Dorell wright'in kollari mi koptu ne oldu -4 gosteriyor ibre en iyi 2 takimimda da var.
Yok valla bu sene ne yapsam olmuyor.Hangi birini sayayım ki.Dunston yerine Rochestie aldım bu hafta 23 puan sadece ordan zarar ettim.Kaç haftadır almadığım Wright'ı aldım -4 aldı.2.haftadan beri kadromda tuttuğum ve 1 hafta haricinde iyi almayan Shengelia ben çıktıktan sonra 2 haftada toplam 55 aldı.Printezis desen sadece 4'te kaldı.Rezalet bir hafta aynı zamanda rezalet bir sezon oluyor benim adıma.İyice zora girdi işler artık.Önümüzdeki haftalardan itibaren artık nolursa olsun diyip riskler almam lazım yoksa bu fark kapanmaz.
Bu hafta 180 puani bulan arkadas ilk 20 de yer alir, o derece inanilmaz sonuclar geliyor.
171,1 puanla 106. oldu o takım.
1. lik yolunda emin adimlarla ilerliyorum arkadaslar en iyi ve en pahali takimim Nando de Colo - Alexey Shevd - K. Hines - Stimac - Eric mccollum - Will Clyburn - D. Wright - J. Gist - 71 puandalar Allah razi olsun hepsinden
Ayhan bey 171.1 den sonraki her 1 puanlik artis benim tahminimde ki gibi 180 puani ilk 20 nin icine alir bence! Tebrikler bu arada, masallah yokluk gormemis gibi puan almissiniz
Esasında o birazda puanın hangi oyuncudan geleceği ile ilgili, Mesela de colo daha düşük yapsa sıralamada daha yukarı çıkabilirdi. Eminim üstteki takımların yarısında kaptan De Colo dur. Bende 1 puan düşerken onlardan 2 puan düşecekti.
Sent from my iPad using Tapatalk