Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

Bakıyorum da şu an herkes bi köşeye geçmiş bu hafta Shengelia'nın haftası diye tıs tıs sırıtıyor.(27 pır):)>=)

Son düzenleme:
Bu hafta kadrolarımı bugünden tamamlamam lazım. bir daha perşembe akşamına kadar vaktim olmayacak.
Dorell Wright, Micov, Deshaun Thomas, Randolph güvendiğim isimler. Bu haftaki kötü oyununa rağmen Guaditis i tutmaya devam ettim bazı takımlarımda. Olympiacos karşısında Vesely ve Melli alınabilir aslında ama Cska maçı öncesi hamle imkanım olmayacağı için riske giremedim. Birde Erick GReen gene 20 leri geçebilir, Fenerbahçe ve Cska dan sonra nispeten daha kolay maçlara çıkacak.
Milano Jerrels ile anlaşmıştı, Theodore un süreleri azalabilir.

aaa.jpg

Son düzenleme:
Bu haftaki 2 maçı yazdım belki faydası dokunur. Seçilebilecek oyuncuları da yazdım. İşinize yararsa.

Son düzenleme:
Randolph-Clyburn arasında kaldım. Clyburn -Reyes; Anderson- Randolph ikilisinden birisini tercih etmem gerekiyor. Diğer oyuncu bütçe açmak adına bayağı bir sürpriz isim oldu. O sayede bu değişiklikleri yapabiliyorum.

sizce?

Randolph-Clyburn arasında kaldım. Clyburn -Reyes; Anderson- Randolph ikilisinden birisini tercih etmem gerekiyor. Diğer oyuncu bütçe açmak adına bayağı bir sürpriz isim oldu. O sayede bu değişiklikleri yapabiliyorum.

sizce?

Clyburn ligde pek iyi oynamamış, Nando yükselişte Clyburn düşüşte gibi. Ama belli olmaz pır potansiyeli hepsinden yüksek. Randolph ise ligde 0 yapmış. Orada Anderson da iyi getirebilir. Benim bu aralar kafam oldukça karışık sizin de karıştırayım dedim :)
Benim tercihim yine de Clyburn’den yana olur, ama yatırım tavsiyesi değildir.

Bence Randolp-Anderson ikilisi daha garanti gözüküyor.Son 4 maçlık performansı Anderson ın çok iyi ve vasat bi oynu bile kredisini artırır öte yandan Clyburn un de böyle 8 9 ribaundla geçeceği skor da bulursa yükse pır alabileceği bi hafta ama Randolp-Anderson daha güvenilir.Clyburn daha riskli geldi bana.(Vasat oynama lüksü yok kredisinin artması için)

Pana ve Özellikle Baskonia çok ağır bastılar.Real Madrid geçen sene bizim ilk 4 haftada yaptığımız savunmadan daha beter savunma yapıyor şuan. 54 sayı yediler daha 4 dakikadan fazla var ilk yarının bitmesine.

Thomas Robinson sen nasıl bir oyuncusun yahu, seni kadroya aldığım güne lanet olsun, ne serbest atış sokabiliyorsun, ne de potanın dibinden atabiliyorsun, hayır değişiklik hakkı sınırı da fırsat vermiyor senden kurtulmaya, resmen başıma kaldın arkadaş :)

Bu akşam en kafa kafaya giden maç Maccabi-Efes oldu oda +20 ile bitti.
h2h ligini bu haftada kaybettim gibi. Sheved, Anderson,Malcolm Thomas ve özellikle Randolph tan puan gelmedi gibi birşey. Poirier sürprizine oynayıp bütçe oluşturmuştum ama aldığımız adam Randolp ve J.Anderson oldu. Çıktığım adamlar Randolph için Simon, J.Anderson için D.Wright. Simon 13,2 yaptı.D.Wright ta yarın +15 ler yapar. Randolph 2 rkd şuan.
gerçekten komik oluyor bu :)

H2H liginde puanlara bakınca 100 ü geçen bir kişi var oda Yusuf Şenli var. Mc Collum u kaptan seçmiş. Tebrik etmek lazım. Bilinçli bir şekilde seçildiği belli.

Head ligindeki bu haftaki zorlu hatta çok zorlu rakibim Oğuzhan Günebakan arkadaşım ile bugünkü maçlar sonundaki durum

Oğuzhan Wanamaker+De colo+20,3 bende ise Rochestie+De Colo (C) kaldı.bakalım sonucu ne olacak. cska nın kazanma şansının reale göre daha yüksek olduğunu düşünerek galibiyet bonusu içn De Colo yu kaptan yapmıştım bakalım meyvesini verecek mi.Tabi Rochestie ve Wanamaker performanslarıda etkili olacak

Bu hafta çokça Deshaun Thomas aldım, 12 rnk yaptı ilk yarı iyi de gidiyordu. 2 yarı 4 şuta kalktı, 4'ünde de Dunston blokladı sanıyorum. 9'la kapattık, çok rahat 15-16'ları görecekti. Madrid - Baskonia maçı da tam bir hüsran, maç ilk çeyrekten kopunca Toko 18, Donçiç 22 dk oynadı anca. Kötü hafta.

GSBasket Head to Head'te rakibim Samet Tütüncü'yü hafif önde görüyorum Donçiç'in 19 yapmasından ötürü. 22 dk'da anca 19 rnk yaptı. Kaptanlarım bu hafta full Donçiç'ti.

Bu hafta forvetlerin fark yaratacağı çok net belliydi.Clyburn-Shengelia-Singleton üçlüsü ile girdim haftaya.Randolph'un düşük alması çok işime geldi ama farkı çok açamadım.Ne Singleton ne de Shengelia fark yaratacak bir şey yapmadı ama yine de Randolph olmadığı için avantaj sağladım orada.Shved az çok beklediğim gibi aldı çıkarmayı düşündüm aslında onu ama değeri bu hafta yine uçacak büyük ihtimal böyle bir riske gerek yoktu.Dunston çok kötü bir ilk yarıdan sonra toparlandı ve 18.7 aldı.Kaptanı Doncic yapmıştım.Bu hafta kaptanı De Colo yapanlar büyük ihtimal avantaj sağlayacaklar.Yarına Clyburn-De Colo-Rochestie kaldı takımımda.Clyburn ve Rochestie'nin performansları çok kritik olacak özellikle onlar iyi yaptığı takdirde sıralamalarda ilerlediğim bir hafta olacaktır.