Arkadaslar 1. ile aramda 400 puan var, ama umudum da var, bu arayi kalan 22 macta sabirla kapatmam gerekiyor, Hayatta hicbirsey imkansiz degil, Her mac 10 puan 1. olan arkadasdan fazla alsam 220 puan yapar, o arkadasinda her mac sadece 8 puan kaybetmesi durumunda genel toplamda birincilik koltuguna oturmus oluyorum.
Bu azimle 1. olabilecegimi umut ediyorum. insallah peri masali gerceklesirde, bu hayal dunyasi genis arkadasiniz 1. olur
Bu vesile ile en iyi takimimi Nando de Colo - Alexey Shevd - K. Hines - Stimac - Eric mccollum - Will Clyburn - D. Wright - J. Gist ile devam edecegim, Yaklasik 14 milyon euro harcadim su takimi olusturmak icin,
1. ci olan arkadasin takimin da benim elimde olmayan Doncic var, 2.80 milyon Euro, degerin de, zaten 17 milyon takim degerini asan 3-5 arkadas var, o da herkeste ki Doncic farki, Doncici acilen durdurmam lazim
Doncice mail atmayi dusunuyorum,
Dear Mr. Doncic
I need your compassion about on my Euroleague Fantasy primary. Therefore, if you dont play 3-4 weeks I will be very happy. Already Your family may have missed you so much, please go and stay there just 1 month, Have a good journey
Evet arkadaslar hicbir birincilik sadece saha da kazanilmiyor, umarim Doncic insafa gelirde birincilik yolum acilir =D