Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

Shved çok savruk oynuyor olsada maç sonuna 15 civarına yaklaşır gibi ama kötü de alsa çok sorun değil. Herkesin kadrosunda var :)
H2H liginde Ali Sercan la bu hafta eşleşmemiz. Onun kadrosunda Shved yoktu eklemiş kadrosuna. T Robinsondan çıkıp Melli almış. T Robinsondan çıkması benim açımdan iyi olmuş. Bende aynı mevkide Melli yi tercih etmiştim. Orada Nötr durumdayız. Shved için E.Green den çıkmış muhtemelen yedekten de bir oyuncudan çıktı gibi. Kaptanlar Doncic. Rochestie onun kadroda en büyük artısı ama Oly deplasmanı zor geçer gibi...

Head to head liginde yer alan takımımda T.Shengelia, E.Green OUT - P.Jankunas, E.Mccollum IN değişikliklerini yaptım, üçüncü değişiklik hakkımı yedeklere V.Poirier'i dahil ederek gerçekleştirdim. Fiyatının artması muhtemel gibi. Her ne kadar bir kaç haftadır kendisine uyuz olsam da Thomas Robinson'u kadrodan çıkarmadım, bu maçta bir geri dönüş bekliyordum kendisinden, ilk yarı itibariyle iyi gidiyor, bir de şu serbest atışları adam gibi kullansa çok daha iyi olacak da neyse buna da şükür.Kadromun son hali şudur.

N.De Colo, L.Doncic (C) , A.Shved, D.Wright, C.Singleton, T.Robinson, P.Jankunas, E.Mccollum

Oyuncularda ısrar etmek lazım sanırım. Bugün de çıktığım Shengelia Zalgiris deplasmanında coştu. 25 rkg de . Dorrell Wrightı seçecektim ama Clyburn'den çıkmadım. Dorrell Wright eminim Milano deplasmanında iyi bir rkg getirir. Calathes zaten kariyer maçını oynadı, onu alan fazla yoktur ama. Thomas Robinson'un da Gill'in sakatlıığından sonra katkı vermesi yüksek olasılıklıydı ama cesaret edemedim. Daha akılcı kararlar vermek lazım. H2H deki rakibim Oğuzhan Günebakan'da hem Shengelia hem de Wright var sanırım bu hafta da onun galibiyetiyle bitecek.Clyburn'den bir beklentim yok.

Real-Malaga maçı erken kopabilir şimdiden 12 sayı fark var. Doncic son bir kaç maçtır kopan maçlardan dolayı fazla süre alamıyor. Bu yüzden de fazla rkg getiremiyor.

Beklediğimi bulamadığım bir gün oldu.James Anderson almıştım ilk yarıyı 10 ya da 11 ile kapatmıştı artık 20-25 yapar derken maçı 10 ile tamamladı.Shved'i saymıyorum herkeste vardı zaten.Stimac-Dunston ikilisi yapmıştım aslında ikisi de ortalama bir şeyler getirdi ama daha yüksek alabilirlerdi.Asıl sorun Shengelia'dan çıkıp Singleton'u tutmam oldu.Rakipler Robinson-Jankunas-Shengelia ile puanları toplarken Singleton sadece 8 de kaldı.Yarına De Colo ile Printezis kaldı.Printezis'in şov yaptığı;Clyburn ve Wright'ın döküldüğü bir gün diliyorum

Oyuncularda ısrar etmek lazım sanırım. Bugün de çıktığım Shengelia Zalgiris deplasmanında coştu. 25 rkg de . Dorrell Wrightı seçecektim ama Clyburn'den çıkmadım. Dorrell Wright eminim Milano deplasmanında iyi bir rkg getirir. Calathes zaten kariyer maçını oynadı, onu alan fazla yoktur ama. Thomas Robinson'un da Gill'in sakatlıığından sonra katkı vermesi yüksek olasılıklıydı ama cesaret edemedim. Daha akılcı kararlar vermek lazım. H2H deki rakibim Oğuzhan Günebakan'da hem Shengelia hem de Wright var sanırım bu hafta da onun galibiyetiyle bitecek.Clyburn'den bir beklentim yok.

Geçen maçta da yoktu Gill ama Robinson batırmıştı, çok da belli olmuyor malesef.

Beklediğimi bulamadığım bir gün oldu.James Anderson almıştım ilk yarıyı 10 ya da 11 ile kapatmıştı artık 20-25 yapar derken maçı 10 ile tamamladı.Shved'i saymıyorum herkeste vardı zaten.Stimac-Dunston ikilisi yapmıştım aslında ikisi de ortalama bir şeyler getirdi ama daha yüksek alabilirlerdi.Asıl sorun Shengelia'dan çıkıp Singleton'u tutmam oldu.Rakipler Robinson-Jankunas-Shengelia ile puanları toplarken Singleton sadece 8 de kaldı.Yarına De Colo ile Printezis kaldı.Printezis'in şov yaptığı;Clyburn ve Wright'ın döküldüğü bir gün diliyorum

Umarım tersi olur :)

Bir kaç haftadır Singleton da ısrar ettim ama bekleneni veremedi..Wabamaker dan çıktım geçen sezon ki havası yok...Bu hafta 4 numaralarin haftası olacak..Jankunas, T Robinson, Shengelia ve Printezis in iyi puanlar getireceğine inanıyordum zaten..Calathes her zaman Efes e karşı iyi oynamıştır...Beni şaşırtan Anderson, Shved ve Khimki oldu..İyi PİR ve galibiyet bekliyordum..

ilk etap beklediğim gibi geçti TRobinson iyiydi Jankunas iyi ötesiydi.. bugün de iyi puanlar gelirse ilk 100 e takımımı yazdırırım gibime geliyor

Erken kopan maçlardan nefret ediyorum. Olympiakos da Kızılyıldızın fişini ilk yarıda çekti. İkinci yarı neredese Printezis hiç oynamadı ve 14 rkg de kaldı. Rakibimi yakalama şansını kaybettim.

Erken kopan maçlardan nefret ediyorum. Olympiakos da Kızılyıldızın fişini ilk yarıda çekti. İkinci yarı neredese Printezis hiç oynamadı ve 14 rkg de kaldı. Rakibimi yakalama şansını kaybettim.

benim şu ana kadar erken kopan maçlarda da oynayan iki oyuncuya şahit olmuşluğum var: biri langford, diğeri shved. artırmaya çalışırsak nizhny'deki rocheiste.