oyuncum var
19:00 Khimki - Brose / Ntvspor / güzel maç olur umarım
 

Üst