Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

Milutinov kesin yok Printezis supheli. Bu ikisi kadronuzda varsa yerlerine Seraphini oneririm. Real pota altinda onla eslesecek bir adam yok. Etkili olabilir
O zaman Rubit ve Wright a da gidilebilir sanki.
Ama şahsi tecrübem, şüpheli diye çıkarttığım her isim iyi puan getirdi :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pivot kısmında Dunston, Pleiss ve Voightman arasında kaldım. Net şekilde Dunston denebilir ama Derrick Brown un gelmesiyle süresi azalacaktır. aslında 2 haftadır kadromdaydı ama emin değilim açıkcası...

Cumartesi veya Pazar günü bu hafta için 2 önemli takımımın kadrosunu kurmuştum forvetlerimde de Shengelia-Clyburn 2 takımımda ortak olacak şekilde diğer forvete de birinde San Emeterio olacaktı diğerine tam karar verememiştim.Sonra hafta içi Milutinov oynamayacak haberi geldi.Mclean hep aklımı karıştırdı ama almıycam böyle iyi dedim ta ki son 10 dakikaya kadar.Bir anda ilk takımımda Clyburn-San Emeterio'yu çıkarıp Mclean-Rudy yaptım.Diğerinde de karar veremediğim forveti Mclean yaptım.Mclean 7 ile bitirdi Rudy de 0 da şu an.Dolayısıyla 2.gün oynanmadan baya kötü bir hafta olmuş oldu benim için.

Augustine,D.Wright beklediğim gibi iyi puanlar aldılar. Ben istikrarsız oldukları için kadroma almadım. Haftaya çıkarmak zorunda olmak sıkıntı oluyor. Beklemediğim ise Gill in iyi puan alması oldu. Kadromdaydı 2 haftadır bu hafta çıkarmıştım.

Milutinov'un yokluğunda 28-30 dk oynar diyerek aldığım McLean ancak 20 dk sahada kaldı ve 7 benim için kötü oldu. Haftaya iyi başladığımı söyleyebilirim yine de. Printezis'ten çıkmayışım ve Vesely'yi dahil edişim artı yazdı. McLean'den de 15 çıkarabilseydik gayet olumlu olacaktı, McLean için çıktığım Gill de 22 yaptı maalesef.

En iyi durumdaki takımım (ki bu takımı ikinci hafta kurdum) dün akşam sonunda 1807,4 puanla 3031. sırada. Dün akşam Doncic (kaptan) + Vesely + Shved ile 107,2 puan aldı, + DE Colo, Timma, Singleton, San Emeterio, Calathes var. Eğer olağan üstü birşey çıkmazsa 200 puanı bulabilir gene.
Ama şöyle birşey var, dün akşam çok fazla negatif anlamda sürpriz zolmadı, bu akşam De Colo, Calathes, Stimac gibi birisinin komik puanlarda kalmasına şaşırmam.

Dun takimima forvet olarak timma yi almistim. Son anda dorrell wright i sectim. 25 rkng getirmis. Timma bugun 26 yapmazsa karli bir secim olacak benim icin.

Dün akşam bol PIR'lı geçti. Sloukas ve Seraphin dışında pek üzen olmadı.
O yüzden bu akşam bir cinslik çıkabilir, bana uzak olsun lütfen artık, birkaç haftadır müthiş seçimler yaptım.

Genel olarak Doncic daha çok kaptan seçilmiş. Ben Nando'cu oldum bu hafta, hedef 28,6'yı geçmek.

Zamanında az bütçeli takımlarıma Poirier doldurmuştum. Bugün 38 yapınca bir bakayım dedim belki haftalıkta iddialı takım vardır diye 2 tanesi 70-80 civarlarında bir tanesi de 4. şu an :) Rochestie kalmış o takımda son olarak ilk çeyrek fena değildi sonradan çok bir şey yapamadı biraz kıpırdanırsa o belki zorlar 1.liği ama zor gibi şu an

Singleton son 30 saniyede 2 tane boş 3lük kaçırdı. Atsa 16 pir le bitirecekti ama 8’e düştü. Calathes de tam ritim yakalamışken sakatlandı. Olacak iş değil :(

En iyi takımımda ana kadroda tek değişiklik yapıp kadroma pivot bölgesinde Bjelica yerine Singleton'u dahil etmiştim, son gün Printezis'in oynamasının şüpheli olduğu yazılıp çizilince riske girmek istemedim, onu da çıkarıp yerine Clyburn'u aldım, üstelik takımımda De Colo ve Higgins gibi iki Cskalı varken, resmen güzelim haftaya kan doğradı herifçioğlu, oynaması şüpheli denilip de çıkardığım adamlar her seferinde oynadı ve her seferinde de iyi puanlar yaptı o da ayrı konu :) ama yine de oldukça iyi bir hafta geçirdim diyebilirim

Evet en iyi takimimda ki son degisiklikler ile bu hafta insallah 2 bin puanin ustunu hedefliyorum.

Alexey Shevd ( C ) - Nando De Colo - Corry Higgins - Chris Singleton - Brad wanamaker - Toko Shengelia - Jan Vessely - Vladimir Stimac -

Butce yetseydi eger, Singleton yerine Jankunas - Wanamaker yerine de Doncic almak isterdim.

Ama kismet bu isler bakarsiniz Oly deplasmaninda Doncic 10 rk da kalir Wanamaker 35 rk yapar, hayal kurmak cok guzel arkadaslar ve masrafsiz :)

Oyunculardan bekledigim puanlari da yazayim da bakalim neler olacak;

Shevd - 72
Nando - 30
Singleton - 16
Higgins - 23
Shengelia - 26
Wanamaker - 35
Vessely - 32
Stimac - 24

Simdi alt alta toplayinca kac puan aliyormusum onu da hesaplayayim - 258 puan yapiyor tami tamina - ve tabi ki oscar goes to mehmet :)

Tam çok iyi bir hafta geçiriyorum derken Önce Clyburn ardından E.Green tüm hayallerime mum dikti..Yinede 205 puan aldım ve çift maçlı önümüzdeki haftaya hazirlanmam lazım...Madrid e gidecek olan Green den başlayacağım..Yerine Wanamaker i düşünüyorum...Yine Olympiakos deplasmanına gidecek olan Clyburn e de veda edceğim .Yerine alacak kim var onu da bilmiyorum..

Clyburn Oly deplasmanında coşabilir. Tam onun kalemi maç. Kyle Hines te iyi puanlar alabilir. Ben o riske girer miyim zannetmiyorum. Hines benim için yasaklı oyunculardan. Clyburn de 4 rnk alabilir 20 de alabilir. Onun yerine daha garanti adamlar var.
Bu sene Doncic siz kurulacak kadrolar, tek kolsuz basketbol oynamak gibi bir şey...