Bu arada Ayhan Bey'i bu haftaki ilk maçlardaki galibiyeti için kutlarım. Dorrell Wright tercihi galibiyette etkili oldu.
Pana savunmasına karşı büyük kumar Mc Collum. Bence bu haftanın en çok alınan adamlarından olur ama patlaması en muhtemelen oyuncu gibi duruyor.McCollum'ları doldurdum takımlara. Kesin -3 falan alır yine.
Maccabi pota altı savunması ölüyü diriltiyor.Thomas Robinson ısrarım meyvesini verdi sonunda
Nitekim yine koptu mac. Doncic triple double yapabilecekken. Yine kenarda malesef.
Oyuncularda ısrar etmek lazım sanırım. Bugün de çıktığım Shengelia Zalgiris deplasmanında coştu. 25 rkg de . Dorrell Wrightı seçecektim ama Clyburn'den çıkmadım. Dorrell Wright eminim Milano deplasmanında iyi bir rkg getirir. Calathes zaten kariyer maçını oynadı, onu alan fazla yoktur ama. Thomas Robinson'un da Gill'in sakatlıığından sonra katkı vermesi yüksek olasılıklıydı ama cesaret edemedim. Daha akılcı kararlar vermek lazım. H2H deki rakibim Oğuzhan Günebakan'da hem Shengelia hem de Wright var sanırım bu hafta da onun galibiyetiyle bitecek.Clyburn'den bir beklentim yok.
Beklediğimi bulamadığım bir gün oldu.James Anderson almıştım ilk yarıyı 10 ya da 11 ile kapatmıştı artık 20-25 yapar derken maçı 10 ile tamamladı.Shved'i saymıyorum herkeste vardı zaten.Stimac-Dunston ikilisi yapmıştım aslında ikisi de ortalama bir şeyler getirdi ama daha yüksek alabilirlerdi.Asıl sorun Shengelia'dan çıkıp Singleton'u tutmam oldu.Rakipler Robinson-Jankunas-Shengelia ile puanları toplarken Singleton sadece 8 de kaldı.Yarına De Colo ile Printezis kaldı.Printezis'in şov yaptığı;Clyburn ve Wright'ın döküldüğü bir gün diliyorum
Curtis Jerrells ne yapar sizce bugün?
Erken kopan maçlardan nefret ediyorum. Olympiakos da Kızılyıldızın fişini ilk yarıda çekti. İkinci yarı neredese Printezis hiç oynamadı ve 14 rkg de kaldı. Rakibimi yakalama şansını kaybettim.