errick mccollum ergin atamanla çıkışa geçmeye başlar mı acaba??
Bu arada Doncic 2 sportmenlik dışı faulle ihraç olmuş. Bende kaptandı.De Colo cular arayı açar bu hafta...
Mehmet hocam, kalbimiz seninle. Ama geçen sene 3-4 kez haftanın birincisi çıktı buradan, sen bu senenin ilki olacaksınAyhan Hocam bugun parti var Ilk defa Sitemizden Round 1. si cikaricaz insallah. Cok buyuk ihtimal bugun 1. olacagim insallah Dunya birincisi olmak beni heyacanlandirdi Destek istiyorum, destekleyin beni
Mehmet hocam, kalbimiz seninle. Ama geçen sene 3-4 kez haftanın birincisi çıktı buradan, sen bu senenin ilki olacaksın
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
stimac hücumda etkili hucum ribauntlarında etkili fakat savunmada çok kötü olduğundan rakipler orayı çok iyi değerlendriyo.bir de şöyle handikap var stimac ile mc collum u oynatınca savunması zayıf oyuncu 5 de 2 olunca rakipler hücumu rahatlıkla organize ediyo. stimaç dunston birlekte oynarken dunston 4 e kaydığı ve savunduğu 4 numaralrın (ki günümüzdeki hemen hemen tüm 4 ler) şut tehditi olduğundn pota altından uzaklaştıkca rakipler potaya çok daha rahat gidebildiğinden stimaçın 20 sayı atmasının hiçbir kıymeti kalmıyo.bence de ergin hoca dunston-stimaç ikilisni birlkde pek kullanmaz. zaten brown maç temposunu yakalasa 4-5 belli.